Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normal bezle tozunu mu alıyorsunuz sadece teşekkürler bu arada cevapladığınız içinbiz oturma odasında kullanıyoruz görsel olarak da çok beğeniyoruz tabii ki tozlanıyor tozlanmıyor diyemem ama işte günlük temizlik sırasında temizleniyor o da
normal bezle de alıyoruz ya da böyle şu renkli renkli tozluklar oluyor ya onlarla falanNormal bezle tozunu mu alıyorsunuz sadece teşekkürler bu arada cevapladığınız için
Aa çok mantıklı evetnormal bezle de alıyoruz ya da böyle şu renkli renkli tozluklar oluyor ya onlarla falan
EvetBen süpürgeyle süpürüyorum
Benden oturma odasını jaluzi yapıp diğer tüm odaları plise yapmayı düşünüyorumJaluzi değil de tüm evim plise perde ,( kendinden tüllü ) çok memnunum.
Evet görüntü olarak çok hoş duruyor bence de. Peki mutfakta yağlanma gibi problem oluyor mu acabaMutfakta kullanıyorum ahşap jaluzi. Evet tozlanıyor, evet kullanımı daha zor ama yine olsa yine alırdım. (Renkli toz fırçasıyla alıyorum tozunu.)
Bende bu yüzden ikilemde kaldım oturma odasında kullansam zorlanır mıyım diye ama zor olucak gibi görünüyorTerasımın kapısında kullanıyorum sadece. Orası için rahat oluyor. Ama diğer alanlarda tercih etmedim, edeceğimi de sanmıyorum. Kullanımı, temizliği zor çünkü.
Bence zor ya ben tercih etmezdim yine de zevkinize kalmış tabiiBende bu yüzden ikilemde kaldım oturma odasında kullansam zorlanır mıyım diye ama zor olucak gibi görünüyor
Pencere ocağa uzak. O tarz kirler olmuyor. Sadece günlük toz birikiyor üzerinde. Siyah asla önermem, o tozu aşırı belli ediyor. Benimki beyaz. Jaluziyi tamamen kapatıp süpürgeyle dümdüz süpürebilirsiniz, nemli bezle silebilirsiniz. Bence ahşap jaluziler hem modern ve şık görüntü sunuyor, hem de ışığı yönetebiliyor olmak ayrı bir keyifli. Akşam üstü güneşinde özellikle. En pahalı markadan tül yaptırsanız onun verdiği üst segment görüntüyü vermiyor. Gece gece ne kadar jaluzi övdüm ya ajsjjsjsEvet görüntü olarak çok hoş duruyor bence de. Peki mutfakta yağlanma gibi problem oluyor mu acaba
Evet baya etkileyici bir şekilde anlattınız beni ikna ettiniz hahahPencere ocağa uzak. O tarz kirler olmuyor. Sadece günlük toz birikiyor üzerinde. Siyah asla önermem, o tozu aşırı belli ediyor. Benimki beyaz. Jaluziyi tamamen kapatıp süpürgeyle dümdüz süpürebilirsiniz, nemli bezle silebilirsiniz. Bence ahşap jaluziler hem modern ve şık görüntü sunuyor, hem de ışığı yönetebiliyor olmak ayrı bir keyifli. Akşam üstü güneşinde özellikle. En pahalı markadan tül yaptırsanız onun verdiği üst segment görüntüyü vermiyor. Gece gece ne kadar jaluzi övdüm ya ajsjjsjs