- 15 Kasım 2020
- 13.110
- 71.813
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen metresmısın gercekten. don bır bak neymiş mutsuzmuş haspam neredı kalktı acaba. domuzda kendısıdır karısı degıl. sanada helal olsun 2cı planı kendıne layık goruyorsun teprık edıyorum.. sızı neyse sızınde suyunuz ısınır baskasıyla mutlu olur sanada baska bır lakap takar .. karısına domuz dedıyse sanada Allah bıkır ne der vahh safım vahhh cok mutsuz karısı sıddett mı uyguluyor acaba onuda soraydın. komutana. Rabbım sana geliyorum artık. bekarlar yol oldu evlılere taktılarMerhaba Sevgilimle yaklasık 5 aydır birlimteyiz. Kendisi jandarma komutanı..Evli karısından hep nefret ettiğini kendisine cok cektirdigini ..ONDAN DOMUZ Olarak bahsediyor ailesinden nefret ettiğini söylüyor herzaman. Bu evliliğe çocukları için devam ettiğini. Beni sevdiğini söylüyordu.. Ben Adanadayım o doguda.. 3 kere ben gittim bir kere kendisi geldi. Bana deger veriyor mutlu ben son gittiğimde benimle çok ilgilenemedi sürekli eşi taciz ediyordu her saniye her dakika telefonda taciz ediyordu. Gündüz benimle ilgileniyor ara, ara gidiyor geliyor akşam 8 de eve gidiyor bende misafir evinde yapayalnız kalıyorum. Iki gece kalıyorum. Son gün yanıma öğlen 3 te geldi.. Gece 12 otobüsüm vardı. Hiç ilgilenmedi huzursuz ve mutsuzdu ben sürekli ağlıyordum oda ağladı. 3 gündür ağlıyorum. Mesajları kestim. O hâlâ gülüm çiçeğim diye yazıyor. Onu seviyorum ilk defa birini bukadar sevdim nolur yardım edin çaresiz çölün ortasında kalmış bir insanım
Allahim bide seviye diyor canimm senin seviye yerlerde su evli cocuklu adamlardan uzak durun o bayildigin sevgilin seni kandiriyor insallah kadin ogrenir ve bunu kanitlar da herseyini elinden alir Allahim cildiriyorum gercekten bide karisi ariyor diye onu sucluyor bu nasil bir yüz.Biz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay
Valla mesleğindeki asaleti gösterememiş ne yazıkki eşine ve ailesine ithamda buluyorsa sizin yanınızda belkide sizi başka arkadaşının metresi olmak da ailesine anlatmıyor bizim argo kelimelerle açık ve netMerhaba Sevgilimle yaklasık 5 aydır birlimteyiz. Kendisi jandarma komutanı..Evli karısından hep nefret ettiğini kendisine cok cektirdigini ..ONDAN DOMUZ Olarak bahsediyor ailesinden nefret ettiğini söylüyor herzaman. Bu evliliğe çocukları için devam ettiğini. Beni sevdiğini söylüyordu.. Ben Adanadayım o doguda.. 3 kere ben gittim bir kere kendisi geldi. Bana deger veriyor mutlu ben son gittiğimde benimle çok ilgilenemedi sürekli eşi taciz ediyordu her saniye her dakika telefonda taciz ediyordu. Gündüz benimle ilgileniyor ara, ara gidiyor geliyor akşam 8 de eve gidiyor bende misafir evinde yapayalnız kalıyorum. Iki gece kalıyorum. Son gün yanıma öğlen 3 te geldi.. Gece 12 otobüsüm vardı. Hiç ilgilenmedi huzursuz ve mutsuzdu ben sürekli ağlıyordum oda ağladı. 3 gündür ağlıyorum. Mesajları kestim. O hâlâ gülüm çiçeğim diye yazıyor. Onu seviyorum ilk defa birini bukadar sevdim nolur yardım edin çaresiz çölün ortasında kalmış bir insanım
Valla mesleğindeki asaleti gösterememiş ne yazıkki eşine ve ailesine ithamda buluyorsa sizin yanınızda belkide sizi başka arkadaşının metresi olarak ailesine anlatıyor nereden biliyorsunuz 3 çocuğunun annesine o lafı diyen yanına gidip gelip gezip tozduğunuda başkasına anlatır hemde erkek muhabbetinde ayrıca siz hiç düşündünüz mü yanınızdayken kalırken o çocuklardan birine Bişi olduğunu veya eşine nasıl vicdanınız kaldıracak acaba hiç mi vicdan insanlık yok ayrıca yanına 3 defa gitmişsiniz o 1 defa gelmiş ne diyipte çıkıyorsa şehir dışına çıkmak yasak benim bildiğim ama neyseMerhaba Sevgilimle yaklasık 5 aydır birlimteyiz. Kendisi jandarma komutanı..Evli karısından hep nefret ettiğini kendisine cok cektirdigini ..ONDAN DOMUZ Olarak bahsediyor ailesinden nefret ettiğini söylüyor herzaman. Bu evliliğe çocukları için devam ettiğini. Beni sevdiğini söylüyordu.. Ben Adanadayım o doguda.. 3 kere ben gittim bir kere kendisi geldi. Bana deger veriyor mutlu ben son gittiğimde benimle çok ilgilenemedi sürekli eşi taciz ediyordu her saniye her dakika telefonda taciz ediyordu. Gündüz benimle ilgileniyor ara, ara gidiyor geliyor akşam 8 de eve gidiyor bende misafir evinde yapayalnız kalıyorum. Iki gece kalıyorum. Son gün yanıma öğlen 3 te geldi.. Gece 12 otobüsüm vardı. Hiç ilgilenmedi huzursuz ve mutsuzdu ben sürekli ağlıyordum oda ağladı. 3 gündür ağlıyorum. Mesajları kestim. O hâlâ gülüm çiçeğim diye yazıyor. Onu seviyorum ilk defa birini bukadar sevdim nolur yardım edin çaresiz çölün ortasında kalmış bir insanım
O kadar fok şey söylemek isterim ki ama kalsın . Adamın evli olduğunu bildiğin halde adamla düşüp kalkmaya utanmıyorsun bir de karısı taciz ediyor diyorsun .Allah sana da yaşatsın yaşattıklarını . Senin gibiler hiçbir zaman mutlu olamaz olmasın da zaten . Evli çocuklu adamlardan başka dünyada adam mı kalmadı aşık olacakMerhaba Sevgilimle yaklasık 5 aydır birlimteyiz. Kendisi jandarma komutanı..Evli karısından hep nefret ettiğini kendisine cok cektirdigini ..ONDAN DOMUZ Olarak bahsediyor ailesinden nefret ettiğini söylüyor herzaman. Bu evliliğe çocukları için devam ettiğini. Beni sevdiğini söylüyordu.. Ben Adanadayım o doguda.. 3 kere ben gittim bir kere kendisi geldi. Bana deger veriyor mutlu ben son gittiğimde benimle çok ilgilenemedi sürekli eşi taciz ediyordu her saniye her dakika telefonda taciz ediyordu. Gündüz benimle ilgileniyor ara, ara gidiyor geliyor akşam 8 de eve gidiyor bende misafir evinde yapayalnız kalıyorum. Iki gece kalıyorum. Son gün yanıma öğlen 3 te geldi.. Gece 12 otobüsüm vardı. Hiç ilgilenmedi huzursuz ve mutsuzdu ben sürekli ağlıyordum oda ağladı. 3 gündür ağlıyorum. Mesajları kestim. O hâlâ gülüm çiçeğim diye yazıyor. Onu seviyorum ilk defa birini bukadar sevdim nolur yardım edin çaresiz çölün ortasında kalmış bir insanım
Kız ben sana demedim mi, karşıki dağlar cenderme cendermeMerhaba Sevgilimle yaklasık 5 aydır birlimteyiz. Kendisi jandarma komutanı..Evli karısından hep nefret ettiğini kendisine cok cektirdigini ..ONDAN DOMUZ Olarak bahsediyor ailesinden nefret ettiğini söylüyor herzaman. Bu evliliğe çocukları için devam ettiğini. Beni sevdiğini söylüyordu.. Ben Adanadayım o doguda.. 3 kere ben gittim bir kere kendisi geldi. Bana deger veriyor mutlu ben son gittiğimde benimle çok ilgilenemedi sürekli eşi taciz ediyordu her saniye her dakika telefonda taciz ediyordu. Gündüz benimle ilgileniyor ara, ara gidiyor geliyor akşam 8 de eve gidiyor bende misafir evinde yapayalnız kalıyorum. Iki gece kalıyorum. Son gün yanıma öğlen 3 te geldi.. Gece 12 otobüsüm vardı. Hiç ilgilenmedi huzursuz ve mutsuzdu ben sürekli ağlıyordum oda ağladı. 3 gündür ağlıyorum. Mesajları kestim. O hâlâ gülüm çiçeğim diye yazıyor. Onu seviyorum ilk defa birini bukadar sevdim nolur yardım edin çaresiz çölün ortasında kalmış bir insanım
Evli biri ile ilişkinizin olması hiç doğru değilMerhaba Sevgilimle yaklasık 5 aydır birlimteyiz. Kendisi jandarma komutanı..Evli karısından hep nefret ettiğini kendisine cok cektirdigini ..ONDAN DOMUZ Olarak bahsediyor ailesinden nefret ettiğini söylüyor herzaman. Bu evliliğe çocukları için devam ettiğini. Beni sevdiğini söylüyordu.. Ben Adanadayım o doguda.. 3 kere ben gittim bir kere kendisi geldi. Bana deger veriyor mutlu ben son gittiğimde benimle çok ilgilenemedi sürekli eşi taciz ediyordu her saniye her dakika telefonda taciz ediyordu. Gündüz benimle ilgileniyor ara, ara gidiyor geliyor akşam 8 de eve gidiyor bende misafir evinde yapayalnız kalıyorum. Iki gece kalıyorum. Son gün yanıma öğlen 3 te geldi.. Gece 12 otobüsüm vardı. Hiç ilgilenmedi huzursuz ve mutsuzdu ben sürekli ağlıyordum oda ağladı. 3 gündür ağlıyorum. Mesajları kestim. O hâlâ gülüm çiçeğim diye yazıyor. Onu seviyorum ilk defa birini bukadar sevdim nolur yardım edin çaresiz çölün ortasında kalmış bir insanım
Acıyorum sana...Merhaba Sevgilimle yaklasık 5 aydır birlimteyiz. Kendisi jandarma komutanı..Evli karısından hep nefret ettiğini kendisine cok cektirdigini ..ONDAN DOMUZ Olarak bahsediyor ailesinden nefret ettiğini söylüyor herzaman. Bu evliliğe çocukları için devam ettiğini. Beni sevdiğini söylüyordu.. Ben Adanadayım o doguda.. 3 kere ben gittim bir kere kendisi geldi. Bana deger veriyor mutlu ben son gittiğimde benimle çok ilgilenemedi sürekli eşi taciz ediyordu her saniye her dakika telefonda taciz ediyordu. Gündüz benimle ilgileniyor ara, ara gidiyor geliyor akşam 8 de eve gidiyor bende misafir evinde yapayalnız kalıyorum. Iki gece kalıyorum. Son gün yanıma öğlen 3 te geldi.. Gece 12 otobüsüm vardı. Hiç ilgilenmedi huzursuz ve mutsuzdu ben sürekli ağlıyordum oda ağladı. 3 gündür ağlıyorum. Mesajları kestim. O hâlâ gülüm çiçeğim diye yazıyor. Onu seviyorum ilk defa birini bukadar sevdim nolur yardım edin çaresiz çölün ortasında kalmış bir insanım
Ne saçmalıyorsun sen ? Senin gibiler ne denir bilirsin evli adamla gönül ilişkisi kurup kendini seviyeli mi görüyorsun? Utanmaniz da yok pes valla.Kim ne yaşamış hangi yaşantı bu aldatmayı örter.İnsllah fake hesaptan hikaye yazmışsındirBiz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay
Adam evli. Adam evli yani farkındasın dimi? Başkasına ait. Sevsin sevmesin bu seni ilgilendirmez. Adam evli evli. Bi de buraya yazmışsın normal bi şey gibi şaka mısın? Senin evli bi adamla olan sorunlarına çözüm odaklı yorumlar mı yapalım ?Merhaba Sevgilimle yaklasık 5 aydır birlimteyiz. Kendisi jandarma komutanı..Evli karısından hep nefret ettiğini kendisine cok cektirdigini ..ONDAN DOMUZ Olarak bahsediyor ailesinden nefret ettiğini söylüyor herzaman. Bu evliliğe çocukları için devam ettiğini. Beni sevdiğini söylüyordu.. Ben Adanadayım o doguda.. 3 kere ben gittim bir kere kendisi geldi. Bana deger veriyor mutlu ben son gittiğimde benimle çok ilgilenemedi sürekli eşi taciz ediyordu her saniye her dakika telefonda taciz ediyordu. Gündüz benimle ilgileniyor ara, ara gidiyor geliyor akşam 8 de eve gidiyor bende misafir evinde yapayalnız kalıyorum. Iki gece kalıyorum. Son gün yanıma öğlen 3 te geldi.. Gece 12 otobüsüm vardı. Hiç ilgilenmedi huzursuz ve mutsuzdu ben sürekli ağlıyordum oda ağladı. 3 gündür ağlıyorum. Mesajları kestim. O hâlâ gülüm çiçeğim diye yazıyor. Onu seviyorum ilk defa birini bukadar sevdim nolur yardım edin çaresiz çölün ortasında kalmış bir insanım