- 30 Kasım 2019
- 12.437
- 39.905
- 598
KomiklisinMerhaba Sevgilimle yaklasık 5 aydır birlimteyiz. Kendisi jandarma komutanı..Evli karısından hep nefret ettiğini kendisine cok cektirdigini ..ONDAN DOMUZ Olarak bahsediyor ailesinden nefret ettiğini söylüyor herzaman. Bu evliliğe çocukları için devam ettiğini. Beni sevdiğini söylüyordu.. Ben Adanadayım o doguda.. 3 kere ben gittim bir kere kendisi geldi. Bana deger veriyor mutlu ben son gittiğimde benimle çok ilgilenemedi sürekli eşi taciz ediyordu her saniye her dakika telefonda taciz ediyordu. Gündüz benimle ilgileniyor ara, ara gidiyor geliyor akşam 8 de eve gidiyor bende misafir evinde yapayalnız kalıyorum. Iki gece kalıyorum. Son gün yanıma öğlen 3 te geldi.. Gece 12 otobüsüm vardı. Hiç ilgilenmedi huzursuz ve mutsuzdu ben sürekli ağlıyordum oda ağladı. 3 gündür ağlıyorum. Mesajları kestim. O hâlâ gülüm çiçeğim diye yazıyor. Onu seviyorum ilk defa birini bukadar sevdim nolur yardım edin çaresiz çölün ortasında kalmış bir insanım
nolmuş nolmuş kim absolut konuşmuş ahshsjBiz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay
Bence kesin yufkacıJandarma komutanıymış bir de. Sorsan erbaş çıkar en fazla.
Biz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay
Saçlarımı iki parmağının arasına alıp atasım geldiSadakatsiz izliyormuş gibi oldum
Dua etsin yufkacı erbaş olsun...eğer dediği gibi komutan eşi falansa... domuzlu falan da konusuyor, kan alır kan.Bence kesin yufkacı
İşte işin içine adamın kirli donları, kv elti falan girince o aşk kalmıyorHay ben senin sıfatına. Bu hikayede 2 domuz var ama inan o da adamın eşi değil.
Kendine reva gördüğün hayat bu mu ? Evli adamlara metreslik yapmak mı ? 2. Kadın olmak mı ?
Senin gibilere zerre acımıyorum inan, beter ol. Kıyamam sana ya eşi taciz etti demek senle de ilgilenemedi.
Aslında layıkın tam da bu haysiyetsiz gibi adamlar. İnşallah karısı boşar da sana gelir koşa koşa. Seni de önüne gelenle aldatır.
Metresler sevişirler canım benimSendeki züğürt tesellisi metreslerde bol bulunur.
Aldım elime papatyayı mune geliyor gelmiyor geliyor gelmiyor diye fallar bakarken mune kaçış uzaklasin dedi hahahahEşinden çeken zavallı erkeklerin birlikte olduğu diğer kadınlara hep çiçek demesiÜstelik de her çiçek değil direkt papatya, adamlar hep papatyaya benzetiyor hiç mi şaşmaz anacım, acaba bu subliminal bir mesaj mıdır?
Hani papatya kırda bayırda çok bulunur ya
Bir erkek size papatyam diyorsa koşarak uzaklaşın evli olabilir
Evine yollayan sensin ya hani...hadi bir kere denesene...de ki bugun seni eve yollamıyorum benimle kalacaksın...bakalım neler oluyor?Evine yollayan benim isteseydim yanımda kalırdı o çok istedi ben yerin yuvan dedim cahil bir insan değilim oda cokmerhametli bir insan. Kadının abileri kadın dolandırmış.. evi üstüme yap anında boşarım demiş ama 3 çocuk var ve bu aklı ona ben veriyorum. Ben içimde ölebilirim ama onun yaşaması ve mutluluğu için herşeyi yaparım. Mesajlarına dahi cevap vermedim yolunu bulsun bana yeter
Eşinden çeken zavallı erkeklerin birlikte olduğu diğer kadınlara hep çiçek demesiÜstelik de her çiçek değil direkt papatya, adamlar hep papatyaya benzetiyor hiç mi şaşmaz anacım, acaba bu subliminal bir mesaj mıdır?
Hani papatya kırda bayırda çok bulunur ya
Bir erkek size papatyam diyorsa koşarak uzaklaşın evli olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?