Jandarma sevgilim

Komiklisin

Biz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay
nolmuş nolmuş kim absolut konuşmuş ahshsj

seviyeniz denizler altında yirmi bin fersah farkında mısınız?
neyse herkesin bir habitatı var işte.
bize lağım çukuru gelen size papatya bahçesi demek.
vah.

Biz birlikte olmadık seviyeli mesaj yazın isterseniz çünkü ben seviyemi onun eşini üzecek kadar bozmadım oda bozmadı her birliktelik cinsellik değil-dir.. yaşadıklarını bilmeden absort konuşmak kolay

sen seviyeni onun eşini üzecek kadar bozmadın ha hımm ahhh kurban olurum sana

Sendeki SEVIYE yi nasil bir açıklasa CICEGIM PAPATYAM çok düşüncelisin

ABSORT ne oliyirrr bu ne diyir

Bugun ona domuz diyen yarin sana ne der.
Hic dusunmedin degil mi ? Hic dusunmedin mi evli ve cocuklu karisini senin gibi birine degisen yarin beni kimlere degisir diye..
Bos ver dusunme,iyi ki dusunmemissin.Senin gibilerin dusundugunde basi agrir..Herkse gore degil,bazilarini agir gelir dusunmek.
Daha agir yazardim da degmezsin..

Bence kesin yufkacı
Dua etsin yufkacı erbaş olsun...eğer dediği gibi komutan eşi falansa... domuzlu falan da konusuyor, kan alır kan.
Öyle komutan dedikleri cahil cuhelayla evlenmez kariyerli eğitimli oluyor genelde eşleri.
Komutanmış peh.

İşte işin içine adamın kirli donları, kv elti falan girince o aşk kalmıyor

Eşinden çeken zavallı erkeklerin birlikte olduğu diğer kadınlara hep çiçek demesiÜstelik de her çiçek değil direkt papatya, adamlar hep papatyaya benzetiyor hiç mi şaşmaz anacım, acaba bu subliminal bir mesaj mıdır?
Hani papatya kırda bayırda çok bulunur ya

Bir erkek size papatyam diyorsa koşarak uzaklaşın evli olabilir

Sendeki züğürt tesellisi metreslerde bol bulunur.
Metresler sevişirler canım benim

Konu sahibimiz cicegimiz karısını üzecek seviye de değil

Çok ayıp ama öyle demeyin ya aşk bu iste

Gitti taaaaa jandarma komutanı 'na kondu

ABSORT ABSORT yazmayın halden anlayın yahu

Aldım elime papatyayı mune geliyor gelmiyor geliyor gelmiyor diye fallar bakarken mune kaçış uzaklasin dedi hahahah

Zavallı papatya onunda kaderi iste boş aşklardan sevdalardan fallardan yanaymış

Evine yollayan sensin ya hani...hadi bir kere denesene...de ki bugun seni eve yollamıyorum benimle kalacaksın...bakalım neler oluyor?
Çok merhametli insan eşini aldatamaz. Mert olur boşanır verir evi çocuklarına eski eşine. Çeker gider ne pok yiyecekse öyle yer.
Aklınız fazla geliyor ona buna akıl vereceginize girin bir okula üniversiteye akademisyen olun madem o kadar çok akıl var.
Benim öliyiiimmm o mutlu olsun davasına hiç girmiyorum arabesk hiç sevmem.

Papatya= hafif çiçek, hafif kadın, kolay kopar, dikenleri olmadıgından kolayca kopar gitsin , yapraklarını bile eğlence malzemesi yaparsın, ömrü de çok azdır, 1 kere açar ota dönüşür sonra

Gül = ağırlığı olan, renkleri olan bi çiçek, eşlerine gülüm derler, gülü kolayca koparıp atamazsın, dikenleri batar koparmak istersen, kimse de gülün yapraklarını tek tek koparıp sevio sevmio diye eğlence malzemesi yapmaz

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…