Jandarma sevgilim

Kiz olur mu aaaa adam bunu cok seviyordur
Evdeki her cefasini ceken , onune yemek koyan, bu deli asik konu sahibi ile iliskiye girdikten sonra pislenen donlarini yikayip mis gibi altina veren, sacini supurge eden kadin lanettir yakasina yapismistir birakmiyordur ki bu zavalli asiklar mutlu olsun.

Askin da adini kirlettiniz ya siz ve sizin gibilere lanet olsun.
Asalak gibi evli adamlara yapisan seviyesiz kadinlar, sizin affiniz olmamali!

Bu konu sahtedir yada değildir ama gerçeği var evli olduğunu bilip görüşmeye devam eden çok kişi var doğru yolu bulurlar inşallah

Tabii canim bizde aynen oyle düşündük zaten adanadan kalkip onun gul yuzunu gormeyemi gittin ayrica diyelim ki yatmadin bu olay senin yaptığın ahlaksızlığı temizliyor mu ihanet sadece bedenlemi oluyor iste adamin aklini bulandirmissin bu adam seni dusunup karisina kotu davransa bunun sorumlusu sensin yuvalari yikilsa senden kaynakli

Belki de cok mutlu hayatlari vardı o ahlaksız koca seni kandirmak icin boyle yalan soyledi karisini aldatan ahlaksiz insanin soylediklerinin dogru oldugunu nerden biliyorsun

Bu konu sahtedir yada değildir ama gerçeği var evli olduğunu bilip görüşmeye devam eden çok kişi var doğru yolu bulurlar inşallah
Konuya inanmak istemesem de maalesef var boyle gercekler.

Elbette burayi okuyan halen bu tarz biseye devam eden kadinlar vardir diye yaziyorum canim.

Ve tekrar ediyorum Allah dusmanin bile onurlusunu karakterlisini nasip eylesin.

Aksamlari baskasinin koynuna giren; baskasi ile evli adamlarla yasadiklari pisligi ask sananlardan korusun hepimizi.

Aminnnnnnnnnn

Ne merhametlisin, canim benim.
İnşallah ilerideki eşinin de karşısına böyle tatlı,merhametli kadınlar çıkar, akıl verir yönlendirirler ne yapacağını,yuvan kurtulur

aşk bu yaa seni anlıyorum kardeş. Sakın bırakma sevginin peşinden git. O karısını eninde sonunda boşayıp seni alacaktır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…