Doğuma Hazırlık Jane Rider+Matrix Light 2 Bebek Arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

DivaSatanica

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
1.440
290
173
40
Merhaba kızlar,
Jane marka bebek arabası almayı düşünüyorum.Baya hoşuma gitti.Bu ürünü alıpta memnun kalmayan var mı?
Tavsiyelerinizi iletirseniz sevinirim.

hayırlı olsun,sağlıkla keyifle gezin:)
muum modelini mi aldınız?Kaça ve nereden?

Yok bizim aldığımız jane rider.Ekstra da matrix light 2 aldık. 1750 liraya eminönü havuzlu handan aldık taksitle.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Dediğin modeli duymadım.

Yok bizim aldığımız jane rider.Ekstra da matrix light 2 aldık. 1750 liraya eminönü havuzlu handan aldık taksitle.
Teşekkür ederim iyi dileklerin için.Dediğin modeli duymadım.

merhaba bende şuan aynı modele bakıyorum sizin tecrübenizden istifade edeyim dedim :) jane rider ve matrix light tan memnun musunuz? ben kumaş ve malzemelerini beğendim fakat ilk gördüğümde arabası biraz dar gb gelmişti ileriki yıllar için nasıl acaba kullnaımı? bebeğiniz rahat hareket edebiliyor mu içinde? birde matrix light çok mantıklı geliyor ama kullanmış biri olarak tavsiye eder misiniz? satıcıya göre 10-12 ay kullanımı var diyor siz ne kadar süre kullnadınız? başta ev içinde uyurken yanımda taşıma açısından bile iyi geldi o olmasa sepet beşik düşünüyordum zaten şimdi bunu keşfedince sepet beşikten vazgeçtim. çok soru sordum sanırım ama kullanmış birini görünce hemen aklımdakileri sıraladım :))

Back
X