Japon kıyafeti alışveriş adresi...

voedream

Elbet bir gün Paris...
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2012
1.582
265
163
Kızlar japonların kabanları tişörtleri akzakları eldivenleri bile çok hoşuma gidiyor o kıyafetleri alabileceğim bir yer ya da güvenli bir internet sitesi biliytor musunuz? mesela bir kaç örnek resim veriyim;

gittigidiyor.com ' da mevcut japon style kıyafetler..
daha önce alışveriş yapmışlığım var bu siteden,bi problem yaşamadım :)

kıyafet alışverişi kendim için değil de erkek arkadaşım için yapmıştım,japon style bişey almadım malesef siteden. ama 2 kez zippo çakmak aldım orjinal geldi
birde facebook'ta pati butik diye bir yardım grubu var. orda da japon style kıyafetler satılıyor bazen. hem kıyafet almış oluyorsunuz,hemde sokakta ki,barınaklarda ki canlara yardım etmiş oluyorsunuz :)

orjinal sitelerinde atıyorum bir elbise 18 dolar bunun üstüne shipping biniyor ucuz gelsin istersen 1 ay beklersin..10 15 gün içinde gelsin dersen kargo masrafı artıyor.
24 dolar ekle üstüne 42 dolara geliyor
bu da yapıyor sana 75 lira ..yani anlıycanız türk sitelerinden bu japon style ları almak daha mantıklı...
hem orjinal sitesine baktım hem gg a yukarı aşağı aynı hatta bazı ürünler daha ucuza bile geliyor..demekki toptan ve az kargoyla almışlar..yani bütün bu sonuçlar araştırma sonucu :)

peki önerebileceğin bir site var mı?

Gitti gidiyorda satiliyo canimm. Tabi ebayda ve alibaba.com da daha ucuz ama shipping felan isin icine girince astari yuzunu geciyo. Sevglm çinde oldgu icin ben ona resim atiyorum o bana guney kore nibbuns markasindan aliyo. Gecenlerde bi kaban istemistm bi haftada getirtti. Subatta gelirken getiricek bana bi daha kargoyla ugrasmak istemedim.
İlerde bizde isi ticarete dokeriz belki

gittigidiyor da çok satılıyor. ben bir kaç elbise ayakkabı almıştım. bazıları gayet güzel ama bazıları acayip uyduruk, kumaş kalitesiz.. şansına biraz.

Elbiseler biraz uyduruk. Resimde goruldugu gibi olmuyo pek. Ama bisey alicagin zaten markasina dikkat et canim. Nibbuns un urunuyse korkmadan alabilirsin.

Canım hala araştırıyor musun?
Bir gelişme var mı bakalıııım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…