Japon perde kullanan var mı ?

bu harikaymış ya
epey ucuz olmuştur denemek istiyorum bende ama ikea yok burda nasıl olacak başka yerde satılır mı ki
ayrıca kumaşı diktirmek de lazım ben bunu bir araştırayım

ikeada bunu buldum sizde bundan mı yapmıştınız çok uzun zaman geçmiş ama belki bakarsınız

sadece güneşliği bu şekilde yaptırıp üstüne normal tül yaptırsak olur mu acaba? yoksa ikisi de böyle mi olmak zorunda?

Bende kullanıyorum daha çok yeni ama memnunum. Mekanizmalı yaptırmadım çıkarıp temizlemesi kolay olsun diye. Ama sabirlemek için perdenin iki yanına bişeyler takıyorlar. Gevşetip çıkarabiliyorsun. Tavsiye ederim

Çok teşekkür ederim size benimde mutfağım sürgülü penlerden nasıl perde yaptıracağımı düşünüyordum hiç japon perde gelmedi aklıma en kısa zamanda araştırıp yaptırıcam çok sağolun..

bende kullanıyorum kornişlerime takılı, mekanizmasız yani gayet kullanışlı çogunluk tek cam tarafının üstüne geliyor, kalın kumaş olduğundan altta tül var güneşliğe gerek kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…