• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Japonya'da bunlar modaymış !

Japon erkekleri biraz cinsellik yönünde zayıf oldukları için böyle giyinerek havaya sokarlar diyerekten bu moda çıkmıştr bende adamlarda tık yok çünkü

wallahi böyle daha beter olmş. japon erkekleri böyle daha çok kaçarlar:) gizlenen şey herzaman ilgi çeker;kaydirigubbakcemile3

ha ha ha o mu moda düşük bel pantolon giyerseniz sonunuz bögle olur diye toplumsal mesaj bence .bundan olsa olsa o olur kaydirigubbakcemile3

japon sokak modası böyle bişeymiş
her buldugunu tak modası gibi bişey heralde :delphin:

%5B1%5D2282008141031_7876.jpg

japaneseStreetFashion1417112172547797640.jpeg

japanese_street_fashion_by_eroticatyphon3.jpg

Japanese_Street_Fashion_6_by_hakanphotography.jpg

3.ye bayıldım ama bıraz kapalı sankı,pazara gıderken falan ıyı olurdu:roflol: bilmiyorumkismile
böcek yıye yıye böcek kadar beyınlerı kalmış

bu kızlar türkiye ye gelmeli bu halde amaçlarına ulaşırlar o zamandelikafadulden haha yazık açlar garibanlar erkeğe

vallah ben bunları görünce dünyanın sonu geliyor derim.
zaten gelmeye de başladı. her yerde doğal felaketler.
Allah sonumuzu hayır etsin. :Saruboceq:

en sondakide neydi öyle. muslukçunun çatalı diyo yılmaz erdoğan aynı öyle olmuş yani:)))
g..t göstermek moda olmuş.

almyanyada yasadigim icin pek sasirmadim cünki kici aciklari göre göre alistim. tangalari ortada dolanan ohoo dolu burda.hatta bu pantolonlari görünce "hm iyi kolaylik saglamislar, tangasi pantolona entegre edilmis" diye düsündüm..ahlaksizlik baska birsey degil.

bu japonlar yakında pantolonu atıp donlan gezecekler
ya bu japonların libidosu cok dusuk yada çatlaklar
türkiyeye bu moda gıtmez
gitsede tutmaz
tutsada zengın semtlerde tek tuk
gecekondu mahallelerınde adamı ya taslarlar yada tecavus ederler bunlan
istanbulun göbegınde içerenköyde bile tamamen kapalı gıyındıgım halde salak salak bakıp ınsanı sınır edıyorlar
ılla tesetturemı gırmek lazım dıkkat cekmemek ıcın anlamadım

saçmalığın daniskası.kıç baş göstermek ne zaman moda olmuş.vay halimize :umursamaz:

pantolon mıçı kapatsın diye giyeriz biz onlarda mıç göstermek modaymış
vay anasını

Back
X