Japonya'da bunlar modaymış !

Bir ara Türkiye'de de bu moda olmuştu. Tabi ne kadar tutuldu tahmin edebiliyorsunuzdur.
Rahat bir ülke olmadığımızdan dolayı sadece birkaç ünlüde görmüştüm.
Ama ben giyinmem şahsen. Japonya'da yaşasam bile giyinmem. Hem çok kıskanç bir sevgilim var..

Şu bowlig oynayan kız burada olsaydı neler başına gelirdi acep düşünmek bilenem istemiyor ben

fahişeliğin bi meslek dalı olduğu ailelerinin geçim sağlaması için fahişelik öğrettikleri göz önüne alınırsa bu kıyafetler az bile..
ALLAH ıslah etsin bi ara burdada ilk resimdeki gibi bi moda çıkmıştı tanga giyip onu dışarı çıkarmak gibi REZİLLİKTN BAŞKA BİRŞEY DEĞİL.....DÜNYANIN ZORLA ÇİVİSİNİ ÇIKARIYORLAR..

evet canım ne iğrenç bir modaydı.benim de bir arkadaş bu modaya uymak istedi kız tangayı çekiyor kottan yukarı ben bilmezden gelip "aa canım kilodun görünüyor,kotunu çeksene az"diyordum.kız en sonunda patladı "ben bilerek yapıyorum" diye.

Yazık untandırmışsınız kızcağızı

güldürdün beni ALLAH ta seni güldürsün iyi yapmışsın...

bu kadar teşhircilik hiç hoş değil en clas modacı bile yakanı açıyorsan bacağını kapat diyor yani bu moda fln değil teşhircilik ve yanısıra dikkat çekmeye çalışmak sanırım

Hepsinin bu modaya uyduğunu sanmıyorum
En azından aklı başında olanların uymadığını umud ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…