- 11 Aralık 2018
- 42.556
- 264.430
- 598
- Konu Sahibi Papatya129
-
Evet sadece yaşlılar ve bağışıklığı çok düşük olanlar bu virüse yeniliyor.. Psikolojimi bozdu bu hastalık benimde..virüse yakalanan herkes ölmüyor diye biliyorum
Evet sadece yaşlılar ve bağışıklığı çok düşük olanlar bu virüse yeniliyor.. Psikolojimi bozdu bu hastalık benimde..
Yakalalanlar içinde suan için ölüm oranı yüzde 3 bucuklarda fakat bu sayı da birden arrtı gecen haftalarda yüzde 2 idi. Yani hastalık kapmıs ve hala belirti göstermemiş binlerce kişi olabileceği düşünülürse bu sayı ilerleyen haftalarda daha da artacak. Sars ve domuz gribini geçti öldürme oranı. Bagısıklıgı guclu olanları öldürmüyor diye duydum bende. Hindistan bagısıklık konusunda baya iyiymiş ölüm neredeyse yok o pisliğin içinde coronavirüs tutunamadı heraldevirüse yakalanan herkes ölmüyor diye biliyorum
Ve hala sars , domuz gribi veya normal griple kıyaslayanlar var. Ahh vatandaş böyle olunca devlet ne yapsın ki ?Yakalalanlar içinde suan için ölüm oranı yüzde 3 bucuklarda fakat bu sayı da birden arrtı gecen haftalarda yüzde 2 idi. Yani hastalık kapmıs ve hala belirti göstermemiş binlerce kişi olabileceği düşünülürse bu sayı ilerleyen haftalarda daha da artacak. Sars ve domuz gribini geçti öldürme oranı. Bagısıklıgı guclu olanları öldürmüyor diye duydum bende. Hindistan bagısıklık konusunda baya iyiymiş ölüm neredeyse yok o pisliğin içinde coronavirüs tutunamadı heralde
Neyle kıyaslayacaktım. Bulaşıcı hastalığı Baska bulasıcı hastalıkla kıyaslıyoruz. Kuluçka süresinden dolayı farkedilmemesi ve kuluçka süresinde de bulaştırmasından dolayı diğerlerinden ayrıldığını biliyoruz heralde. Bu kknın kadınları neden herseyi en çok kendinin bildiğini sanır acabaVe hala sars , domuz gribi veya normal griple kıyaslayanlar var. Ahh vatandaş böyle olunca devlet ne yapsın ki ?
Yakalalanlar içinde suan için ölüm oranı yüzde 3 bucuklarda fakat bu sayı da birden arrtı gecen haftalarda yüzde 2 idi. Yani hastalık kapmıs ve hala belirti göstermemiş binlerce kişi olabileceği düşünülürse bu sayı ilerleyen haftalarda daha da artacak. Sars ve domuz gribini geçti öldürme oranı. Bagısıklıgı guclu olanları öldürmüyor diye duydum bende. Hindistan bagısıklık konusunda baya iyiymiş ölüm neredeyse yok o pisliğin içinde coronavirüs tutunamadı heralde
Bulaşıcılık degilki tek olcut öldürme oranı yayılma hiziyla çok hastalıktan daha tehlikeli ayrıca hastalığı atlatsan bile kalıcı hasarlar bırakıyor ayrıca bende sizin mesajınızı katılıyorum yanlış anladiniz demek istediğim bu virüse bakıldığında diğer viruslere kıyasla daha az tehlikeli denilemez nerdeyse aynı seviylerde olduruculk oraniki yayılma hızı daha çok yayılma şekli daha kolay gözden bile gecebiliyor.Amaan bu da grip işte diyenler için demiştim.Neyle kıyaslayacaktım. Bulaşıcı hastalığı Baska bulasıcı hastalıkla kıyaslıyoruz. Kuluçka süresinden dolayı farkedilmemesi ve kuluçka süresinde de bulaştırmasından dolayı diğerlerinden ayrıldığını biliyoruz heralde. Bu kknın kadınları neden herseyi en çok kendinin bildiğini sanır acaba
Bulaşıcılık degilki tek olcut öldürme oranı yayılma hiziyla çok hastalıktan daha tehlikeli ayrıca hastalığı atlatsan bile kalıcı hasarlar bırakıyor
benim de benim de sormayın.. annem örgü kursuna gidiyor kadına gitme demeye başladık :)
e ben hamileyim o kadar uğraştan sonra tutup bir gripten ölürsem üzülürüm :)))
En çok ölüme neden olan virüs sanıyorum çiçek. Yüzmilyonlarca ölüden bahsediliyor çiçek hastalığı yüzünden.Onlarca kişi öldü ve bu güne kadar insanlığa ençok zarar veren virüs oldu.
Peki ne yapalım ya da ne yapılsın istersiniz?
Allahım annen gelince banyoya sokup baştan aşağı yıkayın valla bende hamileyim ve şuan normal gribim korona yüzünden ondan bile korkar oldum evden dışarı cıkmıyorum
Bence birçok tedbire geç kalindi.Sinirlari en son kapattık . ÇİNDEN ve irandan gelen hastalara yalnızca ateş kontrolü yapıldı .En azından iki hafta bekletilebilirdi.İranda bir günde 50 kişi öldüğü bilgisi var Kesinlikle tehlikeli olduğu aşikar herkes elinden geleni yapmalı bence kişisel tedbirler de çok önemli bu dönemde yurtdışı seyahatleri yasaklanabilir zorunlu olmadıkça . Keyfi tatil yapanlar yuzunden istatistikler artıyor ve belki de virus evrimlesiyor.Eger şuan tedbir alınmazsa aynı parayı yeni hastanelere ve doktorlara yatiricaz hemde millet canından olacak değer mi varsın biraz turist alınmasın bu dönemde İtalyadada durum bu şuan illa başımıza gelmesini beklemeyelim.Bunlar hastalığın yayılımıni en aza indirecektirPeki ne yapalım ya da ne yapılsın istersiniz?
Benim kastım tehlikeli olmasi normal griple domuz gribiyle kıyaslanamaz demek istemiştim anladın umarım herşeyi ben bilirim dediğim fln yok ne alakaNeyle kıyaslayacaktım. Bulaşıcı hastalığı Baska bulasıcı hastalıkla kıyaslıyoruz. Kuluçka süresinden dolayı farkedilmemesi ve kuluçka süresinde de bulaştırmasından dolayı diğerlerinden ayrıldığını biliyoruz heralde. Bu kknın kadınları neden herseyi en çok kendinin bildiğini sanır acaba
Rabbim korusun ülkemizi bizleri ve evlatlarımızıvalla biz de avm lere kalabalık yerlere gitmemeye çalışıyoruz. elimizden sadece bu geliyor
Kızlar Japon ve Brezilyalı bir arkadaşım geliyor hem beni görmek hem de Türkiye’yi gezmek için.
Biz 3’lü çok güzel bi gruptuk, çok güzel anlarımız olmuştur.
uçak bileti çoktan alındı.
Ama bu koronavirüs olayı, Japonya’da önünü alamayacak şekilde yayılması beni çok korkutuyor. Arkadaşım Tokyo’dan gelecek bir de en fazla vaka orada.
Aşırı korkuyorum ama Japonu eksem Brezilyalıyı da görememiş olucam
kafam karman çorman. Ne yapmalıyım sizce?
Aynı evde kalmayacak olsak da kesin temas olacak ister istemez.
Bende size demedim zaten yanlış anlaşılma oldu kusura bakmayın Bu olayın kucumsenmesi yanlış bunu yapan çok insan varVatandaş böyle ise devlet ne yapsın cümlemize istinaden yazdım. Vatandaş bilinçli artık herkes her şeyin farkında sizin ulaşabildiğiniz bilgiye bizim de ulaşabiliyor olmamız olağan değil miPrincesss12
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?