devamlı soru soruyorum, çok çekiniyordum bu site ile cesaretim arttı.gidip kendime eşimin seveceği farklı türden bir kaç iç çamaşr aldım. içlerinde jartiyer de var.fakat bir türlü giymeyi beceremedim.kocam yokken bir deneyim dedim beceremedim.önce çorabı giyiyorum sonra jartiyeri kopçaları takıyorum olmuyor.ya üstüme göre değil ya da ben beceremedim. yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı
Bacakların kalınsa jartiyerin kopçaları biraz zor tutar canım.Aynı dertten arkadaşımda muzdarip.Yeni düğünü oldu.Ama biraz kilolu onada olmamış.Hem güldük hemde diyet yapmadığına hayıflandı.
Kopçalarını iyice bastırmalısın.Çıt sesini duyduğunda tamamdır.Ama bazıları sorunlu çıkıyor.Sendekide sorunlu bir ürün olabilir.
Bacakların kalınsa jartiyerin kopçaları biraz zor tutar canım.Aynı dertten arkadaşımda muzdarip.Yeni düğünü oldu.Ama biraz kilolu onada olmamış.Hem güldük hemde diyet yapmadığına hayıflandı.
Kopçalarını iyice bastırmalısın.Çıt sesini duyduğunda tamamdır.Ama bazıları sorunlu çıkıyor.Sendekide sorunlu bir ürün olabilir.
son dönem biraz kilo aldım fakat o kadar kalın değil bacaklarım..arkadaşına üzüldüm doğrusu :) ben de baktım olmuyor çorabı giydim üzerine de tül külotü, jartiyer giyemedim
sağlık olsun canım,nasılsa çıkmayacakmı
bu seferlik böyle olsun.normalde giydiğin kıyafetler ile jartiyerin bedeni arasında 1 numara oynuyor bunuda unutma
sağlık olsun canım,nasılsa çıkmayacakmı
bu seferlik böyle olsun.normalde giydiğin kıyafetler ile jartiyerin bedeni arasında 1 numara oynuyor bunuda unutma