İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Jartiyer seçimi yardim

YeldaBaris

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2015
329
187
18
Kizlar jartiyeri günlük olarak kullanıyorum.İyi markalar dahil birkactane aldım fakat askisiz model ve silikonlu olanlardan istiyorum.
Sorunun şu.silikonli modeli giydiğinde kısa bir sure sonra bacaklarından inmeye başlıyor. Sonra çek yukarı falan iyi olmuyor.
Askisiz ve fantazik tarzda bacaklardan inmeyen model kullanan varsa markasini bana yazabilir mi ?

Ben victoria's secret'ten alıyorum, askılı ama hepsi, askılarını da dantelli jartiyer çorabına tutturuyorum. silikonlu model nasıl oluyor anlamadım, benimki bacaklarımdan inmiyor.belime tam oturan, hatta hafif sıkacak şekilde belime takıyorum jartiyeri, askıyı da azıcık kısaltıp jartiyer çorabına tutturunca inmiyor canım.

Çorabım ağzında silikon olan modeller.Askıya gerek kalmıyor.Pentiden baktım bu model kullananların torumlarını okudum ve olumlu.denicem

anladım sen jartiyerin askısını çoraba takmak istemiyorsun.jartiyeri giyip çorabını giymeden de çok seksi oluyor askıları serbest sallanıyor çok güzel duruyor tavsiye ederim.bi kaç kere öyle yaptım geceleri çok güzel sonuçlar aldım ;)

Hayır.günlük değil özel günler için evde giymek fakat anlattıgım bıbı silikonlardan durmuyor bır sure sonra kendılıgınden duşüyor

sanırım jartiyerle jartiyer çorabını karıştırmışsınız.jartiyer bele bağlanan bişeydir bacaklardan düşmez.

Günlük jartıyer nasıl kullanıyorsunuz ya :KK57:

Hey yavrum hey biz hamilelikten unutmuşuz öyle şeyleri. Kocam sabah sana tuman alayım mı diye dalga geçiyordu :KK70:

Hey yavrum hey biz hamilelikten unutmuşuz öyle şeyleri. Kocam sabah sana tuman alayım mı diye dalga geçiyordu :KK70:
hahahahha :KK70: allah iyiliğini versin :KK70: doğumdan sonra bebiş ilk ayını bir atlatsın hatırlarsın sen de :KK66: ben şimdi hamilelik çalışmaları öncesi yardırıyorum :D

hahahahha :KK70: allah iyiliğini versin :KK70: doğumdan sonra bebiş ilk ayını bir atlatsın hatırlarsın sen de :KK66: ben şimdi hamilelik çalışmaları öncesi yardırıyorum :KK70:

Ay sen de beni koparttın. Benim yumurtlama döneminde azgın teke gibi adamı kovalıyordum evde. En son bir gün beyaz bir jartiyer giymiştim. Dalga geçiyoruz hep, oğlumuz o gecenin eseri diye. Meğersem keramet jartiyermiş tövbe tövbe:KK70:

anlamdım ne demek istediğini?
Bebeğim küçük bebeklerin giydiği buna benzer donlar

tuman.jpg

Back
X