- Konu Sahibi Camasir Sepeti
-
Sen buralara takılır mıydın?Vovvvvv
Tabi kiizSen buralara takılır mıydın?
Ben çok beğenemedim ya, sadece pembeyi pembe olduğu için beğendimTabi kiiz
Pembe olan cok seker degil mii
Siyah cok gizemli
Kirmizi cok seksii
Pembe cok guzel ama gercektenn:)Ben çok beğenemedim ya, sadece pembeyi pembe olduğu için beğendim
Gerçek hayat derken? Bunları hemen hemen herkes giyiyor zaten..Çok hoş ve seksiiMStar'da ki jartiyerleri anımsattı bana paylaşımlar için sağolun ama gerçek hayatta pek giyilecek gibi değil
çok seksi sanırım gündelik anlamda dedi :)Gerçek hayat derken? Bunları hemen hemen herkes giyiyor zaten..
He gündelik tamam da gerçek hayat deyince anlam veremedimçok seksi sanırım gündelik anlamda dedi :)
yani ben hiç giymedim mesela
bunu giysem bakar dururum kendime. çok bakmam iyi değil az takıntılıyımHe gündelik tamam da gerçek hayat deyince anlam veremedimKız ben de sanki her gün giyiyorum, alıyoruz da daha nasip olmadı, ileride bolca giyerim ama
Utanma utanma yabancı yokbunu giysem bakar dururum kendime. çok bakmam iyi değil az takıntılıyım
bende giycem ama utanıyom
Gerçek hayat derken? Bunları hemen hemen herkes giyiyor zaten..
Tabi ki de sokağa çıkarken giyilmez.Alttaki arkadaşın da dediği gibi ben pek normal çorap yerine toplum da jartiyer giyip çıkan birini görmedim açıkçasımstr da görmüştüm de toplum içinde ı-ıh -_- Yani etek altına giyen vs oluyosa da görmedim bilemem o kadarını klfşdfg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?