Jeanne Dark Burun Estetiği Ameliyatı

divatürk geçmiş olsun bende beklıyorum maılı tabii kıme oldun onuda yazar mısın ?

divatürk geçmiş olsun bende beklıyorum maılı tabii kıme oldun onuda yazar mısın ?

merhaba tekrar. bu e- mail isteme işi biraz uzun sürdü sanırım. ben en iyisi fotoğraf albümüme ekliyim eski burnumun ve yeni burnumun resmini. seve seve paylaşırım. Kendimle barışık bir insanım. Ama kimde ameliyat olduğumu filan buraya yazmak istemiyorum. Gerçekten bunu özelden açıklarım. yoksa reklama giriyor diye yine mesajımı silerler :sm_confused:

profilimdeki albümlerimden eski burun yeni burun resimlerini kaldırdım. Siz yeni doğal halini görün daha iyi :)

hoş yeni dedim ama, 2006 da oldum en son ameliyatımı.. epey zaman geçti

Son düzenleme:
Divaturk geçmiş olsun..
Ya buraya koysanız aslında süper olur..ama banada atarsan sevinirim.
Ayrıca kime oldun?

canım emailmi veriyorum resimlerini atarmısın doktorun kimi ve kaça mal oldu yazarsan sevinirim XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
şu demek cnm .. burnumda deviasyon vardı problemliydi nefes alamıoodum .. yani burnumun doğal hali buydu... ameliyat olmazsam ilerde duyma kaybı yaşabilirdim .. o yüzden doktoruumun ellerine sağlık hem burnum düz,rahat nefes alıyorum hemde görüntüsünden de memnunum .. çünkü farkındaysan ifade kaybı olmadı yüzümde.. benim için önemli olan da buydu.. ben bi çokları gibi kayak pistine benzeyen kalkık burun yaptırmadım.. aslına yakın doğal bi burun istedim .. doktorumda zaten bunun aksini yapan bi doktor olmadığı için sonuç istediğim gibi oldu bitanem.. budur yani.. yerimseniben

Eklesem burnunu görebilir miyim? Çok geçmiş olsun. Yazdığın yoruma da katılıyorum :)

Arkadaşlar bu kullanıcı en son 2009 da active olmuş bende baktım meraktan sanırım uzuncada bi süre bakmaz bende merak etmiştim ama :( Barış Çakır acayip iyi sempatik hasta canlısı bi doktor gibi duruyor ilgimi çekmişti bende göremedim.

arkadaşlar ...

gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederim diicem ama diemiyorum çünkü sayfalar dolusu mesaj vardı topiğimde kırpıla kırpıla 2 sayfa kalmış:1shok::bbo:

komik olucak ama yine de teşekkür ederim .. ilk sayfaya girenler her ne kadar fransız kalacaklarsa da olsun annnayan annadı:)

canim ben resmen alman kaldim :) bu arada profilinde resim göremedim!!:kedi:

arkadaşlar ...

gösterdiğiniz yoğun ilgi için teşekkür ederim diicem ama diemiyorum çünkü sayfalar dolusu mesaj vardı topiğimde kırpıla kırpıla 2 sayfa kalmış:1shok::bbo:

komik olucak ama yine de teşekkür ederim .. ilk sayfaya girenler her ne kadar fransız kalacaklarsa da olsun annnayan annadı:)

Ben goremiyorum resimlerini ozel albumdemi acaba canim arkadaslik teklifi yolladim kabul edermisin resimlerini merak ettim bende baris cakiri dusunuyorum

Back
X