Saç Rengi ve Saç Boyama Jeans color sac boyalari sacin orjinal rengini bozar mi ?

Neyb11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2016
2
0
1
35
Merhaba arkadaslar uzun suredir sacimin ustune jeans color sac boyasi surmek istiyorum ama okudugum formlarda sacin eski rengine donmedigi soyleniyor dogru mu boyarsam sacim eski rengine donmez mi :mad:

Jean colour blue rengini saçımın ön ve arka kısmına kullanıyorum.Orjinal rengini bozarmı sorusundan tam olarak neyi kast ettiğini anlamadım.Yıkadıkça akan bi boyadır 10 günde bir boyaman gerekir.Saçta boya olacağı için tabi ki orjinal rengini bozar :)

Jean colour blue rengini saçımın ön ve arka kısmına kullanıyorum.Orjinal rengini bozarmı sorusundan tam olarak neyi kast ettiğini anlamadım.Yıkadıkça akan bi boyadır 10 günde bir boyaman gerekir.Saçta boya olacağı için tabi ki orjinal rengini bozar :)
Yani benim sacim acik sari bu yuzden sacimin rengini acmiyacagim fakat boya akinca sacim eski renginde kalir mi

Onu bilmem ama saçlar için hiçbir zararı olmayan, indigo tozu diye bir bitki tozu var. Kına gibi kullanılıyor. Saça hiç zarar vermiyor. Beyazları da kapatıyor, kahve tonları / siyah sonuç veriyormuş. Eskiden Türkiye'de yoktu, şimdi satılıyor. Ama kullanmadan önce, hiç kullanan var mı, diye merak ediyorum.

Back
X