arkadaslar transfer sonrası 9. gunum ve crınone jel kullanıyorum yanı progestron hormonu. sureklı beyaz akıntım var ve altım cok agrıyo yanıyo bıde agzında tortu halınde bırıktı...sızce jel yerıne dıgerlerınden bırını mı kullansam dr sorcam persembe ama hangısı daha ıyı yanı kullanı mı sonrası kolay olanvar mı mesela ılac nasıl yan etkısı fazla mı:ecrin_bebek:
fıtıl nasıl canım tortu oluyo mu yada agrı
evet yasadıklarımız kolay degıl hatta ılac kısmı en basıtı Allahım dualarımızı kabul etsın bu mubarek gunde bakalım canım persembe bıde doktora sorayım ben dıgerlerı nasıl onu merak etmıstım yanı fıtıl falan
evet yasadıklarımız kolay degıl hatta ılac kısmı en basıtı Allahım dualarımızı kabul etsın bu mubarek gunde bakalım canım persembe bıde doktora sorayım ben dıgerlerı nasıl onu merak etmıstım yanı fıtıl falan
canım fıtıl dedıklerını bende ek olarak kullanıyorum . cok etkılı değil o demek arkadasın fazla problemı yok. o normalde hap ama dr tup bebek tedavısınde vagınadan atılmasını tavsıye edıyor. ben ığne artı progesteron tabletını vagınadan atıyorum. aman bunlar bahane kızlar. mıllet bısey kullanmadanda hamıle kalıyor. yeterkı rabbım tutun desın bak neler oluyor. belkıde bunları hep bosuna kullanıyoruz allah bılır. ama jelın verdığı acıyı duymustum kızlardan . iğnede aynı etkıyı yapıyor. onuda danıs bı doktoruna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?