jel-igne-hap-fitil hangısı daha ıyı?

midye

Rabbim şükürler olsun
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2010
1.840
7
116
Konya
arkadaslar transfer sonrası 9. gunum ve crınone jel kullanıyorum yanı progestron hormonu. sureklı beyaz akıntım var ve altım cok agrıyo yanıyo bıde agzında tortu halınde bırıktı...sızce jel yerıne dıgerlerınden bırını mı kullansam dr sorcam persembe ama hangısı daha ıyı yanı kullanı mı sonrası kolay olanvar mı mesela ılac nasıl yan etkısı fazla mı:ecrin_bebek:

arkadaslar transfer sonrası 9. gunum ve crınone jel kullanıyorum yanı progestron hormonu. sureklı beyaz akıntım var ve altım cok agrıyo yanıyo bıde agzında tortu halınde bırıktı...sızce jel yerıne dıgerlerınden bırını mı kullansam dr sorcam persembe ama hangısı daha ıyı yanı kullanı mı sonrası kolay olanvar mı mesela ılac nasıl yan etkısı fazla mı:ecrin_bebek:

cnm ben progestan fitil kullanıyorum, bana jel vermedi, ama dr sana o şekilde tavsiye ettiyse bence değiştirme, zaten dayan, bak az kalmış sonucu almana, 9. gündesin, biraz daha sık dişini bence....

canım jel kullananlardan genelde bu sıkayet gelıyor okuduğum kadarıyla. ben iğne kullanıyorum ama keske dıyorum dr banada jel verseydı. çunku her gun iğneye gıtmek ıcın 5 kat merdıven ınıp, klınıge gıdıp gerı gelıyorum. tamda dınlenmemız gereken zamanlarda bu hıc ısıme gelmıyor acıkcası.
ama cok sıkayetcıysen bu durumdan arkadasında dedığı gıbı dr ar mutlaka sana bır alternatıf onerecektır.

fıtıl nasıl canım tortu oluyo mu yada agrı

acaip bi tortu oluyo, birikiyo resmen vajinanın ağzında, günde 3 tane 2şer tane tavsiye etti dr. ama napalım bak dayanmamız gerek, üstelik ben daha 3. gündeyim, senin az kalmış, güzel haberlerini verirsin inşallah, aynen böyle aynı ilaçlarla devam et, hiç değiştirme, illahaki rahatsız olucaz, ama napalım mecburuz canım arkadaşım ya....

evet yasadıklarımız kolay degıl hatta ılac kısmı en basıtı Allahım dualarımızı kabul etsın bu mubarek gunde bakalım canım persembe bıde doktora sorayım ben dıgerlerı nasıl onu merak etmıstım yanı fıtıl falan

evet yasadıklarımız kolay degıl hatta ılac kısmı en basıtı Allahım dualarımızı kabul etsın bu mubarek gunde bakalım canım persembe bıde doktora sorayım ben dıgerlerı nasıl onu merak etmıstım yanı fıtıl falan

sor tabiki, ama nasıl başladıysan öyle devam etmek en doğrusu cnm unutma...

canım fıtıl dedıklerını bende ek olarak kullanıyorum . cok etkılı değil o demek arkadasın fazla problemı yok. o normalde hap ama dr tup bebek tedavısınde vagınadan atılmasını tavsıye edıyor. ben ığne artı progesteron tabletını vagınadan atıyorum. aman bunlar bahane kızlar. mıllet bısey kullanmadanda hamıle kalıyor. yeterkı rabbım tutun desın bak neler oluyor. belkıde bunları hep bosuna kullanıyoruz allah bılır. ama jelın verdığı acıyı duymustum kızlardan . iğnede aynı etkıyı yapıyor. onuda danıs bı doktoruna.

canım fıtıl dedıklerını bende ek olarak kullanıyorum . cok etkılı değil o demek arkadasın fazla problemı yok. o normalde hap ama dr tup bebek tedavısınde vagınadan atılmasını tavsıye edıyor. ben ığne artı progesteron tabletını vagınadan atıyorum. aman bunlar bahane kızlar. mıllet bısey kullanmadanda hamıle kalıyor. yeterkı rabbım tutun desın bak neler oluyor. belkıde bunları hep bosuna kullanıyoruz allah bılır. ama jelın verdığı acıyı duymustum kızlardan . iğnede aynı etkıyı yapıyor. onuda danıs bı doktoruna.

canım evet mıllet kendılıgınden oluyo ama bızımkı bıraz yardımla bızım ımtıhanımızda bu bız farklıyız...vereliniortak

ben hem jel hemde iğne kullanıyorum canım.bende altta ağrı felan olmuyo.çok az da sonradan birikmiş tortu gibi bişe geliyo normaldir bence ilacı yutacak deilya

Allah hepimize sabır versin hayırlısıyla bebislerimizi kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

progestan iğne derim ben fitilden daha sağlam tutar bence tüp bebeği

Back
X