jelibonibon yine isveç diyeti yapıyor :D

jelibonibon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2011
584
139
83
43
İzmir
ben yarın sabah tartılıp 13 günlük isveç diyetini yapacağım. burayada günlük olarak yediklerimi ve verdiğim kiloyu ( tabi inşallah vericem ) yazacağım... bu diyeti 2 yıl önce bir kere başarıyla yaptım ve 10 günde 6 kilo verdim. ama tekrar bu gücü bulamadım belki şimdi bu şekilde tekrar 13 gün düzenli bi şekilde tekrar yapabilirim. :18: :96: :97:

insallah basarirsin canim .bende seninle baslamak isterim ama bu nasil bir diet yazabilirmisin

10 günde 6 kilo vermek çok ikna edici görünüyor ama bu sonucu elde ettiğinde elbise bedeninde bir değişiklik oldu mu ya da sonrasında kilo vermeye devam edebildin mi?

Elbise bedeninde de değişiklik görüyorsan gerçekten başarılı bir şekilde kilo veriyorsun demektir, aksi takdirde tartıdaki rakamlar o kadar anlamlı değil, önemli de değil :)

Maksadım moral bozmak değil, tam tersine başarılar dilerim ama daha önceki deneyiminde gerçek bir sonuç elde edemediysen, geçici sonuçlar aldıysan başlamamanı tavsiye ederim

şimdiden başarılar o zamn :)
peki o zamn verdğin 6 kiloyu geri aldınmı ? yada ne kadarını geri aldın ?

bende sana katılmak ıstıyorum cnm yaaaaa benımde 10 gune nısanım ve 5 kılo fazlam war:84:

bende bu diyeti yapmayi dü$ünüyorum ama verdigim kilolari geri alirmiyim diye dü$ünüyorum, sen geri almi$miydin hemen o 6 kiloyu?

jelibon bi cevap ver yaşdıklarıız çok benziyor en son durumun nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…