Jeloo1981'in çeyizleri

Canımm hayırlı olsun, yeni gördüm topicini :1:

Hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanırsın inşallahh :nazar:

devamını da bekliyoruz :9:

Taç yorganım (2 adet aldım)
$1212838074070395_o.webp

Penelope Kaz Tüyü Yorganım
$Penelope-KazTüyü.webp

Penelope Yastıklarım (2 adet)
$Penelope-Yastık.webp
Home Sweet Home Yatak Örtüm (Buna benziyor ama koyu kahve ve üstünde Osmanlı desenleri var)
$Yatak-ört..webp

İssimo Pikem
$İSSİMO-PİKE.webp

Unique Art Nevresim takımı(Bunun Kımızısı)
$imagesCAKE806V.webp

Home Sweet Home Saten Nevresimim
Eki Görüntüle 180200

Unıque Art Nevresim (çok severek almıştım)
$UNIQUEART-MIREYA.webp

Taç Nevresimim
$Taç-Nova.webp

Taç Nevresimim
$Taç-Nevresim.webp

Şimdilik bu kadar bulabildiklerim çoğu kolilerde yada ulaşamıycağım yerlerde daha bir dolu var ama aklıma gelenler bunlar,geriye ıvır zıvır mutfak için kaplar,bıçaklar ,banyo paspas bunun gibi eksiklerim kaldı kızlar,nevresim takımım çok yok bu kadar yeter şimdilik evlendikten sonrada yenilerini almak istiyorum çünkü :nazar::66::66:

Eklentiler

• $HOMESWEETHOMECRISPY.webp
    $HOMESWEETHOMECRISPY.webp
    4 KB · Görüntüleme: 54
Son düzenleme:
Canımm hayırlı olsun, yeni gördüm topicini :1:

Hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanırsın inşallahh :nazar:

devamını da bekliyoruz :9:

Canım benim teşekkür ederim hepimiz iyi günlerde kullanalım,ev tekstilinide ekledim aklıma gelenler bunlar şimdilik,bu hafta İnegöle mobilya bakmaya gidicez 23 Nisan izinli olucaz inşallah güzel şeyler alıp döneriz:66:

Son düzenleme:
Canım benim teşekkür ederim hepimiz iyi günlerde kullanalım,ev tekstilinide ekledim aklıma gelenler bunlar şimdilik,bu hafta İnegöle mobilya bakmaya gidicez 23 Nisan izinli olucaz inşallah güzel şeyler alıp döneriz:66:

Çok iyi edersiniz canım, yerinde bakmak gibisi yok.. İnşallah beğendiğiniz birşeyler olur.

Yeni eklediklerini de gördüm çok güzeller, bende nevresimi çok almadım evlenince değişik değişik alacam bakalım.. :1:

Çok iyi edersiniz canım, yerinde bakmak gibisi yok.. İnşallah beğendiğiniz birşeyler olur.

Yeni eklediklerini de gördüm çok güzeller, bende nevresimi çok almadım evlenince değişik değişik alacam bakalım.. :1:

Evet gidip bakıcaz beğendiğimiz olursa alırız kredimizide çektik çok şükür:66: rahatlıkla alabiliriz
Nevresim bir dolu alıp evlendikten sonrada yenilerine bakıp evde çok var alamam demektense istediğimizi alırız:66::66:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim misafire özeniyoruzda neden kendimize özenmeyelim :66:

Bence de :) Ben misafir yemek takımımdan ikişer parçayı günlük olarak kullanmaya karar verdim. Çok sevdim misafirden misafire kullanamam valla :)
Tekrar hepsini güle güle kullan. Hayırlı olsun. Biz de kredi çekeceğiz gibi gözüküyor bu arada. Bakalım artık.

Back
X