''JESSICA SZOHR'' stili

dopiez

yaptım, olacak :D
Kayıtlı Üye
28 Mayıs 2009
912
1
296
Diğer
Konusu var mıydı bulamadım ama
bu kızın stilini gerçekten çok beğeniyorum. Biraz hippi belki ama giyilemeyecek kadar uçuk birşey göremiyorum, hepsini çok güzel tamamlıyor..
e tabi fizikte var.
bakalım siz de beğenecek misiniz.

vücudu çok güzel çok şekilli , kıskandım vallahi :2:
kıyafetleri de çok tarz ,bayıldım

bence gayet normal giyiniyor.
cesaretlik bi yanı yok ki dopiezcim
beğendim
Evet bence de gayet normal ama mesela 11. resimde kat kat giyinmiş renkler uyumlu değil, bu çok gözümüzün alışkın olmadığı bi durum ,
hani elbiselerin kısalığı açıklığı falan anlamında demiştim.
ben biraz herkese hitap etcek kıyafetleri seçmeye çalıştım.
beğenmene sevindim canm

Bayılıyorum bu kızın özellikle dizideki stiline harika giydiriyorlar dizide.Egzotik,sexy,samimi çok hoş bir hatun çok hoş bir stil.Dizide Serena'nın stilinide çok begeniyorum.

en çok jessicayı beyeniyorum çok güzel ve çok seksi dört dörtlük yaa topuklu ayakkabıyı herşeyle yakıştırıyor spor giysiylede tam benim tarzım

kendi tarzlarını belirlemişler dizidede sosyal alnlarındada...
bende şahsen kendime ait olan ve herkeste görmediğim şeyler giymeyi severim....
çok çekici bir kız bence...ne giyse yakışıyor...:82:

hatun bir kere melezz
ben bayılırım koyu tene..
çikolata aklıma geliyor

sende böyle ciciler almaya ve tarzını oluşturmaya başladınmı ????

Aslında benim tarzım da kendime özel diyebilirm :)
giyinmeyi seviyorum, kendime yakışabilcek parçaları ordan burdan alıp ortamıma, sosyal çevreme göre uyarlıyorum işte..
bu da takip ettiğim ünlülerden birisi :)

en çok jessicayı beyeniyorum çok güzel ve çok seksi dört dörtlük yaa topuklu ayakkabıyı herşeyle yakıştırıyor spor giysiylede tam benim tarzım

ben de çok beğeniyorum, blake'i de beğeniyorum gossip girl olarak değerlendirirsek..
ama onun dışında beğendiğim bir isimde Olivia Palermo, bayılıyorum...

kız zaten çok güzel..ne giyse yakışıyor ve de yerine göre giyiniyor...hem doğal hem sexy...
gülüşüde çok tatlı ya:76:

berbat, hele su tayt seklindeki pantolonlara hastayim igrenc otesi yaaa..moda diye herseyi uzerine gecirenlere sinir oluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…