''JESSICA SZOHR'' stili

skinnyler bana göre converse'ler kadar dolapların vazgeçilmez bi parçası oldu. bi klasik oldu diyebilirm. ha bol pantolon gymiyomuyum birsürü bol pantolonum var ama skinny olmazsa olmaz. sanırım bu yüzden hoşuma gidiyor tarzı, yorum için teşekkrler

dopiez eline saglik, bizlerle paylastigin icin
Tarzi gercekten cok güzel, begendim, hatta bir kac kopya aldim, onlari birde kendimde deneyecegim

ya tamam stili güzel ama çok azcık daha kilolu olsa daha iyi taşır gibi geldi ne bileyim aşırı zayıf ya

Değişik ve kimi zaman hoş diyebileceğim bir tarzı var. Paylaşımcı arkadaşın emeğine sağlık

tarzında aman aman bırsey yok yanı degısık bır tarzı yok .cok dıkkat cekmıyor .ama hatunun kendısını bende cok begenıyorm

nedense beğenmiyorum bu kızı ben hiç bi albenisi yok bence

stili kötü de olsa beğenirdim heralde :))) kızı çok seviyorum ben dizide de en beğendiğim hatundu bu

boyle karısık renkler uyumsuz kıyafetlerin bir arada olmasını bana guzel gelmiyor en azından gozume hitap etmiyor begenmiyorum boyle tarzları hani sanki herkesin yapabilcegi birsey bu ama gercek uyumu yakalamak daha zor oldugundan insanlar ne bulursa giyip sonrada cok tarz diyorlar gibi geliyor sahsi fikrim

çok güzel hakkaten bu kadının stili. çok güzel bi yüzü de var o zaman bizimlesın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…