• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

''JESSICA SZOHR'' stili

bqg2bjsllkxaaxlwxhuf2a01n.jpg

gjup2zkf1nrzuj2rip8dkvzhn.jpg

hx6gfnkzg6ma6gagu68typrsh.jpg

jessicaszohri3jikw8frpe.jpg

jessicashrinezbvsxl0g9u.jpg

m96hjrkc1zysrjc6fzo70xlmb.jpg

nvw18e0g12uie8gchndtvo90m.jpg

qsm1ufa5yl7pp7545yjnu89o6.jpg

shot031619564zmwktiry8.jpg

ukvb4au23gzvzgub9n3x8yjer.jpg

yb62bs2jb2m82b8wm4g1siujv.jpg

skinnyler bana göre converse'ler kadar dolapların vazgeçilmez bi parçası oldu. bi klasik oldu diyebilirm. ha bol pantolon gymiyomuyum birsürü bol pantolonum var ama skinny olmazsa olmaz. sanırım bu yüzden hoşuma gidiyor tarzı, yorum için teşekkrler:34:

dopiez eline saglik, bizlerle paylastigin icin :71:
Tarzi gercekten cok güzel, begendim, hatta bir kac kopya aldim, onlari birde kendimde deneyecegim :32:

ya tamam stili güzel ama çok azcık daha kilolu olsa daha iyi taşır gibi geldi ne bileyim aşırı zayıf ya :52:

tarzında aman aman bırsey yok yanı degısık bır tarzı yok .cok dıkkat cekmıyor .ama hatunun kendısını bende cok begenıyorm

stili kötü de olsa beğenirdim heralde :))) kızı çok seviyorum ben dizide de en beğendiğim hatundu bu

boyle karısık renkler uyumsuz kıyafetlerin bir arada olmasını bana guzel gelmiyor en azından gozume hitap etmiyor begenmiyorum boyle tarzları hani sanki herkesin yapabilcegi birsey bu ama gercek uyumu yakalamak daha zor oldugundan insanlar ne bulursa giyip sonrada cok tarz diyorlar gibi geliyor sahsi fikrim

Back
X