yok ben rahatlıkla giriyorum bir problem yok ama dün sitenin sipariş bölümü açılmadı sayfa görüntülenemiyor dedi okadar öğlende düzeldi
ya arkadasım bişey dicem kargo takip numarasını nerden alıyoruz birde ben siparişi verdiğimde bilgilere baktım onaylandı dedi bugün açtım başka bir sipariş nosuyla alta tekrardan geçmişler siparişiniz onaylandı diye sonrada içine baktım aynı ürünler ya yanlısmı verdim siparişi yoksa böylemi oluyoryoksa aynı ürünlerden 2 şer tanemi gelcek inş öleolmamıstır yaa
Slm arkadaslar jetnetworkingi iptal etmek istiyorum üyeliğimi nasıl iptal ettirebilirim acabaa?
nasıl iptal olur biliyormusun sen peki
bunda zannedersem emın degılım ama ıptal yok belkı telefonla yetkılılerle gorusursen yardımcı olurlar ama bunda sıparıs vermesen dahı uyelıgın devam edıyormus ben yenı uye oldugumda oyle soylemıslerdı bak ben sureklı zuccacıye urunlerınden sıparıs alıyorum ve cok memnun musterıler ve cok hesaplı ozellıkle vakumlu urunler cokta kullanıslı aslında onlardan satabılırsen bırakma bence en azından kendı ıhtıyaclarını alırsın bı dene ıstersen
ya arkadaslar yaa salı verdim siparişimi haa aramadılar gelmedide siparişlerim illa göndermeden önce aranıyormu acaba :97:
bazen arıyorlar bazende aramıyorlar bellı olmuyor yanı her an gelebılır yada arayabılırler cunku benım sıparıslerımde hep oyle oluyor yaanı onların keyfıne kalmıs canları ne ıstıyorsa oyle davranıyorlar
arkadaşım zaten jetnette pierra cardin ürünleri var ve çok pahalıkızlar nette gezerken farkettim
pierre cardin de çok güzel ben onun da satışını yapmayı düşünüyorum
ne dersiniz?
çamaşırları falan çok güzel ve kaliteli...
arkadaşım ben ilçe menejeriyim yağdanlıktan çok sattım müşterilerim memnun kaldı birde eğer firma hatalı ürün gelmişse firma ödüyo kargo ücretini aklınıza takılanı sorunarkadaslar bısey sorcam sıze jetın yagdanlıgı akıtıyormu kulanan varmı bırde urun degısımınde kargo ucretı kıme aıt bızemı yoksa jetemı ha bırde plastık urunlerın genelı hakkında bılgınız varsa kullanan memnunmusunuz sıkayetınız varmı bırde sıkayet gelen urunlerı napıyoruz ıade yada degıstırme yapıyorlarmı acaba
aktif oldunuzmu olmadıysanız yazın banaarkiler ya benim üyeliğim hala onaylanmadı yaa size dönücez diyip duruyorlar ama hala msj gelmedi ne katalog nasıl bir sistem ya ben iptal etmek istesem ne yapmam lazım sıkıldım bugünde aktif etmezseler iptal etmeyi düşünüyorum ne yapmalıyım acaba :99::95:
ondan vermeyin daha yen katolok çıktı2010-6 kataloğundan ne zamana kadar sipariş verebiliriz ? süresi ne kadar?
arkadaşım ben ilçe menejeriyim yağdanlıktan çok sattım müşterilerim memnun kaldı birde eğer firma hatalı ürün gelmişse firma ödüyo kargo ücretini aklınıza takılanı sorun
arkadaşlar eliizdeki ürünleri pttden karşı ödemeli gönderin aklınıza takılanları sorun cvplarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?