jeton 8 yıl sonra düştü...

haklısın... bana ne kadar mutsuzluk versede mutlu çok mutlu zamanlarımız çok oldu zaten hep onları düşünerek ayakta tutmuştum ilişkiyi ama meğer ortada bir ilişki falan yokmuş ben kendi kendime gelin güvey olmuşum. aklıma gelmemesi mümkün değil. o bana değer vermesede ben onunla ruhla beden gibiydim. ama yaşattığı bu mutsuzluktan geriye enkaz kaldı onu hatırlayınca artık gecen zamana yanıyorum. unutuyorum onu başka da çarem yok... hayatımda ki kişi onun tam tersi... sürekli evliilkten bahsediyor vicdanlı biri.. ben atanamamış olsam da bunu sorun etmiyor maddiyatçı biri değil. onda bulamadıklarımı şu an görüştüğüm kişide fazlasıyla bulduğum için onu nefretle anıyorum sadece...

Sonunda anlamışsın bu ilişkiden bir cacık olmayacağını,

vazgeçmekle en doğru kararı vermişsin sakın geçmişteki hatalarını tekrarlayıp geri dönme o adama gerisi kolay.

Farkına varıp yeni tanistiginiz kişi için böyle Şükretmeniz çok güzel :) herşey gönlünce olsun

Bir daha aklınızı çelmesine izin vermeyin.

Özellikle belirttiğim cümlelerin... Geçmişimden bi kesit sanki... Ve öyle ya da böyle, -belki çok daha ağır belki de biraz daha hafif- ama bi şekilde bu tarz bi ilişki illaki yaşanıyo çoğu insanın hayatında. Sonrasında adı tecrübe oluyo ve ilerisinde doğru eş seçimi... Rabbim çektiğin cefanın layığını gelecek güzel günlerle göstersin sana inş... Ve verdiğin kararın ne kadar doğru olduğunu,her aklına geldiğinde -verdiğin onca özveriye- için sızlasa dahi doğru insan karşına çıktığında tekrar tekrar anlicaksın. Bi ömür mutlu ol inşallah...

Gecmis olsun kardes insaAllah yeni tanistigin kisi sana tum kotu gecmisini unutturur ve cok mutlu olursun

Artik insanlar 26-28 yaslarinda evleniyor o nedenle gec kaldim diye uzulme

yeni soluk, yeni nefes bana da nasip olur inşallah :)

hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun inşallah...

ne kadar güzel yazmışsınız. insanın içi huzurla, umutla doluyor...

İçim yandı okurken..hep ah be dedim....belli işte ne oldugu olmazı oldurmaya calısıyoruz...calısmaman da bahaneydi sadece...aldattı mı hiç affetmeyeceksin...

artık bütün erkekler çalışan kız arıyo ne yazık ki.. benim de işim olmadığı için kaç kişi vazgeçti benden.. anneme bile soruyolarmış çalışıyomu diye.. bi gün çalışmaya başlayınca ben de sizin ezik oğullarınıza bakmıcam ama!!

Üzgünüm ama senin ayrılacağına inanmıyorum.senin işin zor..senin tedavi görmen lazım yoksa imkansız..

Seni kpss topiklerinden hatırlıyorum canım neler çekmişsin yahu aşk insanı böyle kör-sağır ediyo işte.. neyse ki bundan sonra inşallah gelecekteki günler geçmiştekileri unutturur sana

sizinki takıntı olmuş artık.takıntılar kolay silinmez.yardım almayı deneyin isterseniz geriye sarmamak için.

haketmeyene değerinden fazla değer,kendi başını yere eğer.

ne kadar bast br bahane işi yok dye istemyrm da ne demek sevmedim olmadı evlenmek istemiyorum deseydi ble daha dürüstçe olurdu. kurtulduğunuza sevinmelisinz bnce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…