slm arkadaşlar ben antalyada oturuyorum kışa yıllık iznimde ameliyat olmayı düşünüyorum ... ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz?bana en mantıklı cengiz açıkel geliyor ama araştırma halindeyim.. tübitak bilim adamları yapay deri diye bi yöntem geliştirmişler 2 sene sona uygulamaya başlayacaklarmış... belki o daha iyi çözüm verir çok kararsız kaldım ..
thebest_2013 hastanede ameliyat ücreti yaklaşık 5000 lira bildiğim kadarıyla bu ücret haricinde başka ücret talep ediyorlar mı ?ameliyat sonrası 5 günlük dönemde yürüyebilecek durumda oluyormusun bacaktan parça aldıkları için?bu 5 günlük süre de hastanede kalsak ücret çok mu kabarık oluyor veya bu 5 bin TL nin içerisinde mi?ameliyat öncesi tetkikler için ve muayene için extra bi ücret alıyorlar mı?ameliyat sonrası 1,5 ay sonrası için kontrole gitmek gerekli mi? fotoğraf yollayarak bilgi almak yeterli mi?ameliyata istanbul dışından geleceğim bunun için istanbudan ameliyat sonrası hemen ayrılıp 5. gün gelsem sıkıntı olur mu?daha aklıma takılan olursa soracağım teşekkürler bilgilerin için..
yapay deriyi ben araştırdım,ciddi yanığı olan bir hastaya uygulanmış,bizim gibi olanlara daha yapılan yok,ama ileride kesin olur,fakat epey bi zaman geçer,benim okadar yıl bekliycek zamanm yok.
kısa kollu elbiseler giymenin hayali ile yaşıyorum..
the best yaptığı alan izlerin oduğu alnı aşıyormu mesela benim 7 cm lik uzunukta 3.5-4 cm lik genişlikte bu izleri aşıyor mu yeni oluşan iz 5 gün sonra işe başladım demişsin bu sıkıntı oluyormmu ayaktan alınan yerde oluşan iz nasıl bir iz ve son sorum kredi kartına taksit yapıyor mu :)
asıl sorum şu best şuanda 7 cmlik alanda ya izim yeni oluşan iz 7cmi i geçiyormu sen 11 cm demişsin ameliyattan sonra 11 cm olarak duruyormu yoksa biraz daha büyük bir alana mı oluor şuanda izlerin belli uyormu olalı bir ay oldu sanırsam dediğin gibi gerçekten öğretmen pilot var mı ameliyat olan herşey için teşekkürler
asıl sorum şu best şuanda 7 cmlik alanda ya izim yeni oluşan iz 7cmi i geçiyormu sen 11 cm demişsin ameliyattan sonra 11 cm olarak duruyormu yoksa biraz daha büyük bir alana mı oluor şuanda izlerin belli uyormu olalı bir ay oldu sanırsam dediğin gibi gerçekten öğretmen pilot var mı ameliyat olan herşey için teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?