Ben cengiz beyle görüştüm fakat benim izlerim bacaklarımdada olduğu için tedavinin hem çok zor hem de çok maliyetli olacağını söyledi. Off offf. :'(
Ameliyat düşünmüyorum çünkü kesikler toplu şekilde durmadığı için kalacak ameliyat izi bile çok kötü gözükecek. Benim için çare yok gibi kızlar.
senin için gerçekten çok üzüldüm canm ya
ameliyat olan arkadaşar bu ameliyattan sonra 1-2 sene içinde kol iyileştikten sonra yazın taile gittiğimizde güneşte yandığımızda ameliat olna o bölgenin derisinde yani nakil yapılan bölgede sıkıntı oluyormu ve yükseklik farkı oluyormu yani güneş ışınlarında kolumuzdaki izler kabarık gözüküyor mesela bu ameliyatttan sonra yeni oluşan alan kabarık oluyor mu the best yardımını bekliyorum şimdiden teşekkürler
kontrole gittim ,ameliyat öncesi fotoyuda aldım , albümüme attım.
çıkamayan kılları iğne yardımıyla çıkarttı cengiz bey, sizin daha önce sorduğunuz soruyu sordum , güneş altında yansak deri soyulsa ne olacak diye , çok mantıklı bi soru dedi .
cevap şu imiş ; deri iki katmandan oluşur imiş alt tabaka üst tabaka , soyulsa bile üst tabaka soyulur , alt tabaka tekrar üst tabakayı oluşturur imiş. alt üst tabakanın latince adını söyledi ama unuttum :)
bak aklıma bişey daha geldi :) gider gitmez ameliyat olmak istediğimden , uçakla gel ki ayak yorgun olmasın dedi .malum otobüsle yolculuk yapıyorsunuz , ayabakkabiyi çıkarın , yolculuk bitince ayak ayakkabıya sığmıyor şişiyor değilmi?
ayrıca sabiha gökçene inerseniz , ulaşımı çok basit :
havaalanından nasıl geleceğimi bile tarif etti cengiz bey sağolsun , ama ben havaalanı ulaşımdan rezerv yaptım , beni alıp hastanenin kapısına götürdüler.
şunuda ekleyim , ne için ameliyat olduğunuzu personel biliyor fakat hiç çekinmeyin , onlar için o kadar normalki , o kadar çok bu ameliyata gelen olmuşki ,onlar için bi burun estetiğinden farkı yok.yani eziklik yaşamayın diye söylüyorum.
benim ameliyat tatil havasında geçti diyebilirim. tabi bu birazda mizac meselesi , yapım itibarı ile kaderciyimdir , bunları yaşamam gerekiyodu yaşadım .tek üzüldüğüm bunları neden 20 sene taşımışım.şimdi size buda dertmki dicem bana kızacaksınız,kurtulduda böyle yazıyor diye , ama ne dertler varyaaa , şükretmek lazım.sadece ettiğimiz çekiyoz , kimseye dicek llafımız yok kendi elimizle yaptık , ama ferhatta şirini alamayınca balyozu fırlatmış havaya kafasını balyozun altına tutmuş ölmüş, bide efsane olmuş :)
olayı biraz magazinleştireyimde neşelenin , hassasiyetinizi o kadar anliyorumki şu yaptığım espriyi izsiz birisi yapsa , tiiye alıyor diye , sert tepki veren bile olabilirdi. herkesin duygu düşüncleri aynı çünkü , şu an bende siz ne düşünüyorsanız aynılarını düşündüm .
şimdi sizin bana sorduğunuz gibi benimde cengiz beye soracağım bi sürü soru var , hep not aldım unutmayım diye;
1; kaplıcaya gitsem kaynar su zarar verirmi?
2:)kolumu ne zaman keseleyebilirim :))))
3: ) kolumu ne zaman güneşlendirebilirim.mesela cengiz beye sormadım ama , halaa şu anda ılık suyla yıkıyorum .
kremi sürüp hemen bandajı takmıyorum , yoksa bandaj kremi emiyor ,deriye kremin işlemesini 5-10 dakka bekleyip öylşe takıyorum ki krem boşa gitmesin.)
4:ramazanda oruç tutarsak vucut susuz kalırsa bişey olurmu , bakalım belkide oruç tutma dicek bilemiyorum , belkide tutu dicek.
5bandajları yıkayıp tekrar giydiğpinizde , bandajar çekiyor sıkılaşıyor , bu normalmi onu sorucam
sisin aklınıza gelipde benim aklıma gelmeyen soru varsa yazında bende onlarıda sorayım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?