memurmusunuz öğretmenevinde kalıyorsunuz siviller kalabiliyormu öğretmeevinde kurtulalım gerisi önemli değil eşimin çektiği sıkıntıyı be biliyorum hayırlısı allahım hepimizi yardımcısı olsun
ameliyat ola arkadaşlar bu ameliyat izi gün ışığında nasıl duruyor beyaz ışık altında duruşudan baya bir fark var mı
güneş ışığında görüntü daha iyi görünüyor. ayrıca cengiz bey bi site yapmış bi göz atın isterseniz,
Jilet İzi Tedavisi
güneşte çekilmiş bi resim attım
bayramdan sonra cengiz açıkele ameliyat olacak arkadaşlar var mı??
izlerim çok derindi demişsin benimkiler çok hafif.Acaba hastanede izlerin büyük olduğu için mi yattın yoksa herkesi yatırıyorlar mı yardımcı olursan çok çok sevinirim. ben de eylülde Cengiz beye ameliyat olmayı düşünüyorumKabariklik yok kolumu yere baski yapinca olmustur. Kabarik olsa normalde kortizon
Veriyor ama bana vermedi zamanla sifir hale gelecek dedi.cift bandaj takayimmi dedim.onermedi.kabariklik yok belki resomde golge ton farkında n öyle gorjnmus olabilir
Telefondan yazdım. imla hataları min kusuru na bakmayın
izlerim çok derindi demişsin benimkiler çok hafif.Acaba hastanede izlerin büyük olduğu için mi yattın yoksa herkesi yatırıyorlar mı yardımcı olursan çok çok sevinirim. ben de eylülde Cengiz beye ameliyat olmayı düşünüyorum
thebest Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler. ben de bayramdan sonra Cengiz beye ameliyat olmayı düşünüyorum.benim izlerim çok hafif o yüzden Cengiz bey bana benim izlerim gibi olan ypılmış ameliyat izleri göndermiş.Angelmask in izlerini gördüm benimkisinin yanında gerçekten çok derinlerdi.onun adına çok sevinyorum en azından tek kolundan kurtuldu
saol canım..inşşş sende biran önce kurtulursun
Benimde kolumda izler var 2006 senesinden bu yana. Rengi soluk ama hala belli oluyor. Seninkiler kadar mı bilemiyorum hafifliği, sana nasıl bir tedavi uygulayacak aynı angelmask gibi mi? Fotoğraf görme imkanım var mı?thebest Verdiğin bilgiler için çok çok teşekkürler. ben de bayramdan sonra Cengiz beye ameliyat olmayı düşünüyorum.benim izlerim çok hafif o yüzden Cengiz bey bana benim izlerim gibi olan ypılmış ameliyat izleri göndermiş.Angelmask in izlerini gördüm benimkisinin yanında gerçekten çok derinlerdi.onun adına çok sevinyorum en azından tek kolundan kurtuldu
Daha önce mesajlaşmıştık tedaviyle ilgili bilgi vermiştim. Korktum açıkçası ameliyattan ama her yaz aynı sıkıntıyı çekmekten bıktım. Senin kolun nasıl oldu merak ediyorum. Fotoğraflarını görebilir miyim? Görürsem daha çok gaza gelirim belki:))saol canım..inşşş sende biran önce kurtulursun
güneşte çekilmiş bi resim attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?