- 17 Temmuz 2022
- 4.437
- 3.809
- 63
- 30
- Konu Sahibi Cucuthecatt
-
4 5 yıl arayla 2 kez 8er seans lazere gittim işe yaramıyor bitmiş gibi görünüyor 6 7 ay sonra çıkmata başlayıp 1 sene içinde eski haline dönüyor. ( bende böyle oldu en azından)O zaman lazer yapriracaksin 8.10 seansa kurtulacaksınız
Epilatör çok batık yapıyor ya vallahi bıktım hele çocuktan sonra daha da zorlaştEpilator kullanmazmisiniz
Yok anam bana işlemiyor lazer. Kıl köklerin kızıl dedi en son bi tanesi ama bir de güzellik merkezinde değil de hastanede yaptıtmayı denicem. Bebeğim 9 aylık biraz daha beklemem lazım lazer içinBen 8 seans ve 2 hatırlatma atışı yaptırdım bacaklar tamamen koltuk altları bitti sadece alt kısımda kaldı tek tük o da nemden ıslaklık dolayla oluyormuş
Ben başlamadan önce her gerimi jilet ile aldım kıll kökleri kalinlassin kılları görsün lazer dedi korkmuştum ama sonra 4..5 seansa çok fark ettiYok anam bana işlemiyor lazer kıl köklerin kızıl dedi en son bi tanesi ama bir de güzellik merkezinde değil de hastanede yaptıtmayı denicem ama bebeğim 9 aylık biraz daha beklemem lazım
Bakayım hemen teşekkür ederim❤KP Bump Eraser Body Scrub with 10% AHA – Fresh Strawberry - First Aid Beauty | Sephora
Shop First Aid Beauty’s KP Bump Eraser Body Scrub with 10% AHA – Fresh Strawberry at Sephora. This body scrub sweeps away dry, rough bumps.www.sephora.com
O çilek görüntüsünden kurtulmak için böyle scrublar var. Ben bunu kullanıyorum bir kaç yıldır ve ilk kullanımda hemen etkisini görüyorum. Trde var mı bilmiyorum ama yoksa da başka aha scrublarını araştırabilirsiniz.
Türkiyede var ama 2400tlKP Bump Eraser Body Scrub with 10% AHA – Fresh Strawberry - First Aid Beauty | Sephora
Shop First Aid Beauty’s KP Bump Eraser Body Scrub with 10% AHA – Fresh Strawberry at Sephora. This body scrub sweeps away dry, rough bumps.www.sephora.com
O çilek görüntüsünden kurtulmak için böyle scrublar var. Ben bunu kullanıyorum bir kaç yıldır ve ilk kullanımda hemen etkisini görüyorum. Trde var mı bilmiyorum ama yoksa da başka aha scrublarını araştırabilirsiniz.
Küçük bölgelerde olabilir de bacak için çok zor olmaz mı yaİğneli epilasyon, kesin çözüm
Genel olarak acılı küçükte de büyükte de, ama kesin çözümKüçük bölgelerde olabilir de bacak için çok zor olmaz mı ya
Muadilleri vardır elbet :)Türkiyede var ama 2400tl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?