• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jilet kullananlar

Cucuthecatt

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2022
4.435
3.809
63
30
Kızlar jilet kullanan ve bacakları pürüzsüz görünenler neler yapıyosunuz? Özellikle üst arka bacaktaki noktalardan nefret ediyorum beyaz tenliyim kıllarım siyah olduğu için kötü görünüyor gönül rahatlığıyla şort giyemiyorum asla🤦‍♀️ ağda demeyin nereye yaparsam orası mutlaka sivilce oluyo nokta nokta kabarıyor :(

Ben 8 seans ve 2 hatırlatma atışı yaptırdım bacaklar tamamen koltuk altları bitti sadece alt kısımda kaldı tek tük o da nemden ıslaklık dolayla oluyormuş

Ben 8 seans ve 2 hatırlatma atışı yaptırdım bacaklar tamamen koltuk altları bitti sadece alt kısımda kaldı tek tük o da nemden ıslaklık dolayla oluyormuş
Yok anam bana işlemiyor lazer. Kıl köklerin kızıl dedi en son bi tanesi ama bir de güzellik merkezinde değil de hastanede yaptıtmayı denicem. Bebeğim 9 aylık biraz daha beklemem lazım lazer için

Yok anam bana işlemiyor lazer kıl köklerin kızıl dedi en son bi tanesi ama bir de güzellik merkezinde değil de hastanede yaptıtmayı denicem ama bebeğim 9 aylık biraz daha beklemem lazım
Ben başlamadan önce her gerimi jilet ile aldım kıll kökleri kalinlassin kılları görsün lazer dedi korkmuştum ama sonra 4..5 seansa çok fark etti

O çilek görüntüsünden kurtulmak için böyle scrublar var. Ben bunu kullanıyorum bir kaç yıldır ve ilk kullanımda hemen etkisini görüyorum. Trde var mı bilmiyorum ama yoksa da başka aha scrublarını araştırabilirsiniz.

O çilek görüntüsünden kurtulmak için böyle scrublar var. Ben bunu kullanıyorum bir kaç yıldır ve ilk kullanımda hemen etkisini görüyorum. Trde var mı bilmiyorum ama yoksa da başka aha scrublarını araştırabilirsiniz.
Bakayım hemen teşekkür ederim❤

Türkiyede var ama 2400tl 😱

Back
X