- 2 Haziran 2015
- 15
- 2
- 31
- Konu Sahibi -littlegirl-
Arkadaşlar genital bölgemde tüylerim çıktığımdan beri öyle böyle ağda ile idare ediyordum. ama artık niyeyse acısına dayanamıyorum özellikle hassas bölgeler çok acıyor bu da beni ağdadan iyice itiyor, sırf bu yüzden hep tembellik yapıp ertelemeye başlamıştım son zamanlarda ama tabi bu hiç sağlıklı değil. ben de dedim erlemektense en azından düzenli jilet kullanıyım artık çoğunluk kullanıyor. O yüzden ilk kez 2-3 gün önce yaptım. gayet temizliyor sadece hassas bölgelerde tek tük kalıyor ama sorun olmaz sanırım.
Asıl benim sıkıntım, şuan için benim için hava hoş, bekarım o yüzden sertleşiyormuş filan takmıyorum ama ilerde evlenince nasıl olur biraz endişeliyim yani yeni çıkmaya başladığındaki görüntüsü filan rahatsızlık verir mi ki eşime? Özellikle evli arkadaşların yorumlarını ve tecrübelerini çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler :)
Asıl benim sıkıntım, şuan için benim için hava hoş, bekarım o yüzden sertleşiyormuş filan takmıyorum ama ilerde evlenince nasıl olur biraz endişeliyim yani yeni çıkmaya başladığındaki görüntüsü filan rahatsızlık verir mi ki eşime? Özellikle evli arkadaşların yorumlarını ve tecrübelerini çok merak ediyorum. Şimdiden teşekkürler :)