jilian ile beraber kilolardan kurtulsak ?

mrb canım hoşgeldinbende bugün 2/4 yaptım,benim belde çok incelme oldu kalça fazla fark etmedi:44:benimde hedefim 55 inşallahaynıyız bende 68 lerdeyimboyda 1.70hep beraber koşalım bu yolda

jilian çok zor ben yaptım iki gün vücudum ağrıdı level 1 i yaptım üstelik ama yapmam lazım biliyorum ama yürüyüş daha işime geliyor

2 ayda 7 kiloyu sağlıkllı vermişsin gibimsi başarılarının devmını dilerim bana katıldığın için de çok teşekkür ederim daha da azimlendirdin beni

jilian çok zor ben yaptım iki gün vücudum ağrıdı level 1 i yaptım üstelik ama yapmam lazım biliyorum ama yürüyüş daha işime geliyor

ben jilliana başlamadan önce 1 haftalık yürüyüş yaptım ama inan ki bu program daha etkili yürüyüş sağlık için gerekli evet ama kilo vermek istiyosan bırakma emin ol o ağrılar hepimizde vardı bn ilk gün duşumu oturarak aldım elim ayağım titredi ama çok güzel terltiyo bırakma derim..

mrb canım hoşgeldinbende bugün 2/4 yaptım,benim belde çok incelme oldu kalça fazla fark etmedi:44:benimde hedefim 55 inşallahaynıyız bende 68 lerdeyimboyda 1.70hep beraber koşalım bu yolda

hoşbulduk hoşşş
ay ne sevindim aynı boy hemen hemen ve aynı kilo bu kadar denk gelir yanibende bırakmadan devam etmek istiyorum inş incecik kalayım taş gibi olayım fıstık olayım ,olalım inş bi bakan dönsün bi daha baksın di mi
bugün yapamadım diye üzülüyorum biraz ama yarın inş daha iyi olurumda 2günü birden yaparım eriyip bitene kadar

boyum benm de 169 yeni ölçtürdüm geçen gün kilo 65

2 ayda 7 kiloyu sağlıkllı vermişsin gibimsi başarılarının devmını dilerim bana katıldığın için de çok teşekkür ederim daha da azimlendirdin beni

evet sağlıklı oldu valla çünkü herşeyi yedim hatta bi hafta doğum günüm diye habire tıkınıp 1 kilo alıp tekrar verdiğimde oldu bu süre içindeilk başlarda yürüyüş yapıyordum dediğim gibi 1saatten mutlaka fazla oluyordu çoook işe yaradı jilliana ek tavsiye ederim bende sınavları atlatayım ikisini birden devam ettircem inş sizde gelin gaza hadii

ben 2 levelde en az bi saat sonra kendime geliyorum o zamansa korkutayım seni azıcık acayip bir titreme pancar gibi bi suratter desen gırla akıyo valla demedi deme
level3ü dört gözle bekliyorum valla ilk levelde de 2yi hep merak ederek geçmişti günlerim bi çırpıda bitivermişti 10gün...

Son düzenleme:

hiç bi zaman hırslı bi insan olamadım

canım bende hırslı bi insan diilimki olsam şimdiye kadar incecik olmuştum hep bıraktım yarıdabu seferde öle olucak gibi görünüyobacağım çok kötü oldu bugün topal gibi yürüyorum artık,dün buz koydum ağrısı biraz hafiflemiş,sabah yine sevindim geçti diye...bi kalktımki kalçaya çıkmış ağrısıçok üzgünüm bu şekilde devam edersem daha kötü olucak belki,bırakmakta istemiyorum ama bu ağrıyla çok zorkararsız kaldım bilmiyorum.Ağrı çekmek önemli diil geçicek sonuçta dayanırım ama kalıcı bi zarar veririm falan diye korkuyorumhalbuki ne hayallerim vardı...aysuncum bende yürüyüş yapıyorum 30 dk 40 dk 1 saat artık ne olursa,benim bide bebişim var o gezerken bende yürüyüş yapmış oluyorumdediğin gibi level 2 de o pancar gibi surat 1 saat geçmiyo ya,kıpkırmızı yanaklarbide terini siliyosun oturuyosun,yarım saat daha ter atmaya devam ediyosun nası oluyo anlamadım:44:ben hayatımda hiç böle terlememiştim,hakkaten ilk level çabuk geçti ama 2.level geçmek bilmiyo sanki,ilk gün sevmiştim sonra zorlanmaya başladım.Geçen gün level 3'ü izledimde daha eğlenceli gibi geldişimdide onu bekliyorum sabırsızlıkla ama bakalım devam edebilicekmiyimkiartık bugün deneyip görücem çok zorlanırsam bırakıcam

sen dizine dikkat et bak doku zedelenmesi falan olmasın bazen lifler kopuyomuş zorlayınca dikkat et istersen bırak iyileşsin bikaç gün sadece yemene dikkat edersin hiçbir şey sağlığından önemli değil ben de bu sabah erkenden kalktım dershaneye gittim eve geldim ölü gibi hiç yapasım yok :26::26:

yaptım valla yineama yok yarında geçmezse dinlenicem bi kaç gün,yaptıktan sonra daha kötü oldu zaten ve kardiyoyu yapamadım doğru düzgünkısmet olmacık bunu bitirmek çok heveslenmiştim,diyette yapıyorum şuan ama biraz hızlansız istedimbiraz dinlen akşama doğru yaparsın canım

yarım yamalak bişeyler yaptım

canım geçmiş olsun dikkat et bence bacağına ara ver tekrardan yaparsın yapamadığın günleri...daha büyük bi sakatlık olmasın sonra..
evet level2 acayip acayip 3 galiba biraz daha kolay gibi göründü gözüme ama karşıdanda belli olmuyo ki yapınca anlıyosun zor mu kolay mı bende bugün 6 ve 7.ci günümü yapcam kısmetse daha az ağrım var akşama doğru ...
bebeğini sağlıkla büyüt inş..allah uzun ömür versin.benimde 7 yaşında bi oğlum var bende 24 yaşındayım

Son düzenleme:

bunu gördüğümde böyle oldum 17 yaşında mı anne oldun ikiniz de ablamsınız ben de 20 yaşındayım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…