- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
- Konu Sahibi gozdedavut
-
mrb canım hoşgeldinmerhaba kızlar
biri jillian mı dedi koştum geldim hemen
bende level2/5i dün bitirdimbugün regl ağrım çok fazla olduğu için mecburi ara verdim kendime malesef
2aydır yediklerime dikkat ederek ve koşu bandında yürüyüşle tam 7kilo verdim şimdi 68lerde oynuyorum :26:hedef 60 olmak boy bu arada 169cm.
ben ölçülerimi almıştım ilk başladığım gün 6mayısta
ğöğüste şimdilik bi küçülme yok
göbek 5cm küçüldü
bel 2cm küçüldü
kalça şimdilik aynı (level2 kalçayı yok edeceğe benziyo yalnız)
bacak(t) 2cm küçüldü (o kadar yürüyüş yaptım kilo verdim bacak hiç incelmemişti jillian yok ediyo valla )
kol 2 cm küçüldü
bende ilk levelde 5 gün tuvalete oturamamıştımo kadar canım yandı.şimdi level2 de kalçalar yandı 3 gün falan onlarda alıştı acıya...
bende bu bitince 6week 6pack yapamak istiyorum
merhaba kızlar
biri jillian mı dedi koştum geldim hemen
bende level2/5i dün bitirdimbugün regl ağrım çok fazla olduğu için mecburi ara verdim kendime malesef
2aydır yediklerime dikkat ederek ve koşu bandında yürüyüşle tam 7kilo verdim şimdi 68lerde oynuyorum :26:hedef 60 olmak boy bu arada 169cm.
ben ölçülerimi almıştım ilk başladığım gün 6mayısta
ğöğüste şimdilik bi küçülme yok
göbek 5cm küçüldü
bel 2cm küçüldü
kalça şimdilik aynı (level2 kalçayı yok edeceğe benziyo yalnız)
bacak(t) 2cm küçüldü (o kadar yürüyüş yaptım kilo verdim bacak hiç incelmemişti jillian yok ediyo valla )
kol 2 cm küçüldü
bende ilk levelde 5 gün tuvalete oturamamıştımo kadar canım yandı.şimdi level2 de kalçalar yandı 3 gün falan onlarda alıştı acıya...
bende bu bitince 6week 6pack yapamak istiyorum
jilian çok zor ben yaptım iki gün vücudum ağrıdı level 1 i yaptım üstelik ama yapmam lazım biliyorum ama yürüyüş daha işime geliyor
mrb canım hoşgeldinbende bugün 2/4 yaptım,benim belde çok incelme oldu kalça fazla fark etmedi:44:benimde hedefim 55 inşallah aynıyız bende 68 lerdeyim boyda 1.70 hep beraber koşalım bu yolda
30 day shred'de yeter aslında hele bi görelim ayın sonunu,bende biraz zayıflık takıntısı var belki tam bitiremem ama yarım yamalak bişeyler yaparım,çünkü ilk gün yanlışlıkla bunu yapıp sevmiştim
mrb canım hoşgeldinbende bugün 2/4 yaptım,benim belde çok incelme oldu kalça fazla fark etmedi:44:benimde hedefim 55 inşallah aynıyız bende 68 lerdeyim boyda 1.70 hep beraber koşalım bu yolda
hoşbulduk hoşşş
ay ne sevindim aynı boy hemen hemen ve aynı kilo bu kadar denk gelir yanibende bırakmadan devam etmek istiyorum inş incecik kalayım taş gibi olayım fıstık olayım ,olalım inş bi bakan dönsün bi daha baksın di mi
bugün yapamadım diye üzülüyorum biraz ama yarın inş daha iyi olurumda 2günü birden yaparım eriyip bitene kadar
2 ayda 7 kiloyu sağlıkllı vermişsin gibimsibaşarılarının devmını dilerim bana katıldığın için de çok teşekkür ederim daha da azimlendirdin beni
ben jilliana başlamadan önce 1 haftalık yürüyüş yaptım ama inan ki bu program daha etkili yürüyüş sağlık için gerekli evet ama kilo vermek istiyosan bırakma emin ol o ağrılar hepimizde vardı bn ilk gün duşumu oturarak aldımelim ayağım titredi ama çok güzel terltiyo bırakma derim..
ben 2 levelde en az bi saat sonra kendime geliyorum o zamansa korkutayım seni azıcıkacayip bir titreme pancar gibi bi surat ter desen gırla akıyo valla demedi deme
hoşbulduk hoşşş
ay ne sevindim aynı boy hemen hemen ve aynı kilo bu kadar denk gelir yanibende bırakmadan devam etmek istiyorum inş incecik kalayım taş gibi olayım fıstık olayım ,olalım inş bi bakan dönsün bi daha baksın di mi
bugün yapamadım diye üzülüyorum biraz ama yarın inş daha iyi olurumda 2günü birden yaparım eriyip bitene kadar
hiç bi zaman hırslı bi insan olamadım
ben 2 levelde en az bi saat sonra kendime geliyorum o zamansa korkutayım seni azıcıkacayip bir titreme pancar gibi bi surat ter desen gırla akıyo valla demedi deme
level3ü dört gözle bekliyorum valla ilk levelde de 2yi hep merak ederek geçmişti günlerim bi çırpıda bitivermişti 10gün...
canım bende hırslı bi insan diilimki olsam şimdiye kadar incecik olmuştum hep bıraktım yarıdabu seferde öle olucak gibi görünüyo bacağım çok kötü oldu bugün topal gibi yürüyorum artık,dün buz koydum ağrısı biraz hafiflemiş,sabah yine sevindim geçti diye...bi kalktımki kalçaya çıkmış ağrısı çok üzgünüm bu şekilde devam edersem daha kötü olucak belki,bırakmakta istemiyorum ama bu ağrıyla çok zor kararsız kaldım bilmiyorum.Ağrı çekmek önemli diil geçicek sonuçta dayanırım ama kalıcı bi zarar veririm falan diye korkuyorum halbuki ne hayallerim vardı...aysuncum bende yürüyüş yapıyorum 30 dk 40 dk 1 saat artık ne olursa,benim bide bebişim var o gezerken bende yürüyüş yapmış oluyorum dediğin gibi level 2 de o pancar gibi surat 1 saat geçmiyo ya,kıpkırmızı yanaklar bide terini siliyosun oturuyosun,yarım saat daha ter atmaya devam ediyosun nası oluyo anlamadım:44:ben hayatımda hiç böle terlememiştim,hakkaten ilk level çabuk geçti ama 2.level geçmek bilmiyo sanki,ilk gün sevmiştim sonra zorlanmaya başladım.Geçen gün level 3'ü izledimde daha eğlenceli gibi geldi şimdide onu bekliyorum sabırsızlıkla ama bakalım devam edebilicekmiyimki artık bugün deneyip görücem çok zorlanırsam bırakıcam
sen dizine dikkat et bak doku zedelenmesi falan olmasın bazen lifler kopuyomuş zorlayınca dikkat et istersen bırak iyileşsin bikaç gün sadece yemene dikkat edersin hiçbir şey sağlığından önemli değilben de bu sabah erkenden kalktım dershaneye gittim eve geldim ölü gibi hiç yapasım yok :26::26:
yaptım valla yineama yok yarında geçmezse dinlenicem bi kaç gün,yaptıktan sonra daha kötü oldu zaten ve kardiyoyu yapamadım doğru düzgün kısmet olmacık bunu bitirmek çok heveslenmiştim,diyette yapıyorum şuan ama biraz hızlansız istedim biraz dinlen akşama doğru yaparsın canım
canım bende hırslı bi insan diilimki olsam şimdiye kadar incecik olmuştum hep bıraktım yarıdabu seferde öle olucak gibi görünüyo bacağım çok kötü oldu bugün topal gibi yürüyorum artık,dün buz koydum ağrısı biraz hafiflemiş,sabah yine sevindim geçti diye...bi kalktımki kalçaya çıkmış ağrısı çok üzgünüm bu şekilde devam edersem daha kötü olucak belki,bırakmakta istemiyorum ama bu ağrıyla çok zor kararsız kaldım bilmiyorum.Ağrı çekmek önemli diil geçicek sonuçta dayanırım ama kalıcı bi zarar veririm falan diye korkuyorum halbuki ne hayallerim vardı...aysuncum bende yürüyüş yapıyorum 30 dk 40 dk 1 saat artık ne olursa,benim bide bebişim var o gezerken bende yürüyüş yapmış oluyorum dediğin gibi level 2 de o pancar gibi surat 1 saat geçmiyo ya,kıpkırmızı yanaklar bide terini siliyosun oturuyosun,yarım saat daha ter atmaya devam ediyosun nası oluyo anlamadım:44:ben hayatımda hiç böle terlememiştim,hakkaten ilk level çabuk geçti ama 2.level geçmek bilmiyo sanki,ilk gün sevmiştim sonra zorlanmaya başladım.Geçen gün level 3'ü izledimde daha eğlenceli gibi geldi şimdide onu bekliyorum sabırsızlıkla ama bakalım devam edebilicekmiyimki artık bugün deneyip görücem çok zorlanırsam bırakıcam
canım geçmiş olsun dikkat et bence bacağına ara ver tekrardan yaparsın yapamadığın günleri...daha büyük bi sakatlık olmasın sonra..
evet level2 acayip acayip3 galiba biraz daha kolay gibi göründü gözüme ama karşıdanda belli olmuyo ki yapınca anlıyosun zor mu kolay mı bende bugün 6 ve 7.ci günümü yapcam kısmetse daha az ağrım var akşama doğru ...
bebeğini sağlıkla büyüt inş..allah uzun ömür versin.benimde 7 yaşında bi oğlum var bende 24 yaşındayım
bunu gördüğümde böyle oldum17 yaşında mı anne oldun ikiniz de ablamsınız ben de 20 yaşındayım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?