jilian ile beraber kilolardan kurtulsak ?

saol cnm,öle yapıcamda sanki bi etkisi olmıcak gibi geliyo bana,ama bu ağrı geçmicek doktora gidicem bu hafta içinde artıkslim six pack var ona başlıcam yarın,oda sadece göbek bel çalıştırıyobacağı zorlıcak bişey yokçok üzgünüm ya,ben bi ayın geçmesini sabırsızlıkla bekliyodum...amin cnm allah hepimizin yavrusuna uzun ömürler versin,sen erken anne olmuşsun,bende 24 yaşındayım bu arada

bende yorumu görünce böyle oldum
evet anne olmak için acele etmişim biraz ama güzel bi duygu
ben şimdi jilliana başlıyorum kızlar 2level/6 ilk olarak

Allah tamamına erdirsin ablacım günde bi kere yapıyosun dimi ? akşam saatine denk geliyo herhalde ben sabah yapıyorum

Allah tamamına erdirsin ablacım günde bi kere yapıyosun dimi ? akşam saatine denk geliyo herhalde ben sabah yapıyorum

saol tatlımevet normalde günde bir kere ama dün regl ağrımdan dolayı yapamadım diye bugün ikisini birden yapcam ara vermek istemiyorum çabucak bitsin aslında belli saatim yok eşim ve oğlumun durumuna göre ayarlıyorum kendimi ev kadınının hali bi başka oluyo anacım birazdan normal günüm olan level2/7.ye başlıyorum hadi kaçtım

ya benim bacaklarım kalın belim ince yanlarım kalın ayrıca yapmam gereken bişey var mıdır ?? ABLALARIM

BENİMDE bacaklarım kalınbu jillian şimdiye kadar sadece bel ve göbek inceltti,bugün pantolonuma bi baktımki bel kısmında yarım karış boşluk varama bacaklarım hala aynııııısiz ericeksiniz kızlar ben sakatlandım bişey yapamıcamyolun yarısına gelmiştim

kızlar ne olur bana yardımcı olun. level 1 i tam bitirdim derken bide baktım kota almış başını gitmiş. fatura gelince eşime ne derim bilmiyorum. bunu nerden indirebilirim yardım yardım yardım:18::26::44:

benimde bacaklarım kalındı ama buna sabret sonuna kadar incelme oluyo aynen yanlarım ve göbeğim var :26:karın kaslarımda taşşşşlaşma var

inşallah incelir en büyük sıkıntım oralar

inşallah incelir en büyük sıkıntım oralar

kaç cm'miş bi an önce ölç bencebende fırsat bulup röntgen çektiricem,bugün jillian yapamıcam artıkdün bilen bi arkadaşıma sordum..bazen tek bi kasa yüklenildiğinde ağrı yapar dedi ama bu düşük bi ihtimalmiş,yırtılma olabilir dedi,6week 6 pack var oda sadece bel göbek için artık ne kadar faydalı olur bilinmez 12 dk sürüyo,bacaklardan incelemedikten sonra bi faydası yokki,jillian çok güzel toparlıcaktı,level 2 de 5. günüm bitti ya bel çevresi göbek o kadar incelmişki,tamam ben aynaya sürekli baktığım için anlayamıyorumda,kıyafetlerden belli...tek isteğim bacağımda bişey çıkmaması spora devam etmek,çok yoruluyorum zorla yapıyorum ama bırakmayı hiççç istemiyorum hiççç

hala mezura almadım ama kemerimle ölçtüm duvara kalemle işartledim mezura alınca ordan ölçücem
sen de bi röntgen çektir bakalm hem doktora sorarsın spor yapabilirmiyim diye ama dinlenmek faydalıdır bence

hala mezura almadım ama kemerimle ölçtüm duvara kalemle işartledim mezura alınca ordan ölçücem
sen de bi röntgen çektir bakalm hem doktora sorarsın spor yapabilirmiyim diye ama dinlenmek faydalıdır bence

şölede yapabilirsin,mesela internetten online cetvel bul,belini yada göbeğini artık neresi ölçülüçekse,o ölçtüğün uzun şeyi elinle tut yada işaretle,sonra online cetvelden ölçüsünü al,bende ilk başta öle yapmıştımgerçi 30 cm'lik cetvel çıkıyo ama birleştire birleştire gidersin

olabilir aslında :44::44:

sabah küçük bi tost ve bitki çayı az önce de bir çay bardağı maydanoz suyu içtim limonlu limonlu 2 kaynanmış yumurta yedim :125::125:

sabah küçük bi tost ve bitki çayı az önce de bir çay bardağı maydanoz suyu içtim limonlu limonlu 2 kaynanmış yumurta yedim :125::125:

bende sabah 1 dilim light ekmek,beyaz peynir biberöğle yemeği yerinede azıcık dondurmakaç gündür bölüp bölüp yiyodum,3günde bittiveee birazdan spor yapıcam

Son düzenleme:
bende sabah 1 dilim light ekmek,beyaz peynir biberöğle yemeği yerinede azıcık dondurmakaç gündür bölüp bölüp yiyodum,3günde bittiveee birazdan spor yapıcam

bugun jillianı yapmadım :26::26: çök-kalk,yan karın eritme hareketi,mekik, ters mekik,ip atlama vs. vs bi sürü harkt yaptım zıpladım falan en az jilian kadar terledim :26: bi de şeeyyy dondurma yedim bi de çikolata

bende yapmadım12 dk'cık karın egzersizi sadece...farketmez sonuçta terlemişsin onun kadar yarın yaparsınbi kerecikten bişey olmaz fazla yememek şartıyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…