- Konu Sahibi gozdedavut
-
canım geçmiş olsun dikkat et bence bacağına ara ver tekrardan yaparsın yapamadığın günleri...daha büyük bi sakatlık olmasın sonra..
evet level2 acayip acayip3 galiba biraz daha kolay gibi göründü gözüme ama karşıdanda belli olmuyo ki yapınca anlıyosun zor mu kolay mı bende bugün 6 ve 7.ci günümü yapcam kısmetse daha az ağrım var akşama doğru ...
bebeğini sağlıkla büyüt inş..allah uzun ömür versin.benimde 7 yaşında bi oğlum var bende 24 yaşındayım
bende yorumu görünce böyle oldum
evet anne olmak için acele etmişim biraz ama güzel bi duygu
ben şimdi jilliana başlıyorum kızlar 2level/6 ilk olarak
Allah tamamına erdirsin ablacımgünde bi kere yapıyosun dimi ? akşam saatine denk geliyo herhalde ben sabah yapıyorum
ya benim bacaklarım kalınbelim ince yanlarım kalın ayrıca yapmam gereken bişey var mıdır ?? ABLALARIM
ya benim bacaklarım kalınbelim ince yanlarım kalın ayrıca yapmam gereken bişey var mıdır ?? ABLALARIM
BENİMDE bacaklarım kalınbu jillian şimdiye kadar sadece bel ve göbek inceltti,bugün pantolonuma bi baktımki bel kısmında yarım karış boşluk var ama bacaklarım hala aynııııı siz ericeksiniz kızlar ben sakatlandım bişey yapamıcam yolun yarısına gelmiştim
kızlar ne olur bana yardımcı olun. level 1 i tam bitirdim derken bide baktım kota almış başını gitmiş. fatura gelince eşime ne derim bilmiyorum. bunu nerden indirebilirim yardım yardım yardım:18::26::44:
Ben netten dvd.sini aldım 15tl.ye
BENİMDE bacaklarım kalınbu jillian şimdiye kadar sadece bel ve göbek inceltti,bugün pantolonuma bi baktımki bel kısmında yarım karış boşluk var ama bacaklarım hala aynııııı siz ericeksiniz kızlar ben sakatlandım bişey yapamıcam yolun yarısına gelmiştim
benimde bacaklarım kalındı ama buna sabret sonuna kadar incelme oluyo aynen yanlarım ve göbeğim var :26:karın kaslarımda taşşşşlaşma var
inşallah incelir en büyük sıkıntım oralar
kaç cm'miş bi an önce ölç bencebende fırsat bulup röntgen çektiricem,bugün jillian yapamıcam artık dün bilen bi arkadaşıma sordum..bazen tek bi kasa yüklenildiğinde ağrı yapar dedi ama bu düşük bi ihtimalmiş,yırtılma olabilir dedi,6week 6 pack var oda sadece bel göbek için artık ne kadar faydalı olur bilinmez 12 dk sürüyo,bacaklardan incelemedikten sonra bi faydası yokki,jillian çok güzel toparlıcaktı,level 2 de 5. günüm bitti ya bel çevresi göbek o kadar incelmişki,tamam ben aynaya sürekli baktığım için anlayamıyorumda,kıyafetlerden belli...tek isteğim bacağımda bişey çıkmaması spora devam etmek,çok yoruluyorum zorla yapıyorum ama bırakmayı hiççç istemiyorum hiççç
hala mezura almadımama kemerimle ölçtüm duvara kalemle işartledim mezura alınca ordan ölçücem
sen de bi röntgen çektir bakalm hem doktora sorarsın spor yapabilirmiyim diye ama dinlenmek faydalıdır bence
şölede yapabilirsin,mesela internetten online cetvel bul,belini yada göbeğini artık neresi ölçülüçekse,o ölçtüğün uzun şeyi elinle tut yada işaretle,sonra online cetvelden ölçüsünü al,bende ilk başta öle yapmıştımgerçi 30 cm'lik cetvel çıkıyo ama birleştire birleştire gidersin
sabah küçük bi tost ve bitki çayı az önce de bir çay bardağı maydanoz suyu içtim limonlu limonlu 2 kaynanmış yumurta yedim :125::125:
nerden hangi siteden aldın ayrıca çok teşekkür ederim ilgin için
bende sabah 1 dilim light ekmek,beyaz peynir biberöğle yemeği yerinede azıcık dondurma kaç gündür bölüp bölüp yiyodum,3günde bitti veee birazdan spor yapıcam
bugun jillianı yapmadım :26::26: çök-kalk,yan karın eritme hareketi,mekik, ters mekik,ip atlama vs. vs bi sürü harkt yaptım zıpladım falan en az jilian kadar terledim :26: bi de şeeyyy dondurma yedim bi de çikolata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?