- Konu Sahibi gozdedavut
-
kimse yok mu ya
canım jillian demişsin,yapıyomusun:26:bende level 2 deyim şuan,2 haftadırda diyetteyim,kafama göre bi diyet yapıyorumölçüler azalıyo ama kendimi şişkin ve ağırlaşmış hissediyorum nedense diyet listelerinden diyet araştırıyodum biraz önce,ben hızlı kilo vermek istiyorum artık çok sıkıldım,3 aydır bi başla bi bırak nedir bu kilolardan çektiğimiz
yapıyorum canım başlayalı 3 gün oldu bugun 4. günüm yanında az yiyorum. yoğurt ve bitki çayını eksik etmiyorum.. jilliana başlamadan önce 1 hafta sabah yürüyüşüm vardı. ama jiliana başlayınca yürüyüşün pek bi etkisinin olmadığını farkettim.. inan jiliana başladığım gün elim ayağım titredi ter içinde kaldım yürüyüşte sadece bacaklar çalışıyo ama burda her yer.. ben çok memnunum 65 kilo ile başladım bakalım sonuç ne olucak.
jillian gerçekten zor,ilk 4 5 gün bende çok çektim,geçti allaha şükür.Level 2 dahada zorluyo,bende çok merak ediyorum 1 ayın sonucunu.Bi ara bırakmayı düşündümde yok pes etmicem,hatta dizimde ağrı var 2 gündür,dün kardiyoda zorlandım,zorla yaptım hattaBu bittikten sonrada 6 weeks 6 pack düşünüyorum yoğurt çok faydalı gerçekten yemeklerin yanında mutlaka yenmeli
valla o kadar üşengeç ben bile yapıyorum yemeyi seven ben az yiyorumşaşılacak bi durum ama insan alışınc yememek zor gelmiyo benm ev arkadaşlarım ufak boylu çıtı pıtı kızlar ve yemek yemeyi çok severler dün de bşyler yapmışlar bn birer tane yedim doydum onlar bitirdi
Bende öyleyim canımya bu sporda üşenilmicek gibi diilki o zaman sen onları göre göre motive olursun,bende ince insanları görünce benimde böyle olmam lazım diyorum Zaten 2 hafta sonra falan mide alışıyo,çok yesen rahatsızlık hissediyosun
tartıda kilon fazla çıkarsa üzülme ama ilk günlerde kas yoğunlaştığından dolayı ağırlık fazla çıkabilir,ölçü alsan daha iyi ben hiç tartılmıyorum
haklısın ama metre yokkifazla çıkarsam moralim bozulur bırakırım heee
bencede kilo aldım diyip bırakabiliyo insan,bi mezura alsan iyi olur.Önceki ve sonraki ölçülerinide öğrenmiş olursun :))
yarın ilk işim o olucaksen ne kadar kilo verdin level 1 bitmiş senin
ben hiç tartılmadımki canım,kilom fazlada çıkabilir gerçi rejimde yapıyorum ama tartılma diyolar.Evdede tartı yok zatenmezura aldım ölçüyorum,ilk ayın 14'ünde yani jillianın 7.günü ölçü almıştım,belimde baya incelme var sadece ben şişkinlik hissediyorum kilo almış gibi
anladım canım inşallah iyi sonuçlar alırız
sonuçları güzel olucak o kesinde sabredilmek önemli,ben bi an önce bitsin diye bekliyorum meselalevel 2 den sonra bacağımda bi ağrı oldu kaç gündür,geçmedi gitti yaparken çok zorluyo,özellikle kardiyo hareketlerinde.Yani inşallah bişey çıkmazda devam ederim
aynen bi an önce bitsinbacağına dikkat et o hareketleri daha hafif yap daha çok incinmesin inşalah bişey çıkmaz
şafak 16ama sonra 6week6pack'e başlıcam
tey tey teybn o kadar devam edemicem büyük ihtimal sınavlarım olduğu için :84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?