jilian ve diyet ile zayıflıyorum :) whatsapp grubu yapalım eğlenerek zayıflayalım

damlacetin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2015
12
6
1
32
arkadaşlar 2 haftadır jilian michaels ile spor yapıyorumm sizlere ayrıntılı anlatırım =) ve ayrıca öğün yerine geçen toz karışım lı zayıflatıcı kullanmaya başlıyorum bir iki güne üürnüm gelir.. jilian ile okadar sıkılaştımkiii BEN DİYORUMKİİ WHATSAPTAN GRUP YAPALIM HERKES NE YİYOR NE İÇİYOR BİRBİRİMİZİ TEŞVİK EDERİZ HEM ARKADAŞLIKLAR KURARIZ =) iyi olur diye düşünüyorm zayıflama arkadaşları olalımm her cuma tartı günümüz olsun ölçülerimizi yazalım cumadan cumaya =) birlikte güzel vakit geçirelim hemde zayıflayalım ne dersiniz.. =)

ben varım 66 kilodayım 52 olmak istiyorum çünkü 2 yıl önce hamile kalana kadar 52 kilodaydım tekrar eski formumu kazanmak istiyorum

ben varım 66 kilodayım 52 olmak istiyorum çünkü 2 yıl önce hamile kalana kadar 52 kilodaydım tekrar eski formumu kazanmak istiyorum

süper süper =) ben 22 yaşındayım daha doğum yapmadım yeni evliyim boyum 155 kilom 54 ama zayıf gözükmek istiyorum bölgesel yağlanmalarım var iki gün ara ile jilian michaels ile bilgisayar karsısında spor yapıyorumm .. hedefim 49 kilo olmak.. bir kaç kişi daha bulalım whatsp grubu yapalım =)

Bende varııım yine kilo aldım... boy 158 kilo 53,5 kilom normal gibi ama göbeğim yüzünden kıyafetlerimi yakıştırmıyorum kendime :110:

Sitede Grup Çağrısı Yapmak Yasaktır.
Forumda diyetinizle ilgili yazabilirsiniz ama başka platformlarda grup kurmak için sitemizde yazamazsınız.

Back
X