merhaba kızlar..herkesin ramazan-ı şerif-i hayırlı olsun....9 gün geçikmeyle bugün regl oldum.Allahıma bin şükür,3. çocuk yolda diye çok korkmuştum.Acaba 9 lu hayat çayından dolayımı geçiktim.herşey her besin her hareket herkeste aynı etkiyi göstermiyor.Bugün regl olmama ragmen 1/9 seansımı yapacağım.yok artık bırakamıyorum.vücut istiyor.sırt bölgemdeki yağlar bayağı bir azaldı.bel üstü katlarım yok olmak üzere,duruşumda artık daha dik...bunların hepsini düzenli spora borçluyum.
vücuduna bir sürü bitki yağları sürmüş,streçler sarmış,en pahalı inceltme kremlerini kullanmış biri olarak size tavsiyem;şunu öğrendimki bu tür ürünler ticari amaçla piyasaya sürülmüş ürünler.vücut için önemli olan nem...özellikle bu yaz aylarında.bunuda duş sonrası bebe yağı ile en verimli şekilde vücudumuza verebiliriz.bence bu ürünlerin içeriğinden çok bizim onları sürerken yaptığımız masaj daha etkili.hergün vücudumuza düzenli masaj yaptırsak,gram selülit olmaz.
Kısacası kızlar çözüm bizde,sağlıklı beslenme,sporla herşey yoluna girer.bizim bozduğumuz vücudumuzu ancak biz düzeltebiliriz.dışardan ürünlere kanmayalım.şu bir haftada gördümkü bu tür sporları düzenli yaparsam,vücudumla barışık olacağım.evet biraz zaman alıcak ama bırakmayacağız.tabii bunu ne kadar istediğimiz de önemli.ya yarıda bırakıp önemsemeyip,alış-veriş sonraları bunalım takılacağız.ya da en beğendiğimiz elbiseyi alıp ,üzerimize yakıştırma mutluluğuyla ,yüzümüzde koca bir tebessümle,hafif bir vücutla,elimizde poşeti sallaya sallaya eve döneceğiz.
bugün çok konuştum kusura bakmayın,ben kararlıyım bunları söylerken hem sizi hem de kendimi motive etmeye çalışıyorum.