- Konu Sahibi TrulyScrumptious
-
- #2.821
mervegun jillian dışında neler yapıyorsun? diyet varmı?
Video linkini nerden bulabiliriz acaba yardımcı olabilecek olan varmı ? :S :S
Arkadaşlar ben 18 yaşındayım boyum 1.53 kilom 55 sizce 5 kg verdikten sonra mı başlasam bu programa yoksa şimdi başlasam mı? Çok kararsızım :/
kızlar merhaba bugün 2/4 yapacağım.hava felaket sıcak..bu level 2 bana çok zor geliyor.özellikle sağa sola zıplamalı hareket var ya kollar sağa dönerken kalçamızı,ayaklarımızı sola döndürürken zıplanılan hareket ben onu hiç yapamıyorum...
sizler nasıl level 2 yi verimli yapabiliyormusunuz...
Arkadaşlar ben 18 yaşındayım boyum 1.53 kilom 55 sizce 5 kg verdikten sonra mı başlasam bu programa yoksa şimdi başlasam mı? Çok kararsızım :/
30 day bitiren ve bitmesine az kalan arkadaşlar (basta kayra olmak üzere) sonuclar nasıl kendinizde gördüğünüz degişiklikler neler bizimlede paylasın sıcak günlerde motive olalım
Canım sen diyet yapma,sadece spor yap.Vücudunun şekillenmesi henüz tamamlanmadı.Daha boyun uzayacak,kemiklerin gelişmeye devam edecek,taki 25 yaşına gelene kadar.Bu yüzden yediklerin-içtiklerin çok önemli.Yağı,şekeri falan sakın kesme.Sen sadece spor yap,hem kilo verirsin hem vücudun şekillenir,kadınsı hatlara sahip olmaya başlarsın
kızlar merhaba bugün 2/4 yapacağım.hava felaket sıcak..bu level 2 bana çok zor geliyor.özellikle sağa sola zıplamalı hareket var ya kollar sağa dönerken kalçamızı,ayaklarımızı sola döndürürken zıplanılan hareket ben onu hiç yapamıyorum...
sizler nasıl level 2 yi verimli yapabiliyormusunuz...
Ben hemen yazayim canım,22. günümdeyim.Benim yanlarım fena çıkıktı,popom yanlara doğru yayvandı.
Popom dikleşti,yanlarım düzleşti.Hala kiloluyum ama vücudum şekle girdi.Bel oyuntum çıktı.Sırtım yağlıydı ve sırtımda özellikle bel üstünde sarkan yağlar vardı.Şimdi onlar yok çünkü jili özellikle sırt çalıştırıyor.Damblela yapılan her hareket sırtı çalıştırıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?