- 21 Mart 2009
- 1.288
- 43
- 363
- 38
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.241
her level 10ar gun yapilacak, toplam 30 gun oluyor
Ok tsk ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
her level 10ar gun yapilacak, toplam 30 gun oluyor
neler hissediyorsun canım merak içerisindeyimm
bu arada resim olayını unutmuş değilim kayracımm e artık ripped a bile geçtin ekle artık şu resimleri![]()
ripped level 1/2 bitti... inşallah sonuc shred gibi olur
bu soruna bilerek dün cevap vermedim... cünkü ilk gündü.....ripped ın ilk leveli shred bitirenler icin zor değil... ama yinede kollarım ve bacaklarım ağrıyor ve yoruyor...ripped da 1 level 1 hafta ,4 level 4 haftada bitecek......resimleri kücülttüm ekleyeceğim müsait olunca..2-3-4 . leveleri az önce izledim.. öldürmüyor süründürüyor...
ben bugün 2/5 yapıcam canım ilk başladığımda 2ye ölüyorum sandım:S:S ama merak etme 2. - 3. günden sonra daha kolay gelmeye başlıyor. hergün foto çek foto, en iyi farkı öyle görürsün herkese tavsiye ediyorumşimdi ben 2/5 yapmaya kaçıyorummmm
![]()
ben de bazı hareketlerde yoruluyorum artık hadi dayan merve dayan merve diye diye zar zor bitiriyorum. masela dün bir yerden sonra bileğim ağrıdı o şınav hareketini en sondaki bıraktım ve mekik yaptım o süreçte onlar zıplarken :) sorma yaa her gün diyorum ki bugün ara veriyim şuram ağrıyo buram ağrıyo, sonra hop yine içimm rahat etmiyo yapıyorumben fotoyu ilk başladığımda çektim cnm moralim bozulmasın diye çekmiyorum şimdilik,2nin sonunda çekeyim diyorum,umarım bugün daha kolay olur yaa zaten çift zıplama var ya mesela bu bacağı bi öne bi arkaya yapıosun ya ben onu yapamıom kafam karışıyor bide arkadaki bacak eğilmiyorya gerçi hiç yapmamaktan iyidir heralde yaa bide yapamadığım hareketleri eksik yapıyorum ama diğerlerini fazla yapıyorum karşılıyordur heralde:44:
bakalım bugün akşam neler olacak daha kolay olacak gibi geliyor banada ama dizlerim çok ağrıyor ilk günden beri ve geçmiyor hele spor sırasında fena oluyor yaa,,sakatladım galiba kendimiamaa sakatlansakta devamm bi kere söz verdik burda dimi
canım yaa sen bi resim eklede hepimize moral olsunn![]()
Dambel midir nedir o yoksa onun yerine ne kullanabilirz acaba ?:18:
Bir Litreliklerden degil mi kusura bakma cahil cahil soruyorum :26::18:
yok canım estafurullah:) evet 1 litrelik yapıyorum ben. ama sen kendi isteğine bağlı daha az daha fazla da yapabilirsin. bazı arkadaşlar hiç damble kullanmıyormuş, bazen ben de kullanmıyorum, kollarım çok fazla kas yapsın istemiyorum :)
twist kullanıpta yararını gören var mı ?