Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

3/2.... 30 day shred tamamdır.dün çok zorlanmıştım ama bugün daha iyiydim.umarım işe yarar.pazartesi ölçümünede 2 gün kaldı....umarım bu kez değişiklik olmuştur,

neler hissediyorsun canım merak içerisindeyimm:1:
bu arada resim olayını unutmuş değilim kayracımm e artık ripped a bile geçtin ekle artık şu resimleri:34::34:

bu soruna bilerek dün cevap vermedim... cünkü ilk gündü.....ripped ın ilk leveli shred bitirenler icin zor değil... ama yinede kollarım ve bacaklarım ağrıyor ve yoruyor...ripped da 1 level 1 hafta ,4 level 4 haftada bitecek......resimleri kücülttüm ekleyeceğim müsait olunca..2-3-4 . leveleri az önce izledim.. öldürmüyor süründürüyor...

Son düzenleme:
ripped level 1/2 bitti... inşallah sonuc shred gibi olur

bu soruna bilerek dün cevap vermedim... cünkü ilk gündü.....ripped ın ilk leveli shred bitirenler icin zor değil... ama yinede kollarım ve bacaklarım ağrıyor ve yoruyor...ripped da 1 level 1 hafta ,4 level 4 haftada bitecek......resimleri kücülttüm ekleyeceğim müsait olunca..2-3-4 . leveleri az önce izledim.. öldürmüyor süründürüyor...

anladım cnm tşk ederim valla ben shred 2/1 yaptım dün çok zorlandım ki 4gün yapmışlığım var onu ama sanırım ilk başladığında hepsi zorluyor,,,bence ripped çok etkili canım devam et derim ben,,bende hemen ona geçmek istiyorum ama daha 19 günüm var,o zman bende indireyim dün indirmemiştim öğrenemedim diye:1:

ben bugün 2/5 yapıcam canım ilk başladığımda 2ye ölüyorum sandım:S:S ama merak etme 2. - 3. günden sonra daha kolay gelmeye başlıyor. hergün foto çek foto, en iyi farkı öyle görürsün herkese tavsiye ediyorum ;) şimdi ben 2/5 yapmaya kaçıyorummmm :D

ben fotoyu ilk başladığımda çektim cnm moralim bozulmasın diye çekmiyorum şimdilik,2nin sonunda çekeyim diyorum,umarım bugün daha kolay olur yaa zaten çift zıplama var ya mesela bu bacağı bi öne bi arkaya yapıosun ya ben onu yapamıom kafam karışıyor bide arkadaki bacak eğilmiyor:1:ya gerçi hiç yapmamaktan iyidir heralde yaa bide yapamadığım hareketleri eksik yapıyorum ama diğerlerini fazla yapıyorum karşılıyordur heralde:44:
bakalım bugün akşam neler olacak daha kolay olacak gibi geliyor banada ama dizlerim çok ağrıyor ilk günden beri ve geçmiyor hele spor sırasında fena oluyor yaa,,sakatladım galiba kendimi:50:amaa sakatlansakta devamm bi kere söz verdik burda dimi:4::4:
canım yaa sen bi resim eklede hepimize moral olsunn:3:

Dün akşam itibariyle Jillian Killer level 2 ye geçtim ama nasıl zorlandım anlatamam bir an önce bitirmek istedim.Arkasından call yapmaya bile gücüm kalmadı.Çok zorladı level 2 de bacaklarım yandı titredi acıdı işkence gibi ama pes etmek yok inat ettim Jillian'ı bitirmeden rahat yok bana.O kadar zorlanmama rağmen içimdende bitir kotlarına girmeye bir adım daha yaklaştın ha gayret diye diye bitirdim sonrada rahat rahat uyudum.Bugün dinlenme günüm olsun daha evde yapılacak bir sürü işim var onları bitireyim sporumada zaman kalır.Spor yapacam diye zaman da yetersiz olduğundan evdeki işlerimde yarım kaldı vallahi.Hangi birine yetişeceğimi şaşırdım.

ben fotoyu ilk başladığımda çektim cnm moralim bozulmasın diye çekmiyorum şimdilik,2nin sonunda çekeyim diyorum,umarım bugün daha kolay olur yaa zaten çift zıplama var ya mesela bu bacağı bi öne bi arkaya yapıosun ya ben onu yapamıom kafam karışıyor bide arkadaki bacak eğilmiyor:1:ya gerçi hiç yapmamaktan iyidir heralde yaa bide yapamadığım hareketleri eksik yapıyorum ama diğerlerini fazla yapıyorum karşılıyordur heralde:44:
bakalım bugün akşam neler olacak daha kolay olacak gibi geliyor banada ama dizlerim çok ağrıyor ilk günden beri ve geçmiyor hele spor sırasında fena oluyor yaa,,sakatladım galiba kendimi:50:amaa sakatlansakta devamm bi kere söz verdik burda dimi:4::4:
canım yaa sen bi resim eklede hepimize moral olsunn:3:
ben de bazı hareketlerde yoruluyorum artık hadi dayan merve dayan merve diye diye zar zor bitiriyorum. masela dün bir yerden sonra bileğim ağrıdı o şınav hareketini en sondaki bıraktım ve mekik yaptım o süreçte onlar zıplarken :) sorma yaa her gün diyorum ki bugün ara veriyim şuram ağrıyo buram ağrıyo, sonra hop yine içimm rahat etmiyo yapıyorum :9:

Dambel midir nedir o yoksa onun yerine ne kullanabilirz acaba ?:18:

su şişesi kullanıyorum ben.

Bir Litreliklerden degil mi kusura bakma cahil cahil soruyorum :26::17::18:

yok canım estafurullah:) evet 1 litrelik yapıyorum ben. ama sen kendi isteğine bağlı daha az daha fazla da yapabilirsin. bazı arkadaşlar hiç damble kullanmıyormuş, bazen ben de kullanmıyorum, kollarım çok fazla kas yapsın istemiyorum :)

yok canım estafurullah:) evet 1 litrelik yapıyorum ben. ama sen kendi isteğine bağlı daha az daha fazla da yapabilirsin. bazı arkadaşlar hiç damble kullanmıyormuş, bazen ben de kullanmıyorum, kollarım çok fazla kas yapsın istemiyorum :)

Cok tsk ederim ise gidecem birazdan üsenmeden 20 dakika ilk bölümünü yaptim hemen dusumuda aldim son 7 dakikada daha cok dambel kullaniliyor orda biraktim ama yarin yada aksam isten sonra hepsini yapcam bende araniza katildim haydi hayirlisi olsun bir ay sonra kuzenimin dügünü var bakalim dört kilo gidecekmi gitmiyecekmi daha fazla basen sorunum var benim:26: tekrar cok tsk ederim:46:

bugün level 2\1 yaptım ama yarım yarım yaptım hep. hareketler yeni oldugu için alışmam zaman aldı.
belki yarın yeniden 2\1 yaparım.
2 daha zor diye korkmayın. aşağı yukarı aynı zorluktalar. :8:

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz.
Dambıl yerine su şişesi kullanan arkadaşlarım leve3'te şınav pozisyonunda dambılları yere bastırdığımız bir pozisyon var orda şişeleriniz patlayabilir:)İllaki kollarımı ağırlıkla çalıştırmak istiyorum derseniz level3'te bambıl şart ya da o pozisyonda bambıl kullanmazsınız.:3:

Kızlar normalde bugün level 3 bitiyordu ama level 3'ü 2 gün yapamadığım oldu,bu yüzden 2 gün daha yapacağım.İnşAllah ripped'e geçeceğim 2 gün sonrada:)

Son düzenleme:
yaklaşık 2 haftadır takip ediyorum forumu..30 temmuz itibariyle 9lu çayı kullanmaya başladım bununla beraberde 30 day shred yapıyorum..bugün 1/3 bitti..bushra_84 özellikle sendeki değişimi merak ediyorum.bütün yorumlarını okuyorum herkese yardımcı olmaya çalışıyosun..umarım ideal kilona kavuşursun :)shred bittikten sonra ripped e geçeceğiz sanırım ama ben önceki sayfalardan indiremedim..vaktiniz olursa nasıl temin edicem bilgi verirseniz sevinirim..herkese kolay gelsin..

twist kullanıpta yararını gören var mı ?

ben eskıden kullandım halada war ewımde ama bel ıcın sakıncalıymıs

bu arada bnde eskı jıllıancılardanım kızlar sız benı tanımazsınız aylar once 30ds ve rıpped ı bıtırdım...:4:
su ara sadce yuruyus yaparak formumu koruyorum ama ramazan sonrası 30 ds ı bır tur daha yapacagım...

sakın ıse yaramıyor dıye umutsuzluga kapılmayın ben ve bulutolsam arkadasımız ınanılmaz memnun kaldık sonuctan...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X