Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

merhaba kızlar..3/3 bitmiş bulunuyor.biraz sonra mari ve debbies yapacağım...
dün yazlığa geldim..sporumu aksatmadan yapıyorum..ayrıca burada spor aletlerinin olduğu bir alan var...2 gündür orada da sporumu yapıyorum..eşim çalışıyor diye evde kaldı..ona zayıflayıp döneceğim dedim..bir hafta belki 10 gün burada kalırım..birazda yüzersem,zayıflarım herhalde..

sizlerinde dediği gibi ben bu jillianı yapmazsam rahatlayamıyorum..mecburiyet oluştu bende sizin de etkileriniz büyük,sporumu yapmazsam size karsı mahçup olurum..iyiki varsınız,iyi bir ekip olduğumuzu düşünüyorum...

böyle ekip her zaman birbirini bulmaz.birbirimizin kıymetimizi bilelim.....sanırım bu sefer hepimiz gerçekten hedefimize ulaşacağız...:kkk:

Son düzenleme:
kızlar bu arada ben çok merak ettim. biri cevaplarsın ok süper olacak.

bana tüm jillian egzersizlerini yazacak olan var mı?
mesela ben sadece 30 day shred level1-2-3 ü biliyorum.
ya sonra?:26:

Arkadaşlar dambıllardan bahsetmişsiniz bence hiç su şişeleriyle kendinize eziyet etmeyin ben hepsi buradadan aldım hemde kargo bedava fiyatlarıda çok uygundu 5 milyona falan var ben neoplen kaplı olan 1.5 kiloluk aldım 15 milyona kargo ücretide yok sizede sölemek istedim belki bakmak istersiniz herkese kolay gelsin bende ramazandan sonra aranızdayım inş :)

birazdan 6w6p level 1 /20 yapıcam kalıcak 1 gün :D kendi istikrarıma bende şaşıyorum misafir olduğum bi evde devam ettirmek zor oluyo ama bahanem olamıyo :))

bu arada ogltkn nerelerdesin 15 günü geçti sanırım bu günlerde dönmen lazım gelde anlat bakalım ne yaptın ne ettin :34:

Dilşahcım sana çok çok teşekkür ediyorum nihayet resimlerimi ekleyebildim cnm ilerleyen zamanlarda tekrar resim ekleyecemki benim de bi hikayem olsun önceki sonraki diye.Spor yapan bıkan sıkılan spor yapmaya üşenen benim gibi tembellik eden motivasyon isteyen arkadaşlara da moral olsun.Kendi sayfama ekledim ordan bakabilirsiniz.Jillianın bitmesine son 2 hafta kaldı level 2 deyim 1er hafta arayla level 3 ü de bitirecem.Çok yoruyo zorluyo ama bir o kadar da etkili bu Jillian Killer.

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...utt-lift-amp-jillian-killer-bunsampthigs.html

Dilşahcım sana çok çok teşekkür ediyorum nihayet resimlerimi ekleyebildim cnm ilerleyen zamanlarda tekrar resim ekleyecemki benim de bi hikayem olsun önceki sonraki diye.Spor yapan bıkan sıkılan spor yapmaya üşenen benim gibi tembellik eden motivasyon isteyen arkadaşlara da moral olsun.Kendi sayfama ekledim ordan bakabilirsiniz.Jillianın bitmesine son 2 hafta kaldı level 2 deyim 1er hafta arayla level 3 ü de bitirecem.Çok yoruyo zorluyo ama bir o kadar da etkili bu Jillian Killer.

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...utt-lift-amp-jillian-killer-bunsampthigs.html

Canım resimlerine baktım,ilk halinegöre baya toparlamışsın.Çok az bir sürede maşaAllah bu kadar toparladıysan,bitirince herhalde J. lopez olursun:)

Canım resimlerine baktım,ilk halinegöre baya toparlamışsın.Çok az bir sürede maşaAllah bu kadar toparladıysan,bitirince herhalde J. lopez olursun:)
Sağol tatlım ah nerde j.lopez gibi olmak ama hayal değil devamlı yaptıktan sonra olmayacak bişey yok.Biraz daha sporuma devam edeyim kotumu giyip resmini de buraya ekleyecem.Biraz daha zamanı var.o bir hafta ara vermeseydim şimdi 1 aya yakın olacaktı spor yapalı neyse bundan sonra ara vermemeye çalışıcam.

Back
X