Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

An itibariyle 2.10u bitirmiş bulunuyorummmmm:46::46::46:

Dilsahcım yaaaa o kadar motive oldum ki sayende.... Ben şimdiye kadar zaten inceliyor olduğumu hissettiğim için çok mutluydum, sen bi de level3'te daha bi hızlanıyor incelme gibisinden şeyler diyince tam gaza geldimmmm...:10::10: Seni de azminden dolasayı koccaman tebrik ediyorummmm:46::46::46: Bu akşam tartılcam bi ay sonra ilk kez... Bakalım nolcak, çok merek ediyorum :18:

Rippedde 3/1 bitti.Mari'yide 6w6p'ide yapıyorum tabiiki:)Mari ve 6w6p i jiliden önce yapıyorum o zaman bacaklarım falan ısınmış oluyor ve jilide o kadar zorlanmıyorum ama jiliden sonra yapmaya kalkarsam yapamıyorum onları:)

An itibariyle 2.10u bitirmiş bulunuyorummmmm:46::46::46:

Dilsahcım yaaaa o kadar motive oldum ki sayende.... Ben şimdiye kadar zaten inceliyor olduğumu hissettiğim için çok mutluydum, sen bi de level3'te daha bi hızlanıyor incelme gibisinden şeyler diyince tam gaza geldimmmm...:10::10: Seni de azminden dolasayı koccaman tebrik ediyorummmm:46::46::46: Bu akşam tartılcam bi ay sonra ilk kez... Bakalım nolcak, çok merek ediyorum :18:

zamanigelmekuzerekiii sonucu muhakkak bizimle paylaş..ama akşamdansa sabah tuvalete gittikten sonra tartılmanı tavsiye ederim.mezura ile ölçülerinide o zaman alırsın..seni yanıltmasın...ayrıca ben bizzt 4-5 kere denedim,spor öncesi ve spor sonrası vücut ölçüleri 1-2 cm. oynuyor.sanırım sporda biraz vücut şişiyor..en doğru ölçüyü sabah alacağını düşünüyorum.

biraz öne ripped de 1.gün sporumu yaptım.iyi başladım zor bitirdim.son 10 dakika felaket yorucuydu.bacaklarım ağrıyor.üstüne 6 slim pack yaptım.mari winsorla basen ve kalça egzersizlerimide yaptım.duşumuda aldım.görev tamamlandı.
bu arada beni 1,5 aydır görmeyen arkadaşım görmeye gelicek.memlekete gitmişti.yeni gelmiş.ona spor yaptığımı falan anlattım.çok merak etti.iftardan sonra gelip beni görücek,yorumlarını sizede anlatırım.çünkü biz bu arkadaşımla sayısız diyet maceraları paylaştık,yarım bıraktık.vücudumun kilo alıp verdiğini hemen anlar.bu nedenle yorumları benim için çok önemli..

kızlar,
benim popo düşük, 15 yıldır da memurum üstüne otura otura baya da bi düz...
şimdi ben bu level 1'i yaparken, bu jillian'ın başka bi programını da ek yapsam mı, yada böyle popo kaldıran bir programı var mı?
kıdemli arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.
bir de ben sporu yapmaya başlarken 65.4'tüm, sonra benim bacaklar mahvoldu 4 gün yürüyemedim falan hiç kaçamak yapmadığım halde 66.2 oldum.ya bu spor yapmak neden kilo aldırıyor, yani daha kas falan yok ortada ilk gün bir yaptım bacaklarım felç oldu zaten 4 gün hiç hareket etmedim.
bilginiz var mı spor yapmanın hemen akabinde neden tartı artar ve tabi ki o tartı geri nasıl düşürülür?

kızlar,
benim popo düşük, 15 yıldır da memurum üstüne otura otura baya da bi düz...
şimdi ben bu level 1'i yaparken, bu jillian'ın başka bi programını da ek yapsam mı, yada böyle popo kaldıran bir programı var mı?
kıdemli arkadaşlar önerilerinizi bekliyorum.
bir de ben sporu yapmaya başlarken 65.4'tüm, sonra benim bacaklar mahvoldu 4 gün yürüyemedim falan hiç kaçamak yapmadığım halde 66.2 oldum.ya bu spor yapmak neden kilo aldırıyor, yani daha kas falan yok ortada ilk gün bir yaptım bacaklarım felç oldu zaten 4 gün hiç hareket etmedim.
bilginiz var mı spor yapmanın hemen akabinde neden tartı artar ve tabi ki o tartı geri nasıl düşürülür?

Merhaba valentina,Mari winsorun kalça ve basen toparlatan 20 dakiikalık bir programı var onu da yapıyorum.ama jillianın kalça konusunda da bayağı toparlattığını düşünüyorum.bacak ağrısı çok oluyor ancak hergün yapmaya devam edersen zamanla azalıyor.aldığın 800 gr. kafana takma derim.gün içinde bile 1-1.50 kilo oynamaları normaldir.ama sen yinede takip et tabii...

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...tmek-isteyenlere-onerilir-8.html#post25953606

Merhaba valentina,Mari winsorun kalça ve basen toparlatan 20 dakiikalık bir programı var onu da yapıyorum.ama jillianın kalça konusunda da bayağı toparlattığını düşünüyorum.bacak ağrısı çok oluyor ancak hergün yapmaya devam edersen zamanla azalıyor.aldığın 800 gr. kafana takma derim.gün içinde bile 1-1.50 kilo oynamaları normaldir.ama sen yinede takip et tabii...

http://www.kadinlarkulubu.com/egzer...tmek-isteyenlere-onerilir-8.html#post25953606

teşekkür ederim dilşah, yarın başlıyorum, açtığın sayfada görüşürüz.
bunu jillianın hemen arkasına mı yapıyorsun?

kızlaaaaar:46::46::46:

şok oldummmmm... hemen paylaşıyorummm haberi... Tam 12 temmuzda kilom: 69.7'ydi. Veee bugün iftardan hemen önce tartıldım, yani tam bir ay oldu son tartılmamdan bu yana... Ben 19 Temmuz'da Jillian'a başladım ve bugün Level2'yi tamamladım. Ağırlık kullanmadım. Adam akıllı bir rejim yapmadım. Sadece daha önce de anlattığım gibi temiz doyarak ve jillian ileeeee şu andaaaaa tammmmm 63.8 kilo olmuşummmmm:52::52::52:

6 aydır görmediğim dişçime gittim bugün, bana direkt "nolmuş sanaaa, erimişsinnn" dedi...:46: bi de boyum 1.76 olduğu için kilo alsam da versem de pek çaktırmazdım... ama demek ki bu sefer sporla baya farkedilir hale geldiiii:32::32::32:

Çooookkkk mutluyummm, hepinize teşekkürleeeerrrr:32::32::9::9::9:

kızlaaaaar:46::46::46:

şok oldummmmm... hemen paylaşıyorummm haberi... Tam 12 temmuzda kilom: 69.7'ydi. Veee bugün iftardan hemen önce tartıldım, yani tam bir ay oldu son tartılmamdan bu yana... Ben 19 Temmuz'da Jillian'a başladım ve bugün Level2'yi tamamladım. Ağırlık kullanmadım. Adam akıllı bir rejim yapmadım. Sadece daha önce de anlattığım gibi temiz doyarak ve jillian ileeeee şu andaaaaa tammmmm 63.8 kilo olmuşummmmm:52::52::52:

6 aydır görmediğim dişçime gittim bugün, bana direkt "nolmuş sanaaa, erimişsinnn" dedi...:46: bi de boyum 1.76 olduğu için kilo alsam da versem de pek çaktırmazdım... ama demek ki bu sefer sporla baya farkedilir hale geldiiii:32::32::32:

Çooookkkk mutluyummm, hepinize teşekkürleeeerrrr:32::32::9::9::9:

süper olmuş ne kadar çok vermişsin..senin adına çok sevindim.boyun 1.76 ise mükemmel görünüyorsundur.tebrik ederim..:46::46::46::46:

3-2 yaptımm bu kez belime popoma filan streç sarmıştım iyice su içinde kaldım gerçi terden döküldüler hep streçler ama olsun baya faydasını gördüm iki kat terledim bugün :)

arkadaşlar bunu daha öncede yazmıştım yine hatırlatayım... shred üzerine yada sürekli yaptığınız spor üzerine eklediğiniz mari winsor-6w6p - slim pack gibi videolar ekleyerek sürenizi uaztıyorsanız bu süreyi bir daha geri cekmemeyi göze almalısınız... mesela 25 dakika süren jill üstüne 18 dakika mari üstüne 10 dakikada başka bir spor yapıyorsunuz diyelim... buda yaklaşık 50-55 dakika demek... 10 gün bu şekilde yaptınız.. sonrasında mariyi yada slim packi zamanınzdan cıkardığınızda vücudunuz artık sıkılaşmayacak yağ yakmayacaktır.. cünkü vücudunuz alıştığından fazlasını yaptığınızda istediğinizi yapacak... hatta aynı tarz sporu 3 haftadan fazla yaparsınız buna bile alışır.. mesela masa başı calışan bir arkadaşla beni kıyaslasak ..ki ikimizde aynı diyeti yapsak...ben daha cok zayıflamalıyım değil mi...cünkü ev işleri cocuklar sürekli ev icinde ev dışında koşturuyorum... ama öyle değil işte... benim vücudum buna alıştığı icin diğer arkadaştan hic farkım olmaz... kısacası ileride yapamayacağınız yükü üstünüze almayın hem cabuk sıkılırsınız hem işler terine döner... farkındayım hepiniz shred haricinde kendinize göre göbek basen kalca calışalım ki bir an önce sıkılaşalım diyorsunuz... bence yani benim tavsiyem zaten jilliaın nın farklı videoları var.. shred bitince bunları sırayla yapsanız yavaş yavaş sıkılaşsanız... hem cok spor yapmaktan sıkılıp bırakmazsınız..(ki bırakırsanız vücudunuz daha cabuk salar...) mesela sorunuuz göbekse shred, 6w6p, r ipped vs vs gibi.... yada kalca ise shred ripped, killer buns gibi.......

3-2 yaptımm bu kez belime popoma filan streç sarmıştım iyice su içinde kaldım gerçi terden döküldüler hep streçler ama olsun baya faydasını gördüm iki kat terledim bugün :)

Ben her yaptığımda bacaklarıma sarıyorum spor yaparken kayıyo ama olsun :1: sanırım spor yaptığımdan dolayı kaslarım su tutuyor, diette yapıyorum ama julliana başlayalı kilo vermem yavaşladı gibi geldi bana:44:ama dış görüşüş olarak büyük fark var önemli olanda kilo değil görüntü bence :34:1/6 beni bekler :8:

süper olmuş ne kadar çok vermişsin..senin adına çok sevindim.boyun 1.76 ise mükemmel görünüyorsundur.tebrik ederim..:46::46::46::46:

Çoook teşekkür ederim canım, beni en çok gaza getirenlerdensin bu forumda, çok saol:29:

Güzel görünme meselesinde dışı seni yakar içi beni modundayım :9: Evet kıyafet üzerinden her şey harika çok şükür... ama içerden durum biraz farklı... selülitlerim azaldı ama gitmedi, hala lımbırdıyorum ve ne yazık ki çatlaklarımmm :17: :17:

Yani bikiniyi evde bile giyp de aynaya bakamam rahat rahat:17:

Ama jillianla çok güzel bi değişim olduğunu hissediyorum vücudumda, sıkılaşsam zaten benim sorunum bitcek inşaallah... Bu arada ilk kez level3'te ağırlık kullancam, bakalım nolcak...:18:

Halimize,sağlığımıza binlerce şükürler olsun hepimiz için...:29:

Herkese mutlu huzurlu geceler:16:

arkadaşlar bunu daha öncede yazmıştım yine hatırlatayım... shred üzerine yada sürekli yaptığınız spor üzerine eklediğiniz mari winsor-6w6p - slim pack gibi videolar ekleyerek sürenizi uaztıyorsanız bu süreyi bir daha geri cekmemeyi göze almalısınız... mesela 25 dakika süren jill üstüne 18 dakika mari üstüne 10 dakikada başka bir spor yapıyorsunuz diyelim... buda yaklaşık 50-55 dakika demek... 10 gün bu şekilde yaptınız.. sonrasında mariyi yada slim packi zamanınzdan cıkardığınızda vücudunuz artık sıkılaşmayacak yağ yakmayacaktır.. cünkü vücudunuz alıştığından fazlasını yaptığınızda istediğinizi yapacak... hatta aynı tarz sporu 3 haftadan fazla yaparsınız buna bile alışır.. mesela masa başı calışan bir arkadaşla beni kıyaslasak ..ki ikimizde aynı diyeti yapsak...ben daha cok zayıflamalıyım değil mi...cünkü ev işleri cocuklar sürekli ev icinde ev dışında koşturuyorum... ama öyle değil işte... benim vücudum buna alıştığı icin diğer arkadaştan hic farkım olmaz... kısacası ileride yapamayacağınız yükü üstünüze almayın hem cabuk sıkılırsınız hem işler terine döner... farkındayım hepiniz shred haricinde kendinize göre göbek basen kalca calışalım ki bir an önce sıkılaşalım diyorsunuz... bence yani benim tavsiyem zaten jilliaın nın farklı videoları var.. shred bitince bunları sırayla yapsanız yavaş yavaş sıkılaşsanız... hem cok spor yapmaktan sıkılıp bırakmazsınız..(ki bırakırsanız vücudunuz daha cabuk salar...) mesela sorunuuz göbekse shred, 6w6p, r ipped vs vs gibi.... yada kalca ise shred ripped, killer buns gibi.......

Valla kayracım, ilk kez üşengeçliğim için afferin dedim kendime bu mesajından sonra:9: İyki yanına bişiler eklememişim, dönem içinde yarım saat bulmak bile zorliycak, bi de gaza gelip iki saate uzatcaktım şimdi rahatım diye... İyimiş o zaman böyle :32:

Bu arada 30day shredden sonra mari+debbie ile günlük yarım saat spor yapcam bir ay... Sonra ripped'e geççem ben. Bacaklarımın ve karnımın lımbırdaklığı geçsin, sonra tekrar jilliana devam.. Hatta belki bu sefer ağırlık da kullanarak 30ds'i en baştan yaparım... Bakalım bakalım... :8:

canım ben hiç indirmedim, youtube'da var zaten. Jillian michaels 30 day shred yaz gelir.

kota sorunun varsa, indirmek için eski sayfalarda linkler var, bi forumu gez istersen..:54:

Merhaba,
Youtube'dan videoyu buldum (yaklaşık 28 dakikalık bir video) fakat anlamadığım bazı şeyler var,bu hareketleri 30 gün boyunca mı yapacağız ?

Yani 30 gün sonra level 2'ye mi geçeceğiz ?

Bu hareketleri günde 1 kez yapmamız yeterli mi yoksa sabah-akşam falan mı ?

Biliyorum çok soru sordum ama rica etsem açıklar mısınız ?:17:

Back
X