Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Merhaba,
Youtube'dan videoyu buldum (yaklaşık 28 dakikalık bir video) fakat anlamadığım bazı şeyler var,bu hareketleri 30 gün boyunca mı yapacağız ?

Yani 30 gün sonra level 2'ye mi geçeceğiz ?

Bu hareketleri günde 1 kez yapmamız yeterli mi yoksa sabah-akşam falan mı ?

Biliyorum çok soru sordum ama rica etsem açıklar mısınız ?:17:

Şöyle ki tatlım: Level1 10 gün, level2 10 gün, level3 10 gün yapılıyor. Böylece toplam 30 gün oluyo... Günde sadece 1 kere.. İstersen arttır ama faydası zararı nolur bilemem:31: Sabah ya da akşam sana kalmış. Tavsiyem, tok olma, zıplama hareketleri mide bulntısı yapıyo... Arada bi kaçamak yaparsan da hepten bırakma ve kaçamağı uzatmadan kaldığın yerden devam et:34:

Hoşgeldinnnn:16:

Son düzenleme:
arkadaşlar bunu daha öncede yazmıştım yine hatırlatayım... shred üzerine yada sürekli yaptığınız spor üzerine eklediğiniz mari winsor-6w6p - slim pack gibi videolar ekleyerek sürenizi uaztıyorsanız bu süreyi bir daha geri cekmemeyi göze almalısınız... mesela 25 dakika süren jill üstüne 18 dakika mari üstüne 10 dakikada başka bir spor yapıyorsunuz diyelim... buda yaklaşık 50-55 dakika demek... 10 gün bu şekilde yaptınız.. sonrasında mariyi yada slim packi zamanınzdan cıkardığınızda vücudunuz artık sıkılaşmayacak yağ yakmayacaktır.. cünkü vücudunuz alıştığından fazlasını yaptığınızda istediğinizi yapacak... hatta aynı tarz sporu 3 haftadan fazla yaparsınız buna bile alışır.. mesela masa başı calışan bir arkadaşla beni kıyaslasak ..ki ikimizde aynı diyeti yapsak...ben daha cok zayıflamalıyım değil mi...cünkü ev işleri cocuklar sürekli ev icinde ev dışında koşturuyorum... ama öyle değil işte... benim vücudum buna alıştığı icin diğer arkadaştan hic farkım olmaz... kısacası ileride yapamayacağınız yükü üstünüze almayın hem cabuk sıkılırsınız hem işler terine döner... farkındayım hepiniz shred haricinde kendinize göre göbek basen kalca calışalım ki bir an önce sıkılaşalım diyorsunuz... bence yani benim tavsiyem zaten jilliaın nın farklı videoları var.. shred bitince bunları sırayla yapsanız yavaş yavaş sıkılaşsanız... hem cok spor yapmaktan sıkılıp bırakmazsınız..(ki bırakırsanız vücudunuz daha cabuk salar...) mesela sorunuuz göbekse shred, 6w6p, r ipped vs vs gibi.... yada kalca ise shred ripped, killer buns gibi.......

Merhaba Kayra,

Ben konuyu henüz okudum ve yarın başlamak istiyorum level 1'den,ama sizin dediğiniz shred,mari winsor-6w6p vb gibi terimleri anlayamadım :50:

Rica etsem bana açıklar mısınız ? :17:

Bir de ben youtube'dan videoyu buldum,level 1 olan videoyu yani,30 gün boyunca sürekli bu hareketleri mi uygulayacağım ?

Video yaklaşık 28 dakika ama siz 50-55 dakika demişsiniz.

Kafam çok karıştı,çok özür dilerim çok soru sordum ama rica etsem açıklayabilir misiniz bana her şeyi ? :26:

Son düzenleme:
arkadaşlar bunu daha öncede yazmıştım yine hatırlatayım... shred üzerine yada sürekli yaptığınız spor üzerine eklediğiniz mari winsor-6w6p - slim pack gibi videolar ekleyerek sürenizi uaztıyorsanız bu süreyi bir daha geri cekmemeyi göze almalısınız... mesela 25 dakika süren jill üstüne 18 dakika mari üstüne 10 dakikada başka bir spor yapıyorsunuz diyelim... buda yaklaşık 50-55 dakika demek... 10 gün bu şekilde yaptınız.. sonrasında mariyi yada slim packi zamanınzdan cıkardığınızda vücudunuz artık sıkılaşmayacak yağ yakmayacaktır.. cünkü vücudunuz alıştığından fazlasını yaptığınızda istediğinizi yapacak... hatta aynı tarz sporu 3 haftadan fazla yaparsınız buna bile alışır.. mesela masa başı calışan bir arkadaşla beni kıyaslasak ..ki ikimizde aynı diyeti yapsak...ben daha cok zayıflamalıyım değil mi...cünkü ev işleri cocuklar sürekli ev icinde ev dışında koşturuyorum... ama öyle değil işte... benim vücudum buna alıştığı icin diğer arkadaştan hic farkım olmaz... kısacası ileride yapamayacağınız yükü üstünüze almayın hem cabuk sıkılırsınız hem işler terine döner... farkındayım hepiniz shred haricinde kendinize göre göbek basen kalca calışalım ki bir an önce sıkılaşalım diyorsunuz... bence yani benim tavsiyem zaten jilliaın nın farklı videoları var.. shred bitince bunları sırayla yapsanız yavaş yavaş sıkılaşsanız... hem cok spor yapmaktan sıkılıp bırakmazsınız..(ki bırakırsanız vücudunuz daha cabuk salar...) mesela sorunuuz göbekse shred, 6w6p, r ipped vs vs gibi.... yada kalca ise shred ripped, killer buns gibi.......

valla çok doğru söyledin kayra, sırayla yapmak en iyisi galiba. ben de 30 ds bitince hangisine başlasam diye düşünüyorum. hangisini önerirsiniz?

Ben her yaptığımda bacaklarıma sarıyorum spor yaparken kayıyo ama olsun :1: sanırım spor yaptığımdan dolayı kaslarım su tutuyor, diette yapıyorum ama julliana başlayalı kilo vermem yavaşladı gibi geldi bana:44:ama dış görüşüş olarak büyük fark var önemli olanda kilo değil görüntü bence :34:1/6 beni bekler :8:

ben de şuan kilo vermiyorum kilom aynı hala... dediğin gibi dış görünüş değişiyo, toparlanma oluyo ama kilo vermek biraz zaman alıcak galiba. bi de ben yiyorum bu ara iştahım açıldı epey fazla kaçırdım. bu gün ne yedim biliyo musunuz, iftar sonrası, puding, dondurma ve cips :D:D:D üstüne jill i yaptım büyük bi suçluluk duygusuyla:) şu ramazan bitsin hemen ciddi bi rejime başlamak lazım. bide şu 9hayat çayının etkisini gören var mı?

Merhaba Kayra,

Ben konuyu henüz okudum ve yarın başlamak istiyorum level 1'den,ama sizin dediğiniz shred,mari winsor-6w6p vb gibi terimleri anlayamadım :50:

Bir de ben youtube'dan videoyu buldum,level 1 olan videoyu yani,30 gün boyunca sürekli bu hareketleri mi uygulayacağım ?

Kafam çok karıştı,çok özür dilerim çok soru sordum ama rica etsem açıklayabilir misiniz bana her şeyi ? :26:

önce jillian 30 day shred i var, hepimiz yapıyoruz onu. level 1, level 2, level 3 her bir level i 10 gün yapıcaksın. yani level 1 i 10gün yap bitir level 2ye başla. o şekilde. bazı arkadaşlar bunun yanında mari winsorun bunns and thigh diye bir programı var onu yapıyorlar. bu basen ve kalçalar içinmiş. ayrıca 6 week 6 pack diye bir programı var o da özellikle göbek bölgesi içinmiş. o 2 levelden oluşuyo ve her level i 21 gün yapıyorsun. son olarak bi de jillian ın ripped in 30 diye bir programı var onu bilmiyorum. ben de onu merak ediyorum :) ben şu an sadece jillian 30 day shred yapıyorum. bitince ripped e başlamak istiyorum. dediğim gibi bazı arkadaşlar, 30 day shred ile birlikte mari winsor ve 6w6p yapıyorlar. bu sana bağlı. ben hepsini yapabilirim dersen yaparsın. önce bi kendini ddene istersen.

önce jillian 30 day shred i var, hepimiz yapıyoruz onu. level 1, level 2, level 3 her bir level i 10 gün yapıcaksın. yani level 1 i 10gün yap bitir level 2ye başla. o şekilde. bazı arkadaşlar bunun yanında mari winsorun bunns and thigh diye bir programı var onu yapıyorlar. bu basen ve kalçalar içinmiş. ayrıca 6 week 6 pack diye bir programı var o da özellikle göbek bölgesi içinmiş. o 2 levelden oluşuyo ve her level i 21 gün yapıyorsun. son olarak bi de jillian ın ripped in 30 diye bir programı var onu bilmiyorum. ben de onu merak ediyorum :) ben şu an sadece jillian 30 day shred yapıyorum. bitince ripped e başlamak istiyorum. dediğim gibi bazı arkadaşlar, 30 day shred ile birlikte mari winsor ve 6w6p yapıyorlar. bu sana bağlı. ben hepsini yapabilirim dersen yaparsın. önce bi kendini ddene istersen.

Anladım,çok çok teşekkür ediyorum açıklamalarınız için :16:

Peki kaç dakika yapmamız gerekiyor ?Videolar genellikle 30 dakikalık videolar,günde bir kez 30 dakika yapsam kafi mi ?Siz nasıl yapıyorsunuz ?

Benim sorunum bel bölgesinde,kıvrımlı bir bel ve sert bir karın istiyorum.Ama belim incelirken kalçam incelmesin istiyorum.

O halde ben 6 week 6 pack programını çalışmalıyım sanırım ?

Anladım,çok çok teşekkür ediyorum açıklamalarınız için :16:

Peki kaç dakika yapmamız gerekiyor ?Videolar genellikle 30 dakikalık videolar,günde bir kez 30 dakika yapsam kafi mi ?Siz nasıl yapıyorsunuz ?

Benim sorunum bel bölgesinde,kıvrımlı bir bel ve sert bir karın istiyorum.Ama belim incelirken kalçam incelmesin istiyorum.

O halde ben 6 week 6 pack programını çalışmalıyım sanırım ?

6w6p level 2 deyim 3 gün yaptım 1 gün ara verdim çünkü totom bacacklarım sırtım hep etlerim kırıldı ki 30 ds bitirdim ve 6w6p level 1 i bitirdim 2 de nakavt durumdayım karın ve yanları çalıştıırıyo evet level 2 de bana heryerimi çalıştırıyo gibi geldi yapacak olanlara dip not olarak belirtmek isterim başlayıpta level 2 ye geçip yok totom acıyo totom küçülmesin sadece karnım gitsin diyolarsa başlamadan bi level 2 yi denesinler :))) zaten şunu anlamıyorum totosu olan insanın totosu kücülmez ancak sıkılaşır yağlar erir kas olurki buda taş gibi bi toto demek :) toton yoksa yağlı bi toto yerine totosuz kalmayı şahsen ben tercih ederim

Kızlar bende simdi otuz günlük olan jillianı yapıyorum bugün level 3 un 3. Gününü yaptım. Sizden cok cok rica ediyorum bilen konuyu açan arkadaş 6w6p mari ripped gibi şeyler tam olarak nedir ne için kac gün gibi şeyleri anlatsa ve link koysa forum da aradıkca kafam karışıyor . Bu program bitince ne yapsm karar veremıyorum . Anlamıyorum. Umarım yardımcı olursunuz.

Kızlar bende simdi otuz günlük olan jillianı yapıyorum bugün level 3 un 3. Gününü yaptım. Sizden cok cok rica ediyorum bilen konuyu açan arkadaş 6w6p mari ripped gibi şeyler tam olarak nedir ne için kac gün gibi şeyleri anlatsa ve link koysa forum da aradıkca kafam karışıyor . Bu program bitince ne yapsm karar veremıyorum . Anlamıyorum. Umarım yardımcı olursunuz.

ripped linkini açtım kızlar bilginize....

Merhaba Kayra,

yukarıda verdiğim linkler jillianın linkleri... biz bu topikte 30 day shred la başlamak üzere kendi bedenimize göre sıraya koyarak yapıyoruz... 30 day shred 28 dakika ama arkadaşlar daha cabuk isteklerine ulaşmak icin başka kişillerin videolarınıda bunlara ekleyince süre uzuyor 50 55 dakikayı buluyor... bir süre sonra sıkılp bu süreyi kısaltırlarsa ya da spou tamamen bırakırlarsa herşey tersine döner onu anlatmaya calşıyorum...

shred 3 level her level 10 gün yapılacak......ben 30 day shred ı bitirdim... göbek başlıca sorunum ama basenimde hic az değil... 30 day ripped a başladım.. bu tüm vücudu calıştırıyor... 6w6p karın kasları icin.. bunu benim yapmam lazım.. bazı arkadaşlar yapıyor... mesela kalca basen ağırlılı caışmak istersen killer bungs tihnk falan var.. sen yapmak istiyorsan shredı bitir.. ondan sonra karar verirsin.. bence başka videolara gerek yok.. hepsi jillianda var... ben şimdilik memnunum... plates ise hic bana göre değil .. cok sıkıcı geliyor bana... ripped ı bitireyim bakıcaz bakalım

Son düzenleme:
valla çok doğru söyledin kayra, sırayla yapmak en iyisi galiba. ben de 30 ds bitince hangisine başlasam diye düşünüyorum. hangisini önerirsiniz?

ben de şuan kilo vermiyorum kilom aynı hala... dediğin gibi dış görünüş değişiyo, toparlanma oluyo ama kilo vermek biraz zaman alıcak galiba. bi de ben yiyorum bu ara iştahım açıldı epey fazla kaçırdım. bu gün ne yedim biliyo musunuz, iftar sonrası, puding, dondurma ve cips :D:D:D üstüne jill i yaptım büyük bi suçluluk duygusuyla:) şu ramazan bitsin hemen ciddi bi rejime başlamak lazım. bide şu 9hayat çayının etkisini gören var mı?

ben ripped yapıyorum... sen bilirsin canım... movenius ve ogtlkn 6 w6p yapıyor... killer de olabilir... videoları indir senin sorunun nerendeyse ona göre karar ver

Kızlaaar, level3-1'i yapmaya gitsem mi bilemedim yaa... Malum oruç... acaba iftardan sonrayı mı beklesem, off çatlıycam meraktan...:18: Gerçekten zor mu göründüğü gibi acaba... Resmen daha ısınmada çift atlama yapıyo, çok korkuyorum level 3'tennn:18::18::18:

Kızlar ben normalde başka bir cd den hergün 45 dk ya da 1 ssat arası spor yapıyordum jillian sizce 45 dk nın yerini tutar mı şimdi birden 28 dk ya düşersem vücut tempom düşer mi acaba

Kızlar ben normalde başka bir cd den hergün 45 dk ya da 1 ssat arası spor yapıyordum jillian sizce 45 dk nın yerini tutar mı şimdi birden 28 dk ya düşersem vücut tempom düşer mi acaba

bir dene bakalım ... bunda kardiyo var senin yaptığında yoksa bu daha etkilidir... yetebilir.. eğer baktın zorlanmazsan setleri uzatabilirsin.. yaptığın sporlada alakalı... 2 saat plates yapsan bunun yerini tutmaz..cünkü kardiyo yok... ama 45 dakika kardiyo yapıyorsan buda sana yetmez

her gün yapmak zorluyor beni, daha doğrusu bu saatte koltuğa yayılmak varken jullianın beni yormasını hiç istemiyorum, tabi ne garip bir duygudur ki yaptıktan sonra da içimi tarif edilmez bir mutluluk kaplıyor, bu kadar uyuşukluk yeter 1/7 vakti :8: :8:

Back
X