- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #3.601
aslında benim boğazda da bişey yok ben kaç aydır karatay yapıyorum(gerçi ilk aylar hiç kilo veremedim, sonra canan karatayı dinleyip bi york testi yaptırdım), maya intolerasım da çıktı zaten 2 aydır da mayasız (peynirsiz ekmeksiz yoğurtsuz) yaşıyorum.(mayayı kesince 2 ayda 7 kilo verdim), günlük şeker tüketimim orta kahvedeki küp şeker, bi de 7den sonra su dışında hiç birşey yok.ben akşamları jillian yapıyorum, sabah işe gitmeden önce koşu bandında yürüyüş mü yapsam acaba, o kas yapmıyor kalori yaktırıyor, ne dersin?
o zaman yemek problemin de yoksa bence de koşu bandına yüklenebilirsin. benim evde yer olsa ben de alırım da ev küçük. ay tez vakitte gitsin şu kilolar artık

kalçalarım çok geniş ve basenlerim var 30 ds  basende çok etkili değil gibi geliyor sizce ek bişi ilave etmeliyim :44:
 kalçalarım çok geniş ve basenlerim var 30 ds  basende çok etkili değil gibi geliyor sizce ek bişi ilave etmeliyim :44:

Yine mi yarım kalacak
 Yine mi yarım kalacak bu arada sırtım çok rahatsız ediyor. iş yerinde yapılabilecek sırt egzersizi arıyorum nette. ayakkabı olayı kesinlikle doğru...ben ayakkabısız yapamıyorum. zaten level1'deki side plank'i ayakkabısız yapanı alnından öpmek lazım :)
 bu arada sırtım çok rahatsız ediyor. iş yerinde yapılabilecek sırt egzersizi arıyorum nette. ayakkabı olayı kesinlikle doğru...ben ayakkabısız yapamıyorum. zaten level1'deki side plank'i ayakkabısız yapanı alnından öpmek lazım :) 

...kilo kaybım olmadı yahu ama bariz inceldim giyemediğim pantolonlarım artık bol bile oluyor ,  uzun zaman sonra ilk kez görenler  farkı fark etti
...kilo kaybım olmadı yahu ama bariz inceldim giyemediğim pantolonlarım artık bol bile oluyor ,  uzun zaman sonra ilk kez görenler  farkı fark etti