Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

inşallah öyledir :P

ripped level 1/1 bitti zorlanmadım ama yine kapalı odada yaptım baya terledim. ilk kardiyoda minik minik zıplama dışında zorlamadı ama sıkıcıda gelmedi. Bana bi çırpıda bitti gibi geldi büyük ihtimalle ilk defa yaptığımdan kaynaklanıyor. neyse zaten 7 gün yapılıyor 6w6p gibi değil 21 gün aynı video çekilir şeymi :P

ha bu arada şınavların hepisini çektim ikinci tekrarın ortalarında biraz titrediler ama dayandım

Son düzenleme:
Şimdi benim bir sorum olacak :26: başka bir forumda ilk 2 level 7 gün 3. level ise 30'u tamamlayana kadar yapılacağı söyleniyor. Öyle mi değil mi :26: Yani egzersiz bunlardan ibaret değil mi? :))

Bugün ben de başladım level 1 ile. Baya heves ettim ama ne kadar süre yaparım bilmiyorum :)
Hareketlerin tekrar tekrar yapılması biraz sıkıcı ama en azından 1 ay yapıp programı bitirmeyi planlıyorum.
Sonrasında duruma göre bakacağım :) 54 kiloyum ama basenlerimin maşallahı var. Biraz da göbek ve simit :(

benim şişkinliğim olmuyor, aksine midem ve bağırsaklarım çalışıyordu. Hıçkırığı hiç duymamıştım. Muhtemelen egzersizler sırasında nefesini yanlış alıyorsun. Burundan alıp ağzından vermeyi dene. Eğer ağızdan nefes alıyorsan hava yutuyor olabilirsin. Hem gaza hem de hıçkırığa sebep olabilir.
tşk ederım:):9::9::9::9::9::9:

Bugün ben de başladım level 1 ile. Baya heves ettim ama ne kadar süre yaparım bilmiyorum :)
Hareketlerin tekrar tekrar yapılması biraz sıkıcı ama en azından 1 ay yapıp programı bitirmeyi planlıyorum.
Sonrasında duruma göre bakacağım :) 54 kiloyum ama basenlerimin maşallahı var. Biraz da göbek ve simit :(
off ne guzel bende 54 kilo olsam valla yeter banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))

Merhaba kızlar, benimde bugün 11.günüm bitti. Level 2 de ilk günümdü kardiyo zordu bence :) yapabildiğim kadar yaptım.
Ben ilk 1 hafta da 2 kilo verdim bu programla.9. gün adet oldum, adetken vücut su tutarmış,suya ihtiyacı olurmuş baya buyüzden kilo verimi anlaşılmazmış.Adet bittikten 48 saat sonra tartıldığımızda doğru olurmuş,oyüzden şuan kilo verip veremediğimi anlayamıyorum,hala aynıyım.Ama biraz önce ölçüm yaptım.Bel bikni çizgisi 2cm,alt göbek 3 cm,belin en ince yeri 2 cm,popo 1 cm,göğüs 3 cm incelmiş.Umarım bu sonuçlar iyidir ama göbeğimin sıkılaştığını küçüldüğünü hissedebliyorum devammm :)

30 day shred jillian michaels in 30 günlük incelme programı,ripped da 30 günlük formda kalma programı.ripped daha zor.
Shred a burdan başlayabilrsiniz kızlar 30 günde 10 kilo garanti etmiş jillian :)
LEvel 1 burda var.Her level 10 gün yapılıyor.Kolay gelsin.. Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube

Ha o yaniii... :1: Ben Shred' ı indirmiştim yani her level' ı 10 gün yapıcam. Hmm... Teşekkürler monalisa13... :))

bunun bi deri bi kemik kalmış şuna bakın,ama bu sporun amacı kilo vermek değil sıkılaşmak zatenki,kadın yapmış ve sonuç perfect:129:popoyu nasılda şekillendirmiş:23::29:
Eki Görüntüle 458604

buda sevgili jilian ablamız helal olsun taş gibi hatun olmuş,,ama hakiki taş kollardaki kaslara baksanıza kas dükkanına dönmüş heryeri:53::46:
Eki Görüntüle 458603

ufff ya süperr istediğim bu iştee o göbeğe ölünür :)

Merhaba kızlar, benimde bugün 11.günüm bitti. Level 2 de ilk günümdü kardiyo zordu bence :) yapabildiğim kadar yaptım.
Ben ilk 1 hafta da 2 kilo verdim bu programla.9. gün adet oldum, adetken vücut su tutarmış,suya ihtiyacı olurmuş baya buyüzden kilo verimi anlaşılmazmış.Adet bittikten 48 saat sonra tartıldığımızda doğru olurmuş,oyüzden şuan kilo verip veremediğimi anlayamıyorum,hala aynıyım.Ama biraz önce ölçüm yaptım.Bel bikni çizgisi 2cm,alt göbek 3 cm,belin en ince yeri 2 cm,popo 1 cm,göğüs 3 cm incelmiş.Umarım bu sonuçlar iyidir ama göbeğimin sıkılaştığını küçüldüğünü hissedebliyorum devammm :)

1 haftada 2 kilo süper b,r sonuç bence maşallah :) bende 1.levelı 2 kere yaptım bugün yapamadım sol kolum çok ağırdı bugün.. özel bir diyet uyguladınız mı ?

Back
X