- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #4.021
eski kotundur kesin o, eski bacaklardan dolayı sürtünmüş sürtünmüş, bugün yırtılacağı tutmuştur :))heh bide kilo yok diyosunuz kotumun ağı yırtılmışgülme krizimdeyim sokaktamı yırttım diye
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eski kotundur kesin o, eski bacaklardan dolayı sürtünmüş sürtünmüş, bugün yırtılacağı tutmuştur :))heh bide kilo yok diyosunuz kotumun ağı yırtılmışgülme krizimdeyim sokaktamı yırttım diye
![]()
Kızlar ripped ne, shred ne şimdi?:)
tşk ederım:)benim şişkinliğim olmuyor, aksine midem ve bağırsaklarım çalışıyordu. Hıçkırığı hiç duymamıştım. Muhtemelen egzersizler sırasında nefesini yanlış alıyorsun. Burundan alıp ağzından vermeyi dene. Eğer ağızdan nefes alıyorsan hava yutuyor olabilirsin. Hem gaza hem de hıçkırığa sebep olabilir.
bana level 1 10 gun-level 2 10 gun- level 3 -10 gun yapıcak deendi cnmmŞimdi benim bir sorum olacak :26: başka bir forumda ilk 2 level 7 gün 3. level ise 30'u tamamlayana kadar yapılacağı söyleniyor. Öyle mi değil mi :26: Yani egzersiz bunlardan ibaret değil mi? :))
off ne guzel bende 54 kilo olsam valla yeter banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))Bugün ben de başladım level 1 ile. Baya heves ettim ama ne kadar süre yaparım bilmiyorum :)
Hareketlerin tekrar tekrar yapılması biraz sıkıcı ama en azından 1 ay yapıp programı bitirmeyi planlıyorum.
Sonrasında duruma göre bakacağım :) 54 kiloyum ama basenlerimin maşallahı var. Biraz da göbek ve simit![]()
bende merak edıyorum ne demek oluyor:)Kızlar ripped ne, shred ne şimdi?:)
bende merak edıyorum ne demek oluyor:)
30 day shred jillian michaels in 30 günlük incelme programı,ripped da 30 günlük formda kalma programı.ripped daha zor.
Shred a burdan başlayabilrsiniz kızlar 30 günde 10 kilo garanti etmiş jillian :)
LEvel 1 burda var.Her level 10 gün yapılıyor.Kolay gelsin.. Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
off ne guzel bende 54 kilo olsam valla yeter banaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)))
30 day shred jillian michaels in 30 günlük incelme programı,ripped da 30 günlük formda kalma programı.ripped daha zor.
Shred a burdan başlayabilrsiniz kızlar 30 günde 10 kilo garanti etmiş jillian :)
LEvel 1 burda var.Her level 10 gün yapılıyor.Kolay gelsin.. Jillian Michaels 30 Day Shred: Level 1 - YouTube
yarın baslar asıl sancıların:) geçmiş olaaaaLevel 1 birinci gün bitti, ama bende bittim... InşaAllah güzel sonuçlar alırız :)
inş cnmmmmmmmmmm valla gözun yukseklerde deılll yaaa olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 5444444444444:)Çok bir şey kalmamış. Spora devam edersen vermemen imkansız.
Benim hedefim 50. Aslında şu an bile zayıf sayılırım ama 50ye düşersem anca vücudum orantılı görünecek :)
bunun bi deri bi kemik kalmış şuna bakın,ama bu sporun amacı kilo vermek değil sıkılaşmak zatenki,kadın yapmış ve sonuç perfect:129opoyu nasılda şekillendirmiş
Eki Görüntüle 458604
buda sevgili jilian ablamız helal olsun taş gibi hatun olmuş,,ama hakiki taş kollardaki kaslara baksanıza kas dükkanına dönmüş heryeri
Eki Görüntüle 458603
Merhaba kızlar, benimde bugün 11.günüm bitti. Level 2 de ilk günümdü kardiyo zordu bence :) yapabildiğim kadar yaptım.
Ben ilk 1 hafta da 2 kilo verdim bu programla.9. gün adet oldum, adetken vücut su tutarmış,suya ihtiyacı olurmuş baya buyüzden kilo verimi anlaşılmazmış.Adet bittikten 48 saat sonra tartıldığımızda doğru olurmuş,oyüzden şuan kilo verip veremediğimi anlayamıyorum,hala aynıyım.Ama biraz önce ölçüm yaptım.Bel bikni çizgisi 2cm,alt göbek 3 cm,belin en ince yeri 2 cm,popo 1 cm,göğüs 3 cm incelmiş.Umarım bu sonuçlar iyidir ama göbeğimin sıkılaştığını küçüldüğünü hissedebliyorum devammm :)