- 25 Haziran 2011
- 505
- 239
- 48
- Konu Sahibi TrulyScrumptious
- #4.041
adet döneminde yapılması zor olmuyor mu ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 haftada 2 kilo süper b,r sonuç bence maşallah :) bende 1.levelı 2 kere yaptım bugün yapamadım sol kolum çok ağırdı bugün.. özel bir diyet uyguladınız mı ?
ufff ya süperr istediğim bu iştee o göbeğe ölünür :)
adet döneminde yapılması zor olmuyor mu ?
Size bi itirafta bulunayım mı kıızlar? Ben bu Jillian' ın vücudunu hiç beğenmedim yahu... Yani videodaki halini ne bileyim vücudu düz görünüyor. Kadınsı gelmedi pek...Ama o paylaşılan fotoğrafta taş gibi!!!
![]()
Bende karnını ve kollarını hiç beğenmiyorum,eğildiğinde kastan mıdır nedir çok büzüşüyo :) Benim yağlı göbekten farkı yok haha :) birde hiç esnek değil.otururken nasıl zorlanıyor diymi :) Ben esmer kadının bacaklarına bitiyorum :)
Nasıl çekiştirdik 2 dk da :) hem meyvesinden faydanalım hem ağacı taşlayalm haha :)
Oynama olduğunu sanmıyorum kastan heralde çok karın çalışmış :) Esneme de yapa yapa oluyo üzerine gitmek lazım.Valla ben söylemeyecektimde tutamadım.Evet yaa o otururken zorlanma anında cidden şaşırdım. Bir de videoda diğer kızlardan daha az çalışıyor. Tamam durmadan konuşuyor ama bu işle ilgili olan birinin acami gibi nefes nefese kalması tuhaf geldi açıkçası... :) O alıntı yaptığın fotoğrafta oynanma olmasın?
Bu arada melez hatun da hiç fena değil! :))
BU YAPTIĞINIZ PROGRAMI BİTİRDİM. ripped in 30 da bitti. ve hala spora devam ediyorum. regli olduğumda ilk gün ağrı kesicisiz duramazdım. hareket etmek güçtü.
spor hayatıma girdiğinden beridir regli ağrısı regli öcesi göğüs hassasiyeti yaşamıyorum. bırakın bunları migren belası başımdaydı. boynumda düzleşmede vardı. marttan bu yana ağrı kesici içmedim ben. sizde farkı göreceksiniz bence. spora devaam edin tüm ağrılara çok iyi geliyor.
yarın baslar asıl sancıların:) geçmiş olaaaa
Benimde ilk gün bacaklarım,iç bacaklarım,koltuk altımın kenarları çok ağrımıştı ve bu sporu yaptığımda kollarımın çok güçsüz olduğunu anladım sonra geçiyo ama, sende güçlendiğini hissediyosun :)
Özel bir rejim yapmadım,kendim ayarlamaya çalıştım ama sanırım 1000 kalori falan oluyodur yaklaşık.
Uyandığımda büyük bir bardak su içiyorum,kahvaltı da 1 dilim terayağlı kızarmış ekmek,salatalık,domates,peynir yiyorm ve haftada 3 kere yumurta.
Ara öğün olarak probiyotik yoğurt yiyorum içine 2 kaşık yulaf ezmesi koyuyorm ( hem sağlıklı hem gerekli karbonhidratı almak için)
Hergün 1 soda içiyorum ( gerekli mineralleri almak için)
3 litreye yakın su içiyorum.
Hergün 3bardak yeşil çay içiyorum,bazen içine biberiye de koyuyorum.
Bazen bi avuç kuruyemiş yiyorum.
Hiç makarna,pilav,kek,tuz,şeker yok :)
Onun dışında yemeklerde ton balığı,salata,zeytinyağlı yemekler,çorba yiyorm ve hiç ekmek yok kahvaltıdn başka.
7 den sonra hiç bişey yemiyorum sadece su.Dün az öğün yedim açlıktan big mc sayıkladım baya :)
Bide faydası olur mu bilmiyorum ama günlük tutuyorum,hergn yedklerimi ve yaptığım sporu yazıyorum.Motive edici oluyo :)
Çok fazla konuştum sanırım :) hepsi bu kadar :)
Öncellikle cevap için teşekkürler :)
bir sorum daha olacak ; jillianı ne zaman yapıyorsun ? aç karnına mı tok karnına mı sabah ya da akşam :)
Kızlar incelmede rippedmı daha etkili yoksa 30 day shredmı![]()