Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

1 haftada 2 kilo süper b,r sonuç bence maşallah :) bende 1.levelı 2 kere yaptım bugün yapamadım sol kolum çok ağırdı bugün.. özel bir diyet uyguladınız mı ?

Benimde ilk gün bacaklarım,iç bacaklarım,koltuk altımın kenarları çok ağrımıştı ve bu sporu yaptığımda kollarımın çok güçsüz olduğunu anladım sonra geçiyo ama, sende güçlendiğini hissediyosun :)
Özel bir rejim yapmadım,kendim ayarlamaya çalıştım ama sanırım 1000 kalori falan oluyodur yaklaşık.
Uyandığımda büyük bir bardak su içiyorum,kahvaltı da 1 dilim terayağlı kızarmış ekmek,salatalık,domates,peynir yiyorm ve haftada 3 kere yumurta.
Ara öğün olarak probiyotik yoğurt yiyorum içine 2 kaşık yulaf ezmesi koyuyorm ( hem sağlıklı hem gerekli karbonhidratı almak için)
Hergün 1 soda içiyorum ( gerekli mineralleri almak için)
3 litreye yakın su içiyorum.
Hergün 3bardak yeşil çay içiyorum,bazen içine biberiye de koyuyorum.
Bazen bi avuç kuruyemiş yiyorum.
Hiç makarna,pilav,kek,tuz,şeker yok :)
Onun dışında yemeklerde ton balığı,salata,zeytinyağlı yemekler,çorba yiyorm ve hiç ekmek yok kahvaltıdn başka.
7 den sonra hiç bişey yemiyorum sadece su.Dün az öğün yedim açlıktan big mc sayıkladım baya :)
Bide faydası olur mu bilmiyorum ama günlük tutuyorum,hergn yedklerimi ve yaptığım sporu yazıyorum.Motive edici oluyo :)
Çok fazla konuştum sanırım :) hepsi bu kadar :)

adet döneminde yapılması zor olmuyor mu ?

Benim eskiden çok fazla ağrırdı,yataktan çıkamazdım sancıdan ölürdüm :) Ama bitki çayları adet sancısını gideriyormuş,öncesinde hergn içmeye başlayınca
ve hergün spor yapınca hiç ağrımadı.Normal bir şekilde yapabildim.Üstelik spordan dolayı karnımda şişmedi bu sefer :) Ama dediğim gibi bol su içmek gerekiyormuş.

Size bi itirafta bulunayım mı kıızlar? Ben bu Jillian' ın vücudunu hiç beğenmedim yahu... Yani videodaki halini ne bileyim vücudu düz görünüyor. Kadınsı gelmedi pek... :1: Ama o paylaşılan fotoğrafta taş gibi!!! :9::9::9:

Bende karnını ve kollarını hiç beğenmiyorum,eğildiğinde kastan mıdır nedir çok büzüşüyo :) Benim yağlı göbekten farkı yok haha :) birde hiç esnek değil.otururken nasıl zorlanıyor diymi :) Ben esmer kadının bacaklarına bitiyorum :)
Nasıl çekiştirdik 2 dk da :) hem meyvesinden faydanalım hem ağacı taşlayalm haha :)

Bende karnını ve kollarını hiç beğenmiyorum,eğildiğinde kastan mıdır nedir çok büzüşüyo :) Benim yağlı göbekten farkı yok haha :) birde hiç esnek değil.otururken nasıl zorlanıyor diymi :) Ben esmer kadının bacaklarına bitiyorum :)
Nasıl çekiştirdik 2 dk da :) hem meyvesinden faydanalım hem ağacı taşlayalm haha :)

Valla ben söylemeyecektimde tutamadım. :9: Evet yaa o otururken zorlanma anında cidden şaşırdım. Bir de videoda diğer kızlardan daha az çalışıyor. Tamam durmadan konuşuyor ama bu işle ilgili olan birinin acami gibi nefes nefese kalması tuhaf geldi açıkçası... :) O alıntı yaptığın fotoğrafta oynanma olmasın? :9: Bu arada melez hatun da hiç fena değil! :))

Valla ben söylemeyecektimde tutamadım. :9: Evet yaa o otururken zorlanma anında cidden şaşırdım. Bir de videoda diğer kızlardan daha az çalışıyor. Tamam durmadan konuşuyor ama bu işle ilgili olan birinin acami gibi nefes nefese kalması tuhaf geldi açıkçası... :) O alıntı yaptığın fotoğrafta oynanma olmasın? :9: Bu arada melez hatun da hiç fena değil! :))
Oynama olduğunu sanmıyorum kastan heralde çok karın çalışmış :) Esneme de yapa yapa oluyo üzerine gitmek lazım.

BU YAPTIĞINIZ PROGRAMI BİTİRDİM. ripped in 30 da bitti. ve hala spora devam ediyorum. regli olduğumda ilk gün ağrı kesicisiz duramazdım. hareket etmek güçtü.
spor hayatıma girdiğinden beridir regli ağrısı regli öcesi göğüs hassasiyeti yaşamıyorum. bırakın bunları migren belası başımdaydı. boynumda düzleşmede vardı. marttan bu yana ağrı kesici içmedim ben. sizde farkı göreceksiniz bence. spora devaam edin tüm ağrılara çok iyi geliyor.

Kesinlikle katılıyorum canım sana.Bende de aynı oldu.

Benimde ilk gün bacaklarım,iç bacaklarım,koltuk altımın kenarları çok ağrımıştı ve bu sporu yaptığımda kollarımın çok güçsüz olduğunu anladım sonra geçiyo ama, sende güçlendiğini hissediyosun :)
Özel bir rejim yapmadım,kendim ayarlamaya çalıştım ama sanırım 1000 kalori falan oluyodur yaklaşık.
Uyandığımda büyük bir bardak su içiyorum,kahvaltı da 1 dilim terayağlı kızarmış ekmek,salatalık,domates,peynir yiyorm ve haftada 3 kere yumurta.
Ara öğün olarak probiyotik yoğurt yiyorum içine 2 kaşık yulaf ezmesi koyuyorm ( hem sağlıklı hem gerekli karbonhidratı almak için)
Hergün 1 soda içiyorum ( gerekli mineralleri almak için)
3 litreye yakın su içiyorum.
Hergün 3bardak yeşil çay içiyorum,bazen içine biberiye de koyuyorum.
Bazen bi avuç kuruyemiş yiyorum.
Hiç makarna,pilav,kek,tuz,şeker yok :)
Onun dışında yemeklerde ton balığı,salata,zeytinyağlı yemekler,çorba yiyorm ve hiç ekmek yok kahvaltıdn başka.
7 den sonra hiç bişey yemiyorum sadece su.Dün az öğün yedim açlıktan big mc sayıkladım baya :)
Bide faydası olur mu bilmiyorum ama günlük tutuyorum,hergn yedklerimi ve yaptığım sporu yazıyorum.Motive edici oluyo :)
Çok fazla konuştum sanırım :) hepsi bu kadar :)

Öncellikle cevap için teşekkürler :)

bir sorum daha olacak ; jillianı ne zaman yapıyorsun ? aç karnına mı tok karnına mı sabah ya da akşam :)

Öncellikle cevap için teşekkürler :)

bir sorum daha olacak ; jillianı ne zaman yapıyorsun ? aç karnına mı tok karnına mı sabah ya da akşam :)

Kesinlikle tok karnına, bazı sitelerde aç karna yağ yakıldığını söylüyorlar ama kas yakılıyor öyle.Bir de herşeyi geç aç karna enerjin yerinde olmuyor.
Ben kahvaltı yaptıktan yarım saat bir saat sonra yapıyorum,bazen 11 bazen 2 gibi oluyor.Ama eğer okursan çalışan arkadaşlarımız var,işten gelip yapanlarda gayet güzel sonuçlar almışlar.

Bu arada son bir bilgi,sabah saatleri yağ yakmak için daha uygunmuş,12 ve 15 arası da kas yapmak için..diyee okumuştum bir yerde.

ripped benim üst baldırların arkasını mahfetmiş :))) zaten yeni bişeye başlayınca totomla bacaklarım bi tutulmasa şaşacam :) bugün 8.00 de kalktım ama mayış mayış dolaşıyorum ortalıkta

moveniusum,
cool down zamanında o kısımları jilliandan daha fazla esnetsen, daha uzuuun uuzunnnn belki işe yarar? ben shredin ilk 3 günü feci tutulunca, 4. günü callaneticsin bacak germelerini yapmıştım, çok iyi gelmişti.

ben 6w6p level 2/2 'yi bu akşam yapacağım..sabah çalan saatimi kapatmışım...son dakka yetiştim işe ;)

ripped level 1/2 bitti. uzun uzuuuuuuuuun esnedim çokta güzel terledim esnerken çenemden kollarıma şıp şıp ter damlıyodu. Terleyince yaptığım spordan daha bi zevk alıyorum bittiğinde daha bi huzurlu oluyorum :))))

Call beni sıktı :19:call teyzenin mıy mıy konuşmasından fenalık geldi yani :) dün tekrardan Jullian'a döndüm .Insanity indirebiliseydim ,ona yapacaktım ama neyse :( Jullian bitsin öyle geçiş yaparım artık .

Son düzenleme:
Back
X