Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

level 1 de ilk başta 13 sonra 10 tane şınav var ilk 3 gün normal olarak yaptım hepsini yani standart şınav :D sonraki günlerde ilk 13 normal 2. tekrarı diz üstünde devam ettim gece omuz çıktı sanınca tırstım :37: normaldede arka arkaya 16 şınav çekebiliyodum şuan denemedim zaten omuzlar pert. ha normalde kolları çok güçsüz bi insandım mart nisan gibi 1 tane şınav çekemiyodum ama diz üstünde yapa yapa sanırım 20 tane çekebilirim şuan :15:

sana kısaca "oharess" diyorum..20 şınav diyorsun, helal olsun ! ben akşam denedim de standartta 6-7'yi zorluyorum o kadar:50:

bi an senin arkadaşlarına hazırlayacağın masayı hayal ettim de, yarın senin için "sabır testi" olacak. "amaaaan, bi parça da şundan alayım, bişi olmaz" dediğinde aklına jillian gelsin. Yarım saat jillian yüzünden sürünürken altı üstü 300 kalori civarında yaktığını ve bir dilim kekte o kadar kalori olduğunu hatırla :56::33:

Çok acımasızca olmuş bu :9::9:
Ama doğru maalesef :(

Bu arada 7.gün + winsor tamamdır :21:

bi an senin arkadaşlarına hazırlayacağın masayı hayal ettim de, yarın senin için "sabır testi" olacak. "amaaaan, bi parça da şundan alayım, bişi olmaz" dediğinde aklına jillian gelsin. Yarım saat jillian yüzünden sürünürken altı üstü 300 kalori civarında yaktığını ve bir dilim kekte o kadar kalori olduğunu hatırla :56::33:
300 mü?????? anam o kadarcık mı??? yok yok merak etme zaten sohbeti çok hoş kızlar gülmekten pek birşey yiyemem:))) birinden sana bahsetmiştim zaten silikon sevda:1: onun estetik maceraları bitmez anlatır durur,hadi gel sende :10: muhabbete katıl
Çok acımasızca olmuş bu :9::9:
Ama doğru maalesef :(

Bu arada 7.gün + winsor tamamdır :21:

ah ah busean; bu arkadaşı çok severim ama evet biraz acımasızdır :ssz:benim en son fotoğraflarımı gördü telde kilo almışsın dedi düşün artık yani boyutunu:))
maşallah sana da okuyunca iyice gaza geliyorum

yaptıkça daha kolaylaşıyor hareketler ilk başladığımda zorlandığım hareketleri daha kolay yapıyorum:))) maşallah bana

bravo sanaaa.... ogltkn le önceki yazışmalrınızı hatırlıyorum da tembel diyordun kendine....önceleri bende karın germe topiğini okuyordum gerci benim icin biraz uzak bir hayal... ameliyattan korkmuyorum ama o parayı verecek durumda değilim... ama artık gereksiz diye düşünüyorum... toparlanmaya başladı bile.. insanıtyden sonra şekil bile değişmeye başladı.. tabi ameliyattaki gibi pürüzsüz olmaz.. kırışık bir karnım kalır ... ama olsun manken olacak değilim ya... sarkığım kalmasın yeter

anladık anladık:1:cook dvd 'si var jillianın. bölgesel de var, shred gibi tüm vücut için olanları da. Hatta Movenius bi ara videoların hemen hemen hepsinin linklerini de paylaşmıştı. Ama tabi bunun için eski sayfaları okuyup, sindirmek lazım:1:

Lafı gelmişken, moveniusum, killer abs'e bakabildin mi? var mı nette?[/QUOTE]

Bu sayfadamı paylaşıldı linkler ? baya bi sayfa oldu tek tek okuyacam artık napıyım :)

277. sayfada vardı en son hepsi ama linklerin hepsi çalışıyor diyemem fakat hangi videoları var bakabilirsin ;)

ripped level 2/2 bittti. kollarım kollarııııım omuzlarım diye ağlıcam yakında :1: belimden dolayıda son karın hareketini yapamıyorum zorlamadan deniiim dedim ama olmuyo yük tamamen belime biniyo sanki

ya şimdi ben insanity ye başladım jiliciğimi ihmal ettim accık :) 3. levele başlamam lazım artık , bu akşam önce jili sonra insanity yapayım bari. özler yoksa beni jilican :)

bravo sanaaa.... ogltkn le önceki yazışmalrınızı hatırlıyorum da tembel diyordun kendine....önceleri bende karın germe topiğini okuyordum gerci benim icin biraz uzak bir hayal... ameliyattan korkmuyorum ama o parayı verecek durumda değilim... ama artık gereksiz diye düşünüyorum... toparlanmaya başladı bile.. insanıtyden sonra şekil bile değişmeye başladı.. tabi ameliyattaki gibi pürüzsüz olmaz.. kırışık bir karnım kalır ... ama olsun manken olacak değilim ya... sarkığım kalmasın yeter

kayracım canım benim aslında tembellim ama totoyu kaldırdım sayenizde daha yere koymam:9: inan bende manken olmak istemiyorum 1971 doğumluyum zor bu yaştan sonra ama şöyle dar kot giyinip dar beyaz tişört giymek istiyor insan :34: oradan buradan yağlar pörtleme den;sende bu azim varken heryerini toplarsın arkadaşım

Herkese merhaba arkadaşlar bende aranıza katıldım bugün 1/1 yaptım biraz zorladı açıkçası bakalım ilerleyen günlerde alışırız heralde

hoşgeldin ben alıştıysam inan sende alışırsın;ben bu forumda ün yapmıştım yapıp bırakma konusunda ama şimdi hepsine kapak yaptım:1:durmak yok yola devam 10.gün sonra fotolar koyarım artık

Ben de ilk level ın bitmesini iple çektim ama simdi keske bitmeseydi diyorum diz kapaklarımın üstü hala alışamadı sanırım :P
3.level ı dusunemiyorum bile.. ne zorlar kim bilir

hadi ya 2 zor mu??? dizim benimde çok zorlayınca ağrıyor ama level 1de alıştı ama bak şimdiden level 2 de ne yaparım düşünmeye başladım

yerde sürünmeler aklıma geldi elimi ne böreğe nede kısıra tatlıya uzattım :3: iradem zayıftır ama sizlerin gazıyla ben bu işi bu sefer kesin kıvıracağım:29:

Back
X