Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

yeme yeme öyle yağlı şeyler, sivilce çıkar yüzünde. (ergen muamelesi yaptım ama idare ediver, ablan sayılırım:51:) bu arada movenius senin azmini şuracıkta yaptığın paylaşımlardan bile anlıyorum. Kaç yüz sayfa oldu hala bıkmadan usanmadan link paylaşıyorsun ya "helal" sana. bu topik senin gibi birini buldu ya, sırtı yere gelmez:34: dikkat ettiysen beğen yaptım hatta:34:

ohh, keyfin yerinde :nazar:
afiyet bal şeker olsun arkadaşıma, benim yerime de al bi çatal...

shaunt'nin, kayranın paylaştığı videosunu yaptım...hareketlerin hepsini tam sayısında yapamadım ama bırakmadım da. nefes nefese de olsa bitirdim....hergün bunu yapiim bari...30 gün yapın, diye ısrarla söyledi shaunt, şimdi kırmak olmaz:1:

5 gün sonra full yaparsın sonrasında kesmez seni canım başlarsın insanıty e..... gelin valla cok kişi olunca gaza geliyor insan... bittirince 8 dakika karın kasını yapmaya calışıyorum ama insanıty den daha zor geliyor bana..boynum felaket acıyor....alışırım inşallah

5 gün sonra full yaparsın sonrasında kesmez seni canım başlarsın insanıty e..... gelin valla cok kişi olunca gaza geliyor insan... bittirince 8 dakika karın kasını yapmaya calışıyorum ama insanıty den daha zor geliyor bana..boynum felaket acıyor....alışırım inşallah

hakikaten o 8 dakikalık videoyu bende bi kere denedim kaç gün karnım acıdı ve boynum yaparken çok acıdı

yok yok kararlıyım; yapçam ben bu videoyu her gün..
hatta bugün 1\30 tamamdır diyip, saymaya başlayayım. bakalım 30 günde bi değişiklik olacak mı?

bu arada 8 dklık karın programını iyi oldu hatırlattığınız,shaunt yi yapınca onu unutmuştum...hemencik yapıveriim barims..

yok yok kararlıyım; yapçam ben bu videoyu her gün..
hatta bugün 1\30 tamamdır diyip, saymaya başlayayım. bakalım 30 günde bi değişiklik olacak mı?

bu arada 8 dklık karın programını iyi oldu hatırlattığınız,shaunt yi yapınca onu unutmuştum...hemencik yapıveriim barims..

ne değişikliği olcak daha anlamadımki ..... neyse jelesec al canım

8 dakika Karın Egzersizi - YouTube

kayra bu kez yaparken, boynunun nasıl acıtıyor olabileceğini düşüne düşüne yaptım,sırf senin yanlışını bulmak için.
tespitlerim:))
1) basic crunch dediği, ellerini başının arkasında birleştirdiği mekik var, bir de bisiklet mekik işte o iki harekette de ellerini sadece kulaklarının arkasına koyup, hatta parmak uçlarınla dokunup, öyle yapacaksın ve boynunu göğüsüne doğru bastırmayacaksın. kafan yere paralel olacak yani.
2) hani dizleri kırıp, kollarını bacaklarının yanından uzattığı mekik var ya,onda da tüm gücü karnından alacaksın, mekik hareketi için yerden boynununu yükseltirken karnına yükleneceksin. diğer hareketler zaten boyna baskı yapmıyor pek. bi de daha önce demiştim, sürekli tavana bakacaksın. çenen tavana doğru kalkmış olacak. bi dene bakalım yine ağrıyacak mı?

jelesecim ya napıcan sen bu videoyu. Ercan sana bunların alasını yapacak. Baklavayla çıkmayasın ameliyattan:52::1:

kayra bu kez yaparken, boynunun nasıl acıtıyor olabileceğini düşüne düşüne yaptım,sırf senin yanlışını bulmak için.
1) basic crunch dediği, ellerini başının arkasında birleştirdiği mekik var, bir de bisiklet mekik işte o iki harekette de ellerini sadece kulaklarının arkasına koyup, hatta parmak uçlarınla dokunup, öyle yapacaksın ve boynunu göğüsüne doğru bastırmayacaksın. kafan yere paralel olacak yani.
2) hani dizleri kırıp, kollarını bacaklarının yanından uzattığı mekik var ya,onda da tüm gücü karnından alacaksın, mekik hareketi için yerden boynununu yükseltirken karnına yükleneceksin. diğer hareketler zaten boyna baskı yapmıyor pek. bi de daha önce demiştim, sürekli tavana bakacaksın. çenen tavana doğru kalkmış olacak. bi dene bakalım yine ağrıyacak mı?

jelesecim ya napıcan sen bu videoyu. Ercan sana bunların alasını yapacak. Baklavayla çıkmayasın ameliyattan:52::1:

dur şu camaşırı katlayıp deneyeceğim... ayyy ben de yine takılmaya başladım şu ameliyata....jelesec kac tl vercen özelden bi yaz bana bari....hoş şu an zor ama nasip belki olur

bak bak Kayra nasıl tespitlerde bulunmuş ? çok bilmiş ogltkn bu enerjini neye borçlusun anam sen :nazar:hafiyelik başlı başına zor yorucu zaten:9:

o kadar mangır verdik vereceğiz yapmazsa baklavalı karın bilemiyorum yani kaynım komiser k.k.dan arkadaşım var avukat, sen varsın tam destek hep destek düşünsün gerisini baycan:51: nlğlp ile bentoprağa güvenmiyorum onlar laf söyletmez doktora :40:

dur şu camaşırı katlayıp deneyeceğim... ayyy ben de yine takılmaya başladım şu ameliyata....jelesec kac tl vercen özelden bi yaz bana bari....hoş şu an zor ama nasip belki olur

canım doğuracaksan bir daha hiiiiiiç düşünme; malum 3. 5.Allah ne verdiyse doğuruyon maşallah :nazar::nazar:

ya devlette yaptıranlar var sen nerede yaşıyorsun oralara araştırabiliriz :29:bedava bacım oralarda bakma ben bulaştım bir kere 2.tane estetik doktoru hayatıma girdi ölene kadar kaç olur bilmiyorum:9: yazarım özelden okey

canım doğuracaksan bir daha hiiiiiiç düşünme; malum 3. 5.Allah ne verdiyse doğuruyon maşallah :nazar::nazar:

ya devlette yaptıranlar var sen nerede yaşıyorsun oralara araştırabiliriz :29:bedava bacım oralarda bakma ben bulaştım bir kere 2.tane estetik doktoru hayatıma girdi ölene kadar kaç olur bilmiyorum:9: yazarım özelden okey

doğurmam artık yaaaaaaaaa............ kızım benimiler öyle sizinkiler gibi bir kova suyla olmuyo......... her hamilelik 10.000 tl ye geliyor.... ben istesem de olmaz......karambolede hamile kalamam...varmıdır devlette estetik yapan vallahamı....... ayyy kızlar büyüsün yaptırırım

doğurmam artık yaaaaaaaaa............ kızım benimiler öyle sizinkiler gibi bir kova suyla olmuyo......... her hamilelik 10.000 tl ye geliyor.... ben istesem de olmaz......karambolede hamile kalamam...varmıdır devlette estetik yapan vallahamı....... ayyy kızlar büyüsün yaptırırım

aboooooow 10.telemi:53::52::30::27: ben benim eşimin bir kafasını kırayım geleyim:22:birde tantana yapıyor hersene dünya para ödüyorum kaporta düzelsin diye :ssz:ben çatır çatır kaldım ana 1.kova suyla oldu:64::66: hiiiç belli olmaz Allahın işi karambole gelir melirsin amman dikkat :21:

evet büyüt sen kızları ay kız demişken eşim ile ben 2. çocuğu 16.17.sene sonra yaptık ilkim erkek ama eşimle ben kız diye ölüyoruz kıbrısa gidip şey ettireceğiz kesin kız olsun diye araştırdık para oteli transferi benim aney yırttı ortalığı Allahın işine karışılırmı günah yok o yok bu döndük o yoldan normal yoldan kaldık 1.erkek daha geldi Allahıma şükür iyiki de geldi anne olduğumu yeni anladım ilkinde gençtim onunla büyüdüm gibi birşey bunda doya doya yaşadım bu duyguyu

aboooooow 10.telemi:53::52::30::27: ben benim eşimin bir kafasını kırayım geleyim:22:birde tantana yapıyor hersene dünya para ödüyorum kaporta düzelsin diye :ssz:ben çatır çatır kaldım ana 1.kova suyla oldu:64::66: hiiiç belli olmaz Allahın işi karambole gelir melirsin amman dikkat :21:

evet büyüt sen kızları ay kız demişken eşim ile ben 2. çocuğu 16.17.sene sonra yaptık ilkim erkek ama eşimle ben kız diye ölüyoruz kıbrısa gidip şey ettireceğiz kesin kız olsun diye araştırdık para oteli transferi benim aney yırttı ortalığı Allahın işine karışılırmı günah yok o yok bu döndük o yoldan normal yoldan kaldık 1.erkek daha geldi Allahıma şükür iyiki de geldi anne olduğumu yeni anladım ilkinde gençtim onunla büyüdüm gibi birşey bunda doya doya yaşadım bu duyguyu

rabbim bağışlasın güzelim kız erkek farketmez hayırlı evlat olsunlar inşallah

sağol jelesec im mesajını aldım..kızlar başkasıyla kalacak kadar olsun bende olayım şu ameliyatı

sen büyüt biraz onları altına üstüne getirir araştırırız olanları devlette merak etme izmire giderim dersen topikten çok sevdiğim telleştiğim bir arkadaşım var çok memnun devlette oldu tek kuruş vermedi ameliyata

rabbim bağışlasın güzelim kız erkek farketmez hayırlı evlat olsunlar inşallah

tabi orası öyle canım herşeyin hayırlısı olsun; ama şuda bir gerçek kızı olan erkek evladı istiyor erkek evladı olanda kız arzu ediyor gerçi bizim büyük abi iyiki erkek oldu kardeşim diyor başka da birşey demiyor

herkese ıyıgeceler yoldaslar canım kk mda gezınırken tesadufen gordum bu topıgı gercekten cok etkılendım tamda gobegımın yuzunden bunalıma gırdıgım bugunlerde.bıtkı cayı ıcmekten helak oldum artık ne aldırıyor nede verdırıyor artık bana bu caylar mıde ve gobek aynen duruyo.35 yasındayım 3 cocuk annesıyım en kucugum 1 yasında sezeryanla dogum yaptıgım ıcın o bolgede hıc gıtmeyecek gıbı gorunen bı katman var karnımı ıcerıde ceksem o oyle orda duruyor hamıleyken derdımkı dogumdan sonra kaldıgım kıloya dusersem dahada kıloyu kafama takmıyıcam halıme sukredıcem derdım cok sukur 62 la kalmıstım suan 60 kıloyum ama ıste bu gıcık gobek ve mıde sınırlerımı bozuyo oturuken ıkı kat oluyorum.sımdı kızlar ne olur bana yardım edın bende hayalımdekı gıbı olmak ıstıyorum yada olabılırmıyım cocuklar ev ıslerı benı cok yoruyor bebegım cok uykusuz suan zorla uyıttum mesela yapabılırmıyım sızce nerden nasıl temın edıcem bu programı pcyemı ındırılıyo ıngılızcemı turkcemı bana yardımcı olun beklıyorum msjları allah hepımızı hayallerıne kavustursun hepınıze ıyıgeceler

Back
X