Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

ne oldu rengin soldu bacım:36:hatırlatırım burası özgür bir platform isteyen istediği yazıyı beğenir sana mı soracak:79::80::81::63::63::63::63:

ah movenius; ah biz gülmekten altımızı ıslatıyoruz benim koca dün odanın kapısını kapattı düşün öyle sesle gülüyorum:1:

aman iyiki bi pro oldun yaneee. havandan da geçilmiyor. Yazar tabi isteyen istediği yere. Adı üstünde forum, ben yazmasam , sen yazmazsan, kim yazar ?? haa ha

movenius, bırak jeleseki, takıl haseki haa haaa.

aman iyiki bi pro oldun yaneee. havandan da geçilmiyor. Yazar tabi isteyen istediği yere. Adı üstünde forum, ben yazmasam , sen yazmazsan, kim yazar ?? haa ha

movenius, bırak jeleseki, takıl haseki haa haaa.

eeeee olacak o kadar canım hele kartım eve gelsim boynuma takacağım kolye niyetine:32:
gülmekten koptuğun içün sanırsam, beğen butonuna bile basamadın:19:

çok güzel bir yazı bence beğen hemen:52:

şimdi benim ripped bitti ya pazarteside revolution başlicak e ben 2 gün sporsuz duramam vücut istiyo yapmayınca şişkinliik hissediyorum :))) 2 gündede 6w6p level 1 ve 2 yapayım bari :15:

şimdi benim ripped bitti ya pazarteside revolution başlicak e ben 2 gün sporsuz duramam vücut istiyo yapmayınca şişkinliik hissediyorum :))) 2 gündede 6w6p level 1 ve 2 yapayım bari :15:

naaptin yaptın mı 6w6p? ben de akşam shred'e başladım. Ama doğru düzgün terlemedim bile. Bana çok hafif geldi :/ Hayal kırıklığına uğradımm..

nekadar zormus yaa yaptıktan sonra heryerm ağrııdı resmen ama bırakmıycam =)) ellerindekii ağrılık nekadar acaba
suleenur, bak ben bundan 2 ay önce shredi bitirdim, sonra da 6w6p yaptım,(son 10 gün de bırakmak zorunda kaldım bel ağrımdan dolayı). Bak şimdi yine shred yapiim dedim ama, hiç zorlamadı beni. Oysa ben shredi sesli bir şekilde söylene söylene, oflaya puflaya yaptığımı biliyorum. Kısaca sık dişini, kondüsyonun artacak ve shred sana vızz gelecek ;)

naaptin yaptın mı 6w6p? ben de akşam shred'e başladım. Ama doğru düzgün terlemedim bile. Bana çok hafif geldi :/ Hayal kırıklığına uğradımm..

suleenur, bak ben bundan 2 ay önce shredi bitirdim, sonra da 6w6p yaptım,(son 10 gün de bırakmak zorunda kaldım bel ağrımdan dolayı). Bak şimdi yine shred yapiim dedim ama, hiç zorlamadı beni. Oysa ben shredi sesli bir şekilde söylene söylene, oflaya puflaya yaptığımı biliyorum. Kısaca sık dişini, kondüsyonun artacak ve shred sana vızz gelecek ;)

insanıty de bir video paylaştım..sadece 15 dakika... shaun t.. dr .öz ün programına cıkmış o zaman cekilmiş..... onu yap istersen hem uzun değil. hem yorucu olmaz pek.... formunu korursun..oda olmazsa sadece fit test yaparsın bir süre

insanıty de bir video paylaştım..sadece 15 dakika... shaun t.. dr .öz ün programına cıkmış o zaman cekilmiş..... onu yap istersen hem uzun değil. hem yorucu olmaz pek.... formunu korursun..oda olmazsa sadece fit test yaparsın bir süre

sanırım insanity'e geçtim geçiyorum:)) hey movenius bırak revolution'ı insanitye başla sende :)) akşama evden videoyu izleyeceğim, sabah gördüm linki ama websence den dolayı açamadım. Eee neler yapıyor bu videoda, 15dk yeter mi diyorsun? sen bu işi bilen biri olan bi fikir söyle kayracım

Son düzenleme:
valla haftasonu biraz meşguldüm o yüzden hiçbişey yapamadım ama ctesi 4 km kadar yürüdüm dünse kayra 15 dklık video paylaşmış 10 dk dayanabildim ben ağır kardiyo yapamıyorum belim buna müsait değil + dizlerim. shaunt çok zıplıyor biz zaten alt kattakiyle yapmadığımız ses yüzünden kavgalıyız o yüzden öyle deli gibi hoplayamıyorum ki ben şunu farkettim 6w6p sonrası bana hafif geldi belki ripped level 3 zorladı biraz ama fazlasını yapmaya alışınca az insanı kesmiyor rahatsızlık veriyo ve ben nedense kendimi hep şiş hissediyorum. shaun t bana göre çok ağır o kadar ağır bi tempoya kendimi hazır görmüyorum ve alıştırmakta istemiyorum şahsen ileride devamlı spor yapabilirmiyim bilemiyorum daha önce yapıp bıraktım ve yapmayınca sonuçlar korkunç oluyor ve gözüm yemiyor açıkçası :))) dünkü 10 dakika sonrası 2 saat kadar mide bulantısı çektim aç değildim öyle yemekten yeni kalkmış falanda değildim bilemiyorum işte :)) kısacası insanity düşünmüyorum. yapanları hayranlıkla takip etmeye devam edicem.

fotoyuda yarın sabah çekeyim göreceksin öncekinden daha çıkkın bi karnım var şuan :1:

valla haftasonu biraz meşguldüm o yüzden hiçbişey yapamadım ama ctesi 4 km kadar yürüdüm dünse kayra 15 dklık video paylaşmış 10 dk dayanabildim ben ağır kardiyo yapamıyorum belim buna müsait değil + dizlerim. shaunt çok zıplıyor biz zaten alt kattakiyle yapmadığımız ses yüzünden kavgalıyız o yüzden öyle deli gibi hoplayamıyorum ki ben şunu farkettim 6w6p sonrası bana hafif geldi belki ripped level 3 zorladı biraz ama fazlasını yapmaya alışınca az insanı kesmiyor rahatsızlık veriyo ve ben nedense kendimi hep şiş hissediyorum. shaun t bana göre çok ağır o kadar ağır bi tempoya kendimi hazır görmüyorum ve alıştırmakta istemiyorum şahsen ileride devamlı spor yapabilirmiyim bilemiyorum daha önce yapıp bıraktım ve yapmayınca sonuçlar korkunç oluyor ve gözüm yemiyor açıkçası :))) dünkü 10 dakika sonrası 2 saat kadar mide bulantısı çektim aç değildim öyle yemekten yeni kalkmış falanda değildim bilemiyorum işte :)) kısacası insanity düşünmüyorum. yapanları hayranlıkla takip etmeye devam edicem.

fotoyuda yarın sabah çekeyim göreceksin öncekinden daha çıkkın bi karnım var şuan :1:

movenius,
kesinlikle 6w6p konusunda haklısın. İnsanın kondisyonunu çok arttırıyor ve sonrasında bi çok program hafif kalıyor.
bakalım yarın sabah aç karnına çektiğin fotoları merakla bekliyorum...sabah 8 ben burdayım ona göre, erkenden ekle albüme :))

eee, revolution nasıl? yorumlar pls

movenius,
kesinlikle 6w6p konusunda haklısın. İnsanın kondisyonunu çok arttırıyor ve sonrasında bi çok program hafif kalıyor.
bakalım yarın sabah aç karnına çektiğin fotoları merakla bekliyorum...sabah 8 ben burdayım ona göre, erkenden ekle albüme :))

eee, revolution nasıl? yorumlar pls

bugün ilk parça olduğu için hiç duraksamadan yaptım. ( ben hala jillian cardiolarında durmadan devam edemiyordumda :P) video 32 dakikaydı basitti ama shared ve ripped yaparkenki kadar terledim terde eksilme yok :) yarınki biraz daha zor şimdi izledim 36 dakika sürüyor çarşamba günüde full cardio :) bakalım abarttığım yeme olayınada bugün dur dedim (dolapta duran yaşpastaya rağmen :26:)

1 haftadır falan yeşilçaya başladım spordan önce içmek yağ yakımına etki ediyormuş ne kadar doğrudur bilemem zaten hiç spordan önce içemedim :) sabah kalktığımda ve gece yatarken içme fırsatım oldu ama ilginç bi şekilde yeşilçay içmeye başladığımdan beri ayaklarım üşümüyor. henüz kendim demleyemiyorum liptonun bergamutlu olanını almıştım 50poşetlikti o bitince kendim demleyerek denicem ayrıca limonsuzda içemiyorum (ki limonla etkisi artıyomuş diyolar diyenlerin yalancısıyım :D)

erken kalkma olayına tekrar dönmem lazım gece 3 de yatıp 10 da kalkarak abuk subuk bi sistemdeyim. sabah 8 gece 12 için çabalamam lazım (çok zor olucak çook)

fotoğrafa gelince geçenlerde kışın giymek için bi tayt almıştım (kilodan dolayı şimdiye kadar hiç tayt giymedim azıcık kilo verince hemen aldım :37: ) onunla çekeyim bari bacaklarda belli olsun görün o kütük bacaklarımıda :))) farkıda görelim 3 ayda ne olacam. sabah 8 de çekemem evdeki en uzun ayna annemlerin odasında onlarda o saatte kesin uyuyo oluyolar öğlene doğru inş kendimi ne hale getirdim sana göstericem :1: bu arada benim çene acayip düşmüşmü banamı öyle geliyo :52:

ah be movenius sefiyom seni ben :) iyiki çenen düşmüş, o zaman bana ne demeli:1:
yarın fotoları ekler eklemez haber ver oki? her yönden çek bakalım fotoları, 90 gün sonunda ne olacak. Bu arada taytını güle güle giy. Demek ki bacaklar taytlık duruma geldi:nazar:

ben bu akşam belki kayranın 15dk shant programanı, belki hip hop dans, belki de 6w6p takıliciiim...Amaçsız, ne yapacağını bilmeden yaşamak ne zor bişimiş yaf:52:

15 dklık video gerçekten fena onu yapsan yeterli bence :1: amaçsız olunca hiçbirini yapamıyosun ben sana söyliim. ctesi günü 6w6p level 1 yapayım diyodum ya vazgeçip killer buns and thighs yapmaya başlayıp 10. dakikada caydım korktum resmen gözüm yemedi bi mecburiyet yok ya canım ne isterse onu yapayım modundayım ya hiçbirini yapamadım :1: ama 15 dakikalık videoda ben yine elma yanak oldum vücudumda ter çıkmayan bi mm yer yok gibiydi :37:

Back
X