Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

3teki bazı hareketler daha kasıyor sanki. Digerinden zor değil ama var bazı hareketler. :P
Ben karışık yaptım. Yoğunluk Natalie de. ^^

Ripped mı başlayalım sonra?

3/2 bitmiştir.. Kaldı 8..

Bu levelin basında sıkılıyorum ortasına doğru falan sıkıcı geçiyor ama sonunu seviyorum psikopat miyim neyim. :P

selam herkese..2gun ara verdikten sonra 2/2 yaptim bugun 1.katta oturmak vardi ses gitmesin diye cok kastim kendimi neyse devam insallah sonuc aliriz

Ben o konuda rahatım işte ses gidecek derdim olmuyor :) Bende şimdi 1/10 yapacağım. Alıcaz merak etme sen yarın sabah uyanınca ölçü alacağım bakalım var mı değişiklik:18:

selam herkese..2gun ara verdikten sonra 2/2 yaptim bugun 1.katta oturmak vardi ses gitmesin diye cok kastim kendimi neyse devam insallah sonuc aliriz

yaziyorum bir yere kayboluyor anlamadim..
Gulenkalp olculerini merakla bekliyoruz motivasyon olsun bize de :)

İnşallah dediğin gibi olur hüsrana uğrarsam diye korkmuyor değilim.

Amaan neyse canım içten çalışıyor onlar içten :1::1:

Sonunda 1.level de 10. günüm bitti :21:

Kendi gözlemlediğim kadarıyla bacaklarda sıkılaşma sertleşme var. karnım daha iyi görünüyor sayılır. Veee kalçalarda olumlu değişimler söz konusu.. Kızlar pes etmek yok tünelin sonunda ışık var
:1:

1 haftadır kuzenim vardı onunda olmasıyla birlikte ben zıvananın zıvanasından çıktım :D öğütücü gibi ne bulduysam yedim aferim bana :) şuan yemek yemekten tiksindiğimi hissediyorum midem küçülmüş ve azıcık fazla yiiyince bulantıdan ölüyorum. acilen oruçlarımı tutmaya başlamalıyımki yeme olayına dur demeliyim. yerken farkına varamıyorum ama yedikten sonra baya kötü oluyor.

1 haftadır kuzenim vardı onunda olmasıyla birlikte ben zıvananın zıvanasından çıktım :D öğütücü gibi ne bulduysam yedim aferim bana :) şuan yemek yemekten tiksindiğimi hissediyorum midem küçülmüş ve azıcık fazla yiiyince bulantıdan ölüyorum. acilen oruçlarımı tutmaya başlamalıyımki yeme olayına dur demeliyim. yerken farkına varamıyorum ama yedikten sonra baya kötü oluyor.

Kuzen gelince öyle oluyor ya.. :D

Geriki sayfalarda bir tavsiye istemiştim bir göz atar mısın?.. ^^
>> Burada..

Son düzenleme:
yalnız mı kaldım yani :))

şaka bir yana ben 1/12 yi yaptım kaldı 3 günüm. ölçü almadım henüz amabacaklarım belim inceldi selülitlerim de bayaa azaldı level sonunda alıcam ölçülerimi.. 2. levele geçmek için sabırsızlanıyorum

Günaydın mahzencim Levelleri 10'ar günlükten yapmıyor musun sen?

Bende ölçü almadım unutup kahvaltı yaptım artık yarın sabah aç karna alırım.

Kuzen gelince öyle oluyor ya.. :D

Geriki sayfalarda bir tavsiye istemiştim bir göz atar mısın?.. ^^
>> Burada..

ripped yapıp yapmamakla ilgili olan sorumu? eğer oysa bence kesinlikle ripped yapmalısın kolaymış gibi geliyor ama kondüsyonu bence yükseltiyor. ben ripped yapmadan 6w6p yaptım çok zorlandım sonra ripped yaptım ama pişmanım keşke önce ripped yapsaymışım

bende 2/8 yaptım baya bi değişiklik olduğunu hissediyorum kendimde.selülitler azaldı,bacaklarım,kalçam ve göbeğim biraz toparlandı ama pantalonlarım hala aynı hiç bollaşma yok.level 3 den sonra umarım beklediğim bollaşma olur.devamında ripped ve body revolution düşünüyorum.

Günaydın mahzencim Levelleri 10'ar günlükten yapmıyor musun sen?

Bende ölçü almadım unutup kahvaltı yaptım artık yarın sabah aç karna alırım.

canım ben 15 gün yapmaya karar verdim zira henüz çok rahat yapabilir hale gelmedim.Özellikle 8. dakikadan sonraki kardiyolarda zorlanıyorum .3 gün daha yaparsam umarım rahat yapar hale gelicem. sanırım bir leveli çok kolaylamadan diğerine geçmemek gerekiyor. o yüzden 15 gün yapıyorum ama sıkılmadım desem yalan olucak. cuma günü 2. levele başlıycam inş.

ben her level sonunda almayı düşünüyorum ölçülerimi...

merhaba bayanlar
bende jilliana başladım 2 gündür
54 kiloydum kilo problemim hiç olmamıstı simdiye kadar
doğum yaptım 6 ay önce zor bi hamilelikle birlikte 23 kilo aldım sürekli
yatmak durumundaydım şimdi 66 kiloyum bu sporu yapanların önce sonra resimleri
cok etkiledi bende baslamadan önce cektim resimlerimi
30 gün sonra tekrar ekliycem ama cok zormus ya izlerken bunda ne var diyor insan ama
yaparken kan ter içine kalıyoruz.
ölçülerimde aldım
buraya not ediyorum
gögüs 94
bel 79
göbek 99
basen 101
sol iç bacak 59
sağ iç bacak 59
sol kol 30
sağ kol 29

merhaba arkadaslar burdaya yazdıktan sonra 2 gün daha jilliana devam etmiştim işe girince yogunluktan yapamamıstım
3 gündür tekrardan başladım
bu süre zarfından 64 kilo oldum ve dogum sonrası regl oldum ölçülerde değişim oldu artık daha sık gelicem ve yılbaşına kadar
en az 57 kiloya kadar inmem gerekiyor.
bununla ilgili olarak yapacaklarım
jillian michaels 30 day
günde en az 3 bardak nurs lokman biberiyeli form çayı
yine sitede okudgum yogurt zerdeçal zencefil tarcın kürü
şeker ekmek gibi beyaz gıdaları minimuma indirme yediklerime dikkat etmek.
ölçülerde bu şekilde;
ilk ölçüm 13 eylül ikinci ölçüm 3 kasım
gögüs 94 -92
bel 79 -77(en ince yer)
basen 101 -99
sol iç bacak 59 -58
sağ iç bacak 59 - 57
sol kol 30 -29
sağ kol 29 -28
göbek deliği hizası - 94 -88
göbek deliğinin az aşağısı benim var orda ordan aldıgım ölçü 99 -94

ölçülerdende anlasıldıgı gibi en büyük sorun karın ve simit bölgesi
ilk 13 eylülde ölçüm aldıgımda resimler vardı 30 day yapınca karsılastırma koyucam.

Son düzenleme:
ripped yapıp yapmamakla ilgili olan sorumu? eğer oysa bence kesinlikle ripped yapmalısın kolaymış gibi geliyor ama kondüsyonu bence yükseltiyor. ben ripped yapmadan 6w6p yaptım çok zorlandım sonra ripped yaptım ama pişmanım keşke önce ripped yapsaymışım

Evet hangisini önerirsin diye sormuştum tamam o zaman Ripped yapayım.. Teşekkürler.. ^^

~İlk levelde yada 15 günde diyeyim nasıl etki gördünüz ya ya da herkes gördüğü için bende sorun olduğunu düşünerek ben neden etki görmedim.. ? =/

canım ben 15 gün yapmaya karar verdim zira henüz çok rahat yapabilir hale gelmedim.Özellikle 8. dakikadan sonraki kardiyolarda zorlanıyorum .3 gün daha yaparsam umarım rahat yapar hale gelicem. sanırım bir leveli çok kolaylamadan diğerine geçmemek gerekiyor. o yüzden 15 gün yapıyorum ama sıkılmadım desem yalan olucak. cuma günü 2. levele başlıycam inş.

ben her level sonunda almayı düşünüyorum ölçülerimi...
Anladım canım. Kardiyo kısmında mı zorlanıyorsun ? Ben kardiyolar arttığında özellikle ip atlamada kötü oluyorum bunun sebebi bence kondisyon eksikliği. İlk günlere kıyasla daha iyi durumdayım gerçi.

merhaba arkadaslar burdaya yazdıktan sonra 2 gün daha jilliana devam etmiştim işe girince yogunluktan yapamamıstım
3 gündür tekrardan başladım
bu süre zarfından 64 kilo oldum ve dogum sonrası regl oldum ölçülerde değişim oldu artık daha sık gelicem ve yılbaşına kadar
en az 57 kiloya kadar inmem gerekiyor.
bununla ilgili olarak yapacaklarım
jillian michaels 30 day
günde en az 3 bardak nurs lokman biberiyeli form çayı
yine sitede okudgum yogurt zerdeçal zencefil tarcın kürü
şeker ekmek gibi beyaz gıdaları minimuma indirme yediklerime dikkat etmek.
ölçülerde bu şekilde;
ilk ölçüm 13 eylül ikinci ölçüm 3 kasım
gögüs 94 -92
bel 79 -77(en ince yer)
basen 101 -99
sol iç bacak 59 -58
sağ iç bacak 59 - 57
sol kol 30 -29
sağ kol 29 -28
göbek deliği hizası - 94 -88
göbek deliğinin az aşağısı benim var orda ordan aldıgım ölçü 99 -94

ölçülerdende anlasıldıgı gibi en büyük sorun karın ve simit bölgesi
ilk 13 eylülde ölçüm aldıgımda resimler vardı 30 day yapınca karsılastırma koyucam.

ee bu kadar zamanda bence çok iyi bi fark. Cm den öte sıkılaşma vardır zaten. Bakalım en son koyduğunda nasıl olacak merak ediyorum. Nette before after yazıyor tamam motive edici oluyor ama bazen hile var mı diye düşünmeden edemiyorum. mesala 30 günlük değişim değilde acaba 2-3 aylık falan mı diye. Tebrik ederim ayrıca
:42:

Evet hangisini önerirsin diye sormuştum tamam o zaman Ripped yapayım.. Teşekkürler.. ^^

~İlk levelde yada 15 günde diyeyim nasıl etki gördünüz ya ya da herkes gördüğü için bende sorun olduğunu düşünerek ben neden etki görmedim.. ? =/

açıkçası yaparken bende senin gibi diyodum herkes inceldi kücüldü bende bi değişim olmuyo diye :) ama beni görmeyip gören insanlar anlıyodu farkı ve ben sonradan şunu fark ettim başlarda hergün dötüme göbeğime bakıyodum değişiyomu diye hergün incelediğim için farkı anlayamıyodum hergün tartıya çıkıp hergün kendinizi incelemeyin 15 günde 1 haftada tartıya çıkın hergün tartıya çıkıyodum ben ha ara sıra yine yapıyorum doğal olarak abuk subuk sonuçlar çıkııyo birgün wc çıkamazsam tartı bile acaip farklı gösterebiliyo. siz boşverin 1 aylık kilo vermeyi incelmeyi bence hayatınızın bi parçası haline getirin inanın herşey daha güzel olucak çokta güzel inceliceksiniz ;)

Back
X