Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Teşekkürler Gülenalp.
İzledim o dediğini ama pek sevmedim.
Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz. Yani simitler dediğin, pantolonu giyince yanlardan taşan fazlalıklar mı, o zaman benim derdimde işte onlar...

Yürüyüşte de pilateste de kalçam bacaklarım hemen şekillenir ama o yanlar yok mu...Ölçmeye korkuyorum artık.
Umudumu Jilliana bağladım.

Bir arkadaş önemli bir noktayı belirtmiş. Bıraktığında hiç yapmayana göre daha çok deforme oluyorsun. O güzelim kasların hepsi yağa dönüşüyor.

Kendimde bizzat selülitli olarak yaşadım.

Şekle girdikten sonrada en az haftada 3 kez yapmalı bence...

ben boğazıma dikkat edemediğim için ramazanda tutamadığım oruçlarımı tutuyorum 4 gündür gayet rahatım :) içime öküz kaçmışçasına yemiyorum artık :)))) zaten en güzel ramazanda kilo vermiştimm

ogltkn level 2 yide attım level 3 500 mb geçiyor demiştim ya onuda video kesme programıyla kırpmayı düşünüyorum :) jillianın bıdı bıdılarını kesebilirim esneme bitinceki
bu arada hoşgeldin :)))

ben boğazıma dikkat edemediğim için ramazanda tutamadığım oruçlarımı tutuyorum 4 gündür gayet rahatım :) içime öküz kaçmışçasına yemiyorum artık :)))) zaten en güzel ramazanda kilo vermiştimm

ogltkn level 2 yide attım level 3 500 mb geçiyor demiştim ya onuda video kesme programıyla kırpmayı düşünüyorum :) jillianın bıdı bıdılarını kesebilirim esneme bitinceki

ben de canım en güzel ramazanda vermişim, ölçülere bakıyorum da ramazanda yaptığım sporla şimdikinin alakası yok, o zaman süper sonuç almışım, şimdilerde çok gerideyim, olası sebeplerin şöyle olduğunu düşünmekteyim.
1-Ramazan sebebiyle bütün gün aç gezip akşam da az yiyip, bunun üzerine de jillian yapmam
2-Yaz aylarında olmamız, havanın sıcak metabolizmanın hızlı olması.. malum bugünlerde metabolizmamız kış uykusuna hazırlanıyor..
3-Dokuzlu çay içiyordum o zaman, şimdi pek bitkisel karışım içmiyorum..
4-Başlayıp bırakmış ve yemeyi abartmış olmam da yadsınamaz heralde..

bendeki çok daha fazla idi bir süre oturup kalktıktan sonra çok ağrıyodu, resmen aksayarak yürüyodum, sakatlanıp uzun süre spor yapamamaktan korktuğum için 2-3 gün ara verdim. başlayınca da zorlamadan yaptım. şimdi oldukça az çok şükür, sanırım kilo kaybettikçe daha da azalacak inş. kilo kaybı demişken, bende diyet ve spora rağmen kilo artışı var yaaa, ne zaman eksilecez...

Artış normal canım.
Movenius bu konuda uyarmıştı ya bizi.Yılmak yok.Boğazı da tutarsak incelmememiz için bir sebep kalmıyor ki:16:

bu arada bizimkiler nerede ya.. aysunay, maritsa ve diğerleri...
evet bende merak ediyorum kaç gündür.
Umarım havlu atmadılar :5:

Sorma bende kendimi zor tutuyorum. Hatta dün gece 4te yemek yedim :26:
Birde vitamin kullanıyorum gerçi yeşilçaylıymış antioksidanmış ama çok iştahımı açtı. Yememek için kendimi zor tutuyorum aslında başarıyorum sayılır :) Ben yerdeki o hareketi Anita gibi yapıyorum belim sakatlanmaya çok müsait çünkü. Etkisi olduğu kadar artık napalım..

Spora başladığımdan beri 1-1,5 kilo kadar aldım. Karnım biraz düzleşmese çok bozulurdum ama ondan moral alıyorum. Hiç gidecek gibi durmuyorya hadi hayırlısı. 2 hafta oldu hala inmedi eski haline. vermek için uğraşmıyorum ama almakta olmaz şimdi. Sporu bırakınca özellikle kas yapan sporları bırakınca vücut daha fazla deforme oluyor. Hiç bırakmayalım kızlar..
Yalnız bir şey sorucam, bitirdikten sonra 30 günü level 2yi yada 3ü sürekli olarak devam ettirsek ne olur acaba.. yada dönüşümlü olarak.. Bunu yaptıktan sonra başka sporlar hafif kalacak. [bendeki olanlar için söylüyorum.]

Vitamin iştah açıyor. Kendin mi alıyorsun doktor mu yazdı?:26:
Ben spora başladığımda tartılmamıştım geçen cuma tartıldım ilk kez. Ama göbeğim biraz daha toparlandı eskiye göre.Tıpkı senin gibi.
Bakalım bu cuma kiloda değişiklik olacak mı?
Bir de 30 gün bitince ölçülerimi merak ediyorum , yarısı bitti diğer yarısı kaldı.
Gerçi benim ara verdiğimden bir ayı geçiyor bu programı tamamlamam.Ama olsun, bahanem olmadan sırf tembellikten bırakmadım ya.Evde isem muhakkak yaptım her gün

selam sporcu bayanlar, ne zamandır yoktum bi selam veriim dedim....herkes tam gaz devam ediyor sanırım..

movenius:16:
Selam :3::3:
Özlettin kendini arada uğra emi..
Biz aynen devam şükür :8:

Allah kabul etsin.
Jillian'ın bıdı bıdılarını çoğu zaman ileri sarıyorum.
Hatta sesini kıstım diğer laptopu açtım film izledim, hiç sıkılmadan programım bitti.

ben sana ne diyeyim, süpersin, süper ötesisin:54:
en ince bel, en dar ve seksi kalça, en sütun bacaklar senin olsun bebeemm:16:

Teşekkürler Gülenalp.
İzledim o dediğini ama pek sevmedim.
Sanırım aynı şeyden bahsediyoruz. Yani simitler dediğin, pantolonu giyince yanlardan taşan fazlalıklar mı, o zaman benim derdimde işte onlar...

Yürüyüşte de pilateste de kalçam bacaklarım hemen şekillenir ama o yanlar yok mu...Ölçmeye korkuyorum artık.
Umudumu Jilliana bağladım.

Jillian level 2 simitlere etki edecek gibi duruyor. Sadece 3 gündür sonuna kadar yapıyorum ama onda bile hemen farketti. Jillian hepimizin umut kapısı :1:
Artış normal canım.
Movenius bu konuda uyarmıştı ya bizi.Yılmak yok.Boğazı da tutarsak incelmememiz için bir sebep kalmıyor ki:16:

evet bende merak ediyorum kaç gündür.
Umarım havlu atmadılar :5:

Vitamin iştah açıyor. Kendin mi alıyorsun doktor mu yazdı?:26:
Ben spora başladığımda tartılmamıştım geçen cuma tartıldım ilk kez. Ama göbeğim biraz daha toparlandı eskiye göre.Tıpkı senin gibi.
Bakalım bu cuma kiloda değişiklik olacak mı?
Bir de 30 gün bitince ölçülerimi merak ediyorum , yarısı bitti diğer yarısı kaldı.
Gerçi benim ara verdiğimden bir ayı geçiyor bu programı tamamlamam.Ama olsun, bahanem olmadan sırf tembellikten bırakmadım ya.Evde isem muhakkak yaptım her gün

Doktor daha önce kullan diyordu da kilo aldıracak diye kullanmıyordum açıkcası. Ama uzun süre ararştırdım ettim sonunda aldım bir tane. Çok faydasını görüyorum ama. Halsizlik sürekli uyku hallerim kalmadı artık. Sporuda yapıyorum ohhh miss :21:
Benim basen kısmı toparlandı havaya kalktı güzel duruyor :51:

Spora başladığımdan beri 1-1,5 kilo kadar aldım. Karnım biraz düzleşmese çok bozulurdum ama ondan moral alıyorum. Hiç gidecek gibi durmuyorya hadi hayırlısı. 2 hafta oldu hala inmedi eski haline. vermek için uğraşmıyorum ama almakta olmaz şimdi. Sporu bırakınca özellikle kas yapan sporları bırakınca vücut daha fazla deforme oluyor. Hiç bırakmayalım kızlar..
Yalnız bir şey sorucam, bitirdikten sonra 30 günü level 2yi yada 3ü sürekli olarak devam ettirsek ne olur acaba.. yada dönüşümlü olarak.. Bunu yaptıktan sonra başka sporlar hafif kalacak. [bendeki olanlar için söylüyorum.]

Hele bende de oyle oldu aldık valla.. :D
Evet diğer tüm sporlarda da bu boyle spor yapan kisi bittikten sonra haftada 3 kere hafta da 2 kere falan diye azaltarak haftada en az bir kere kesin yapmalı.. Zaten yapmasına etkisi kayboluyor eskisi gibi kalmıyor.

Allah kabul etsin bende bugün bitirdim borçları.

az önce 2/5 yaptım ama bittim resmen, yerlerde sürünüyorum.Her tarafım ağrılar içinde.. ama olsun herşeye rağmen mutluyum ve spor yaptığım için huzurluyum.. napalım artık 'hedefe giden yolda çekilen her çile kutsaldır..'. :))

az önce 2/5 yaptım ama bittim resmen, yerlerde sürünüyorum.Her tarafım ağrılar içinde.. ama olsun herşeye rağmen mutluyum ve spor yaptığım için huzurluyum.. napalım artık 'hedefe giden yolda çekilen her çile kutsaldır..'. :))

Haydi bakalım mahzen geçmiş olsun.
Bende şu an level 2 /6 ya başladım, nefesleniyordum mesajını gördüm.

Devam.........:10::10:

Merhaba kızlar, ben de başladım Jillian'a. Tabi Level 1. Valla ben popomda bu kadar kas olduğunu bilmiyordum:)) İlk gün tutulma oldu biraz, 2. gün de yaptım daha iyiydi, bugün henüz yapmadım ama yapacağım. Ben beslenmeme de dikkat ediyorum. Haftada 3-4 gün Leslie 4 fast mil veya 5 mil yapıyordum zaten. Yalnız Jillian sıkılaşmak için çok daha iyi. Ben 3 haftadır ölçülerimi de alıyorum, az az incelme oluyordu. Ben de 2 günde bile etkili oldu sanki Jillian. Arada ben de buraya yazmak istiyorum, sizin için de uygunsa. Tablo falan yok sanırım burada.
Bu arada boyum 168 cm, kilom 71.2 kg. Ben bacaklarımın incelmesini istiyorum. Bir de tabi kalça ve göbek.
Birazdan kalkıp önce Leslie, sonra Jillian yapmayı düşünüyorum, ağır gelmez umarım.

Haydi bakalım mahzen geçmiş olsun.
Bende şu an level 2 /6 ya başladım, nefesleniyordum mesajını gördüm.

Devam.........:10::10:

sana kolay gelsin canım, sen iyisin valla ben konuşamıyorum bile, yaparken bazen oğlum geliyo, test çözerken takıldığı soruları soruyo, ben konuşamıyorum ki cvp vereyim, nasıl kovduğumu bilmiyorum salondan :))

Merhaba kızlar, ben de başladım Jillian'a. Tabi Level 1. Valla ben popomda bu kadar kas olduğunu bilmiyordum:)) İlk gün tutulma oldu biraz, 2. gün de yaptım daha iyiydi, bugün henüz yapmadım ama yapacağım. Ben beslenmeme de dikkat ediyorum. Haftada 3-4 gün Leslie 4 fast mil veya 5 mil yapıyordum zaten. Yalnız Jillian sıkılaşmak için çok daha iyi. Ben 3 haftadır ölçülerimi de alıyorum, az az incelme oluyordu. Ben de 2 günde bile etkili oldu sanki Jillian. Arada ben de buraya yazmak istiyorum, sizin için de uygunsa. Tablo falan yok sanırım burada.
Bu arada boyum 168 cm, kilom 71.2 kg. Ben bacaklarımın incelmesini istiyorum. Bir de tabi kalça ve göbek.
Birazdan kalkıp önce Leslie, sonra Jillian yapmayı düşünüyorum, ağır gelmez umarım.

ben de leslie 1 mil ile isınıyorum ama 5 mil ile birlikte ağır gelebilir, bence sadece ısınma için kullan lesliyi zaten jillian oldukça ağır, ama sana yetmiyorsa daha derin yapabilirsin lesliden daha etkili olur, bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünür ama bu benim fikrim, son söz üstadların :))

jillian bacaklar için oldukça etkili bence, ama benim devasa göbeğime pek yetememişti, ek olarak 1. levelde slimin 6 pack yaptım, 2 level slimin 6 packe benziyor zaten o yüzden henüz yapmadım, hoş yapacak takatim de kalmıyor zaten ama.. bence leslie 1 mil ile ısınıp, üzerine jillian hemen arkasına da slimin 6 pack yapabilirsin..
kolay gelsin..

sana kolay gelsin canım, sen iyisin valla ben konuşamıyorum bile, yaparken bazen oğlum geliyo, test çözerken takıldığı soruları soruyo, ben konuşamıyorum ki cvp vereyim, nasıl kovduğumu bilmiyorum salondan :))

ben de leslie 1 mil ile isınıyorum ama 5 mil ile birlikte ağır gelebilir, bence sadece ısınma için kullan lesliyi zaten jillian oldukça ağır, ama sana yetmiyorsa daha derin yapabilirsin lesliden daha etkili olur, bilmiyorum diğer arkadaşlar ne düşünür ama bu benim fikrim, son söz üstadların :))

jillian bacaklar için oldukça etkili bence, ama benim devasa göbeğime pek yetememişti, ek olarak 1. levelde slimin 6 pack yaptım, 2 level slimin 6 packe benziyor zaten o yüzden henüz yapmadım, hoş yapacak takatim de kalmıyor zaten ama.. bence leslie 1 mil ile ısınıp, üzerine jillian hemen arkasına da slimin 6 pack yapabilirsin..
kolay gelsin..

Teşekkürler, zaten Leslie 5 mil düşünmedim bile, 3 mil yaptım, üstüne Jillian yaptım, dört dörtlük yapamadım ama elimden geleni yaptım. Çok fenayım çooookkkk. Leslie 1 veya 2 mil daha iyi olur kesinlikle ısınmak için. Bu arada slimin 6 pack nedir? O da Jillian'ın mı? Ben bir Jillian'a alışayım da, ondan sonra üstüne birşeyler yapayım. Her bir kasımı hissediyorum valla.

Teşekkürler, zaten Leslie 5 mil düşünmedim bile, 3 mil yaptım, üstüne Jillian yaptım, dört dörtlük yapamadım ama elimden geleni yaptım. Çok fenayım çooookkkk. Leslie 1 veya 2 mil daha iyi olur kesinlikle ısınmak için. Bu arada slimin 6 pack nedir? O da Jillian'ın mı? Ben bir Jillian'a alışayım da, ondan sonra üstüne birşeyler yapayım. Her bir kasımı hissediyorum valla.

Jillian yetiyor ya bir de ilk levelde anca alışıyor vücut.. :D İlk 4 gün ağrın olur alt bacak vs.. Ama sonra geçiyor..
Slim & Six Pack Jillian'ın değil Debie adında başka bir sporcunun.. Debie'nin Slim in 6 diye 30DS'ye benzer bir proğramı var onun ayrıca olan karın hareketleri videosu 10dklık..
İlk levelde olmasa -ki ikinci level genelde S&6P hareketleri içeriyor- yapabilirsin.. Ama 1de de yapsan olur.. ^^

Hele bende de oyle oldu aldık valla.. :D
Evet diğer tüm sporlarda da bu boyle spor yapan kisi bittikten sonra haftada 3 kere hafta da 2 kere falan diye azaltarak haftada en az bir kere kesin yapmalı.. Zaten yapmasına etkisi kayboluyor eskisi gibi kalmıyor.

Allah kabul etsin bende bugün bitirdim borçları.

30 gün bitince haftada 2 gün yapmak ne kadar fayda sağlar ki. Devamlı yapınca ne oluyor peki? Yani etkisi vücut alışınca eskisi gibi olmuyor mu. Jillian bitince ne yapcam beeen :18: İçten dıştan kas yapcaz sporu bırakamam artık eskisinden de kötü olur valla :53:

Allah kabul etsin kızlar. :61:

Back
X