Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Selam ben yine birşey danışacağım.:17:
Anladığım kadarıyla bu 30day Shred level 1 karını çok fazla çalıştırmıyor.O yüzden ek olarak karınla ilgili ne yapabilirim? şimdiden teşekkürler.:16:

evet birinci levelde yetersiz, bende level 1 de ek olarak slimin 6 pack yaptım.2. level de karın hareketleri daha iyi o yüzden henüz slimin yapmadım. be daha önce jillian yaptığımda bacaklarım incelmiş, yuvarlak bir göbeğim olmuştu. Yani göbeğim olmasa çok daha zayıf biri olcaktım. bırakınca haliyle tekrar aldım yaklaşık 20 gündür yapyorum ama o bıraktığım yere henüz gelemedim..

İyimiş o zaman içim rahatladı. Çünkü hep arkada ki beyaz olan kıza bakarak yaptım hatta bazen onu bile azcık daha hafiflettim baya zormuş yav.Bide bir levelı 10 gün yapmak zorunlu mu daha fazlada yapabilir miyiz?

yapabilirsin ben de çok zorlandığım için 15 er gün yapmıştım. ama bu sefer dayanamadım 12 günden sonra 2 ye geçtim..

kızlar ben 2 gun önce yaptım 2 gun boyunca yerımden kalkamadım yaa bu nası bişeydi böyle kas agrısından öldümm öldümm aslında gecen yıllarda hep spora gıtmısımdır ama bayadır ara vermıstım yarın tekrar baslıcam ıns yıne yatırmaz benı acaba normalmi bukadar ağrım olması hala karın kaslarım belim bacaklarım felaket ağrıyo yaa

ağrılar çok normal, spor yapanlar da bile oluyor.. birkaç güne geçer, pes etme, ama zorlamadan yap..

Ben yine soru sormaya geldim:35: Şimdi 30 Day Shredin yanında karın egzersizi yapıyorum ama bacaklarımda kalın ek olarak bacak egzersizine gerek var mı yoksa jilian yeter mi?

valla bana yeter gibi geliyor, çünkü benim bacaklarım oldukça incelmişti. ama tabi bu benim fikrim, diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum..

bu arada kızlar göbeğimin hemen altında bi çıkurluk oluşmuş, yeni farkettim. bu da normal mi, sanırım ordan küçülecek yavaş yavaş göbeğim :)))

Bende dün ilk kez level2'yi adam akıllı yaptım. Hep Anitayı izledim ama olsun biraz ilerledikçe Natalie gibi yapmaya başlarım acelem yok :) 10 gün yapıp bırakmıcam ama daha uzun tutucam karnı baya çalıştırıyor. Level 3 nasıl ağırlığı nereye veriyor?

Kendini çok zorlama yapabildiğin kadar yap.. ^^ Level 3'de ilk günlerde üst bacak çalıştı benim orası ağrıyor.. :D

hii tamam o zaman level 1 bitene kadar bunuda yapayım.Teşekkür ederim:16:
Bide ben Level 1/1 yaptım şimdide onlar 10 yapıyosa ben 5-6-7 falan yapabildim anca yarım yamalak yaptım hep hareketleri :4:

Level 2de de devam et ona edebiliyorsan edebilirsin gerçi 10günden sonra tam etki veriyor diyorlar..
Kendini zorlamadan yapmaya çalış çok zorlanırsan biraz ara verip devam et.. ^^

kızlar ben 2 gun önce yaptım 2 gun boyunca yerımden kalkamadım yaa bu nası bişeydi böyle kas agrısından öldümm öldümm aslında gecen yıllarda hep spora gıtmısımdır ama bayadır ara vermıstım yarın tekrar baslıcam ıns yıne yatırmaz benı acaba normalmi bukadar ağrım olması hala karın kaslarım belim bacaklarım felaket ağrıyo yaa

Çok ara verdiysen vücudun hamdır.. Bizde de ağrı oldu ilk 4gün ama çok fazla olduysa çoktandır yapmadığındandır.. Biraz dinlenip daha hafif birşey yapabilirsin..

Ben yine soru sormaya geldim:35: Şimdi 30 Day Shredin yanında karın egzersizi yapıyorum ama bacaklarımda kalın ek olarak bacak egzersizine gerek var mı yoksa jilian yeter mi?

Bence daha fazla zorlama.. Çok fazla sporu bir arada da yaparsan seni yorar.. Şimdi böyle devam et.. İstersen sonrasında 2.levelde falan yapabilirsin 8 Munite Legs yapabilirsin.. 8dklık hafif birşey o da.. Bkz: 8 Minute Legs - YouTube

bu arada kızlar göbeğimin hemen altında bi çıkurluk oluşmuş, yeni farkettim. bu da normal mi, sanırım ordan küçülecek yavaş yavaş göbeğim :)))

İncelmiş gibi mi görünüyor tüm çevresi vs.. yoksa sadece bir yer mi batmış içine?

Son düzenleme:
evet birinci levelde yetersiz, bende level 1 de ek olarak slimin 6 pack yaptım.2. level de karın hareketleri daha iyi o yüzden henüz slimin yapmadım. be daha önce jillian yaptığımda bacaklarım incelmiş, yuvarlak bir göbeğim olmuştu. Yani göbeğim olmasa çok daha zayıf biri olcaktım. bırakınca haliyle tekrar aldım yaklaşık 20 gündür yapyorum ama o bıraktığım yere henüz gelemedim..

yapabilirsin ben de çok zorlandığım için 15 er gün yapmıştım. ama bu sefer dayanamadım 12 günden sonra 2 ye geçtim..

ağrılar çok normal, spor yapanlar da bile oluyor.. birkaç güne geçer, pes etme, ama zorlamadan yap..

valla bana yeter gibi geliyor, çünkü benim bacaklarım oldukça incelmişti. ama tabi bu benim fikrim, diğer arkadaşlar ne der bilemiyorum..

Teşekkürler:16: ama ben slimin i beceremedim ya boynum çok ağrıdı anlayamadım tam elimizi boynumuza götürüp destek alıcakmıyız? Bide en öndeki bayan kafasını yere koymazken arkadakiler koyuyor anlayamadım:37:

selam arkadaşlar,

1,73 boyunda 62 kıloyum hedefım 58 olabılmek.

daha once jıllıana basladım ancak 3 gunde bırakmak zorunda kalıdm:(

sizce dıyet yapmadan sadece 30 days shread yaparak bu kılyu verebılırmıyım?

Teşekkürler:16: ama ben slimin i beceremedim ya boynum çok ağrıdı anlayamadım tam elimizi boynumuza götürüp destek alıcakmıyız? Bide en öndeki bayan kafasını yere koymazken arkadakiler koyuyor anlayamadım:37:

Boynunu cok zorlamayacağım daha cok karnından kırılmaya kalkmaya çalışacaksın. Ellerini hafif bir destek olarak kafalarına koyuyorlar.. Debie (Öndeki hoca) gibi yapabiliyorsan yap yani havada durabiliyorsan ama o kadın tabii ki ileride seviye de olduğu icin oyle arkadakiler daha basitce yapıyorlar.

selam arkadaşlar,

1,73 boyunda 62 kıloyum hedefım 58 olabılmek.

daha once jıllıana basladım ancak 3 gunde bırakmak zorunda kalıdm:(

sizce dıyet yapmadan sadece 30 days shread yaparak bu kılyu verebılırmıyım?

Kilon boyuna cok orantılı ama neden vermeye çalışıyorsun ki?
Diyet yapmadan kilo bakımından zayıflayamazsin ancak sıkılsan gerekiyorsa sıkılasirsin ve daha ince gözükürsün simdi nasılsın bilmiyorum ama..

---------

Bu arada 3/5 bitti.. kaldı 5..

Son düzenleme:
[İncelmiş gibi mi görünüyor tüm çevresi vs.. yoksa sadece bir yer mi batmış içine?[/QUOTE]

genel olarak 4 cm incelme var ama göbek deliğinin tam altında (4-5cm altta) içe çökme var.. kötü bişey mi yoksa bu missguard??

Son düzenleme:
[İncelmiş gibi mi görünüyor tüm çevresi vs.. yoksa sadece bir yer mi batmış içine?

genel olarak 4 cm incelme var ama göbek deliğinin tam altında (4-5cm altta) içe çökme var.. kötü bişey mi yoksa bu missguard??[/QUOTE]

Öyle birşey duymadım yani kötü birşey olarak ama benim kuzenin de o şekilde vücut tipi öyle.. Orası diğer yerlere göre ince.. Zayıfladığı için vücut tipin eskiye dönmüştür kannımca..

Son düzenleme:
sevgili arkadaşlar acaba sizlerin kaç kg lık dambıllarla çalıştıgınızı öğrenebilir miyim? jillian michaels ve ekibinin elindekiler 1 er kg lık mı sizce? ben ikişer olduklarını düşünüyorum da

Bende hem 1 kg luk hem ikişer kg luk olanlarından var.
Bazı hareketleri çok zorluyor diye 1 kgluk olanla yapıyorum ama genelde iki kg luk olanları kullanıyorum
Bu arada cumartesi dışarıya çıktık eşimle eve de geç döndük bende kendime dinlenme arası verdim.
Dün akşam Level 2 -5 i yaptım,level 3'e kaldı 5 gün ...

Son düzenleme:
Biliyorsunuz level 2 deyim..
Sol diz kapağımın üstünde ,arka bacak düz ön bacak kırık ellerde dambıl öne eğilme hareketinde ve sonrasında ileri geri gidip gelme hareketinde hafifde olsa bir sızı oluyor.Sol dizi epey zorlamışım sanırım..
Diz ağrısı dediğiniz bumu oluyor ki. :26:

Birde sağ bacakla yada sağ tarafla bir hareketi sola göre daha kolay yapıyorum.Size de öyle mi oluyor.?

Level1/ 8 gün yaptım. Level2 yi 3 gün yapmıştım ve tamda alışmıştım ki, grip oldum. Bir haftadır hiç yapmadım. Herhalde birkaç güne kadar tekrar Level1 den başlayacağım.
Ama beslenme kısmı çok kötü...Şekerli şeylerden kopamıyorum...Bir düzen şart, nasıl yapacağız...
36 yaşındayım arkadaşlar ve bel bölgem çok kalınlaştı son 2 yılda...Pilates çok yaptım ama o da çözmedi.Şimdi bu programa güveniyorum ancak,
özellikle bel bölgesine yönelik, nasıl bir diyet uygulamalıyım fikri olan var mı?

Sol diz kapağımın üstünde ,arka bacak düz ön bacak kırık ellerde dambıl öne eğilme hareketinde ve sonrasında ileri geri gidip gelme hareketinde hafifde olsa bir sızı oluyor.Sol dizi epey zorlamışım sanırım..

Birde sağ bacakla yada sağ tarafla bir hareketi sola göre daha kolay yapıyorum.Size de öyle mi oluyor.?

evet bendede olmustu
sadece level 2de hissettigim bir agri (level 3e hic gecemedim)
benim onerim daha az egilerek yapman, dizini daha az buk, uzerine fazla yuk binmesin
ve dedigin gibi bir bacak diger bacaktan sanki daha esnek daha kolay yapiliyor hareketler
yere oturup bacaklarini actiginda bacagina dogru uzanip ayagini tutmaya calisiyorsun ya o zamanda bir tarafa daha fazla egilebildigimi goruyorum...

Benim hiç diz kapağımda ağrı olmamisti. Cok zorlama kötü olabilir. Natalie gibi yapma..
O bazen oluyor. Vücudun o kısmı daha rahat kullandigindandir.

kizlar bu egzersiz programiyla kac gunde ne kadar inceliyorsunuz...tam sonuc alan vaRMI?

30 günde inceliyorsun. Herkese göre değişik sonuc olabilir. Ancak geri sayfalarda da gayet güzel sonuc alanların fotografları ve oruçları var..

Bu arada benim arkadaslarım nerede ya beraber yaptığımız.. :\

Level1/ 8 gün yaptım. Level2 yi 3 gün yapmıştım ve tamda alışmıştım ki, grip oldum. Bir haftadır hiç yapmadım. Herhalde birkaç güne kadar tekrar Level1 den başlayacağım.
Ama beslenme kısmı çok kötü...Şekerli şeylerden kopamıyorum...Bir düzen şart, nasıl yapacağız...
36 yaşındayım arkadaşlar ve bel bölgem çok kalınlaştı son 2 yılda...Pilates çok yaptım ama o da çözmedi.Şimdi bu programa güveniyorum ancak,
özellikle bel bölgesine yönelik, nasıl bir diyet uygulamalıyım fikri olan var mı?

Eğer belini kısa sürede inceltmek istiyorsan Jillian dışında önereceğim şey; Callanetics kesinlikle!

Çok enteresandır yavaş yavaş yapıp harika sonuç veriyor. Belden başlıyor inceltmeye. Benim sorun daha çok simitlerde olduğu için sabredemeyip başka şeylere yöneldim. Kısa sürede güzel sonuç veriyor..

Bu arada kızlar daha bugün yapmadım ama 2/6 'dayım. spora yeni bşlamışım gibi ağrımayan yerlerim ağrıdı ilk günler. özellikle karın ve yanlar. Çok sevindim :8: sonunu getirebiliyorum artık. Kolay olmuyor gerçi. Hasırdan sonra onlar ayağa kalkıp harekete başladıklarında ben çöle düşmüşler gibi sürünerek kalkıyorum ama asla pes etmiyorum :51: Gözle görülür farklar var artık.

evet bendede olmustu
sadece level 2de hissettigim bir agri (level 3e hic gecemedim)
benim onerim daha az egilerek yapman, dizini daha az buk, uzerine fazla yuk binmesin
ve dedigin gibi bir bacak diger bacaktan sanki daha esnek daha kolay yapiliyor hareketler
yere oturup bacaklarini actiginda bacagina dogru uzanip ayagini tutmaya calisiyorsun ya o zamanda bir tarafa daha fazla egilebildigimi goruyorum...

Evet zaten dün akşam sol dizi daha az kırarak yaptım. Şu an çok aşırı bir ağrı yok ama zorlarsam daha kötü olur diye korkuyorum.Bu sefer uzun ararlar vermek yada en kötüsü sakatlanarak sporu tamamen bırakmam sebep olabilir ki bu çok kötü olur..

Benim hiç diz kapağımda ağrı olmamisti. Cok zorlama kötü olabilir. Natalie gibi yapma..
O bazen oluyor. Vücudun o kısmı daha rahat kullandigindandir.

Demek tuhaflık bende değil, sol yana daha az esneyebiliyorum. Sağ ise gayet düzgün oluyor. :27:

Bu arada kızlar daha bugün yapmadım ama 2/6 'dayım. spora yeni bşlamışım gibi ağrımayan yerlerim ağrıdı ilk günler. özellikle karın ve yanlar. Çok sevindim :8: sonunu getirebiliyorum artık. Kolay olmuyor gerçi. Hasırdan sonra onlar ayağa kalkıp harekete başladıklarında ben çöle düşmüşler gibi sürünerek kalkıyorum ama asla pes etmiyorum :51: Gözle görülür farklar var artık.

İkinci gün ağrılar başladı bende gülenkalp.Özellikle karın ağrıları çektim iki gündür de sırtım ağrıyor.Yerde yapılan crunch hareketinde sırt kasları da çalışıyor sanırım.
O sürünme bende de var, hemen videoyu durdurup soluk alıyorum sonra devam ediyorum.

Fark var demek ne güzel. Ben şu boğaza dikkat etmeyi haftasonları da devam ettirebilsem.Çok iştahlıyım çook :33:

bendeki çok daha fazla idi bir süre oturup kalktıktan sonra çok ağrıyodu, resmen aksayarak yürüyodum, sakatlanıp uzun süre spor yapamamaktan korktuğum için 2-3 gün ara verdim. başlayınca da zorlamadan yaptım. şimdi oldukça az çok şükür, sanırım kilo kaybettikçe daha da azalacak inş. kilo kaybı demişken, bende diyet ve spora rağmen kilo artışı var yaaa, ne zaman eksilecez...

Son düzenleme:
Evet zaten dün akşam sol dizi daha az kırarak yaptım. Şu an çok aşırı bir ağrı yok ama zorlarsam daha kötü olur diye korkuyorum.Bu sefer uzun ararlar vermek yada en kötüsü sakatlanarak sporu tamamen bırakmam sebep olabilir ki bu çok kötü olur..

Demek tuhaflık bende değil, sol yana daha az esneyebiliyorum. Sağ ise gayet düzgün oluyor. :27:

İkinci gün ağrılar başladı bende gülenkalp.Özellikle karın ağrıları çektim iki gündür de sırtım ağrıyor.Yerde yapılan crunch hareketinde sırt kasları da çalışıyor sanırım.
O sürünme bende de var, hemen videoyu durdurup soluk alıyorum sonra devam ediyorum.

Fark var demek ne güzel. Ben şu boğaza dikkat etmeyi haftasonları da devam ettirebilsem.Çok iştahlıyım çook :33:
Sorma bende kendimi zor tutuyorum. Hatta dün gece 4te yemek yedim :26:
Birde vitamin kullanıyorum gerçi yeşilçaylıymış antioksidanmış ama çok iştahımı açtı. Yememek için kendimi zor tutuyorum aslında başarıyorum sayılır :) Ben yerdeki o hareketi Anita gibi yapıyorum belim sakatlanmaya çok müsait çünkü. Etkisi olduğu kadar artık napalım..

bendeki çok daha fazla idi bir süre oturup kalktıktan sonra çok ağrıyodu, resmen aksayarak yürüyodum, sakatlanıp uzun süre spor yapamamaktan korktuğum için 2-3 gün ara verdim. başlayınca da zorlamadan yaptım. şimdi oldukça az çok şükür, sanırım kilo kaybettikçe daha da azalacak inş. kilo kaybı demişken, bende diyet ve spora rağmen kilo artışı var yaaa, ne zaman eksilecez...

Spora başladığımdan beri 1-1,5 kilo kadar aldım. Karnım biraz düzleşmese çok bozulurdum ama ondan moral alıyorum. Hiç gidecek gibi durmuyorya hadi hayırlısı. 2 hafta oldu hala inmedi eski haline. vermek için uğraşmıyorum ama almakta olmaz şimdi. Sporu bırakınca özellikle kas yapan sporları bırakınca vücut daha fazla deforme oluyor. Hiç bırakmayalım kızlar..
Yalnız bir şey sorucam, bitirdikten sonra 30 günü level 2yi yada 3ü sürekli olarak devam ettirsek ne olur acaba.. yada dönüşümlü olarak.. Bunu yaptıktan sonra başka sporlar hafif kalacak. [bendeki olanlar için söylüyorum.]

Back
X