Jillian Michaels - 30 Day Shred egzersiz programi

Demek her vücut tipinde toto şişiyor
1 bana göre özellik değilmis rahatladım:9:
2 o resimlerdeki kızlardan farkımız türk gacısı olmamız herhal:9:
3 jillianın önerdiği yeme içme çizelgesi sanırım kendi programı ile bütün de gözden kacırdık:34:

Bilmiyorum canım o videoları hiç incelemedim jilliden biraz hevesim kactı sahsen rippedi ara vermeden tamamlim derdindeyim şimdilik.
Ama videolarda popoya yönelik çalısma varsa başlayalım hemen yoksa sürekli kas kütlem artarken bu psikoloji ile spora diete devam edemem ben.

Yada bana göre bip video yokmu ya:17:

slim in 6 yi 1 ay kadar yapmistim dogum sonrasi oldugu icin hizli sonuc aldim orasi guzel ama sure olarak cok uzun hatirladigim kadariyla hareketleri falan benziyor denemeye deger bence

yaptinmi killer abs'i? nasil buldun?
sen 6w6pack'i bitirmistin degilmi?
ikiside karin agirlikli sanirim? aradaki fark nedir?

yapamadım henüz inşallah yemeğimi yiyeyim biraz erittikten sonra yapıcam. 6w6p yaptım ben evet onda sanki bütün vücut çalışıyor ve gerçekten nefes nefese bırakıyor mahfediyor insanı

slim in 6 yi 1 ay kadar yapmistim dogum sonrasi oldugu icin hizli sonuc aldim orasi guzel ama sure olarak cok uzun hatirladigim kadariyla hareketleri falan benziyor denemeye deger bence

Bana o videoların linkini atarmısın arkadaşta bahsediyor ama aynımı karıstırdım.
Yani benim baktığım videolar ile

İnceleyim nasıl bir program bölgesel totoya iyi gelcekse neden olmasın

Jillinin bütün videoları sanki sadece bacak karın kol ve toto kasları için gibi
Zate türk hatunlarına mahsus bir durum sanırsam büyük toto:34:

videodaki hatunlara bakıyorum boy oranlarını düşünmezsek jillide dahil aynı vucut tipindeler
bellerde bizimkilerden kalın :37:

Ripped Week 1 - 2 yapıyorum.
Kolay mı demiştim ben bu week'i ? bir kez daha düşündümde yok yaa kolay denemez :))
Dün ilk yapmıştım iç ve arka bacaklarım ve kollarımda kas agrıları var..
Nefesleniyorum devam edicem birazdan.

Elifhavva gördüm poponu,JLO gibi maşallah.
İnan bizimki de böyle çıktı ama bir çok kişi böyle kalkık poposu olsun ister. Sporun kilo aldırdığı nerede görülmüş?
Diyetine de dikkat ediyorsan kas kütlesinin üzerindeki yağı eritmemek için bir sebebinde yok.
Movenius en iyi örnek olmalı bize bence, o bile başladı eksilmeye.

Ne dersin move?

valla ben 1 haftada hatta 1 ayda oram büyüdü buram küçüldü diyememiştim bende öyle birden aşırı değişim olmadı iilk fark pantolonlarım bollaşmıştı :) spor yaptğınız icin yeme ihtiyacınız artıyo buna dikkat edip yediklerinizi kısabilirseniz kilo vericeksiniz. hepimizin karşı koyamadığı şey yemek :1:

killer abs level 1 yaptım az önce çok çabuk geçti hiçbişey anlamadım :37: nereyi çalıştırdı onuda anlamadım :26:

valla ben 1 haftada hatta 1 ayda oram büyüdü buram küçüldü diyememiştim bende öyle birden aşırı değişim olmadı iilk fark pantolonlarım bollaşmıştı :) spor yaptğınız icin yeme ihtiyacınız artıyo buna dikkat edip yediklerinizi kısabilirseniz kilo vericeksiniz. hepimizin karşı koyamadığı şey yemek :1:

killer abs level 1 yaptım az önce çok çabuk geçti hiçbişey anlamadım :37: nereyi çalıştırdı onuda anlamadım :26:

body rev senin kondisyonunu baya arttirdi desene :D
iyiymis hic birsey hissetmemen... cok iyi durumda demekki karin kaslarin...
yanilmiyorsam Jillianin son dvd'si o...
peki dusundunmu body rev'den sonra ne yapacagini?

body rev senin kondisyonunu baya arttirdi desene :D
iyiymis hic birsey hissetmemen... cok iyi durumda demekki karin kaslarin...
yanilmiyorsam Jillianin son dvd'si o...
peki dusundunmu body rev'den sonra ne yapacagini?

evet son dvd si :D

Extreme Shed & Shred yapmayı düşünüyorum bakalım iş için uğraşıyorum iş olursa 5 aylık eğitim süreci var yatılı eğitim ne zaman başlıyor oda belli değil. şuanki hedef body revolution u bitirmek. son yaptığım haftayı saymicam 3. ayın ilk haftasıydı hiç yapmamış gibi tekrar yapıcam eve gidince. belki killer buns yaparım hele bi body R bitsinde bakıcaz :1:

Kolay mı demiştim ben bu week'i ? bir kez daha düşündümde yok yaa kolay denemez :))
Dün ilk yapmıştım iç ve arka bacaklarım ve kollarımda kas agrıları var..
Nefesleniyorum devam edicem birazdan.

Elifhavva gördüm poponu,JLO gibi maşallah.
İnan bizimki de böyle çıktı ama bir çok kişi böyle kalkık poposu olsun ister. Sporun kilo aldırdığı nerede görülmüş?
Diyetine de dikkat ediyorsan kas kütlesinin üzerindeki yağı eritmemek için bir sebebinde yok.
Movenius en iyi örnek olmalı bize bence, o bile başladı eksilmeye.

Ne dersin move?

Sizin totoları görsek yanlız olmadığımı ancek anlaycem
Eminim benimki kadar devasa değildir:31:

Ben bu akşamda dahil olmak üzere kendimce bir diet şekli oluşturdum.
Sakın istemeyin listemi şu an çince misali zor okunuyor:27:

Sanırım Dukan bende bağısıklık yaptı işe yaramıyor artık.
Kendimce metabolizma hızlandırıcı bişiler yapmaya calısacağım.

Bu arada brokoli acaip kalori yaktırıyormus duyan oldumu:26:

Demek her vücut tipinde toto şişiyor
1 bana göre özellik değilmis rahatladım:9:
2 o resimlerdeki kızlardan farkımız türk gacısı olmamız herhal:9:
3 jillianın önerdiği yeme içme çizelgesi sanırım kendi programı ile bütün de gözden kacırdık:34:

Bilmiyorum canım o videoları hiç incelemedim jilliden biraz hevesim kactı sahsen rippedi ara vermeden tamamlim derdindeyim şimdilik.
Ama videolarda popoya yönelik çalısma varsa başlayalım hemen yoksa sürekli kas kütlem artarken bu psikoloji ile spora diete devam edemem ben.

Yada bana göre bip video yokmu ya:17:

1 evet benimde öyle problem yok varda yok.. :P
2 yok ya baksana forumdaki kızlarda güzel sonuç alıyor ikimiz problemliyiz heral.. (şaka yapıyorum umarım darılmazsın ^^")
3 ya yemek proğramı var evet bende baktım ama hepsini uygulayabilecğimi sanmıyorum ben göz attım hergün o şekilde farklı şeyleri hazırlayıp ya da alıpta bulunduramam heralde.. =/ Ama en güzeli de Turkish Kebap.. *-*

Evet bende bir bitireyim Ripped'i ondan sonra düşünüyorum zaten.. (Bu arada bugün kaçaklık yaptım baş ağrısı sonrası mide bulantısı falan şimdide 10u geçti saat annem yapma dedi.. T.T)
Kendi ana 3 videosu dışında kalça ve karın hareketleri de var ki içeriğinde squat hareketleri falan var yeterlicene.. Sende bir bak videolara anlarsın zaten ben de çok bilmiyorum da.^^"
Ablamda sizin vücut tipinizden Slim daha iyi gibiydi diyor ben yaparken gördü o da Slim yapmıştı bir ara..

Doğum sonraki vücut daha sarkık oluyorya onun için çabuk sonuç alınıyor. Biz de bir kilo versek çabuk sonuç alabiliriz de heral.. :/
Çok uzun değil aslında ama.. 3 video 6 hafta.. Video süreleri uzun diyorsan evet 2. ve 3. video öyle 48 ve 60 dklar.. Ek videoları da 14 ve 10 ar dk.. -ki bacak hareketleri yokmuş eklerde esneklik için birşeyler varmış ama karın hareketleri çok iyi-

Bana o videoların linkini atarmısın arkadaşta bahsediyor ama aynımı karıstırdım.
Yani benim baktığım videolar ile

İnceleyim nasıl bir program bölgesel totoya iyi gelcekse neden olmasın

Jillinin bütün videoları sanki sadece bacak karın kol ve toto kasları için gibi
Zate türk hatunlarına mahsus bir durum sanırsam büyük toto:34:

videodaki hatunlara bakıyorum boy oranlarını düşünmezsek jillide dahil aynı vucut tipindeler
bellerde bizimkilerden kalın :37:

İlk video bu bak >> Phase 1 Start It Up - YouTube

Onların da kalça büyük değil de bacım baldır bacak baya kalın ha.. Ne olmuşlar öyle anlamadım ki.. >_< :D

Best exercises for buttocks - YouTube
Kızlar ek olarak bunu yapayım diyorum 15 uzun olmaması tercihim 10 dakika daha iyi olurdu ya:31:
Jilliye ek olarak düşünüyorum toto için ne dersiniz

Bunu bilmiyorum da 8 Munite Buns videosu (https://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM) acayip birşeydi ilk yaptığımda gebermiştim.. :D (bu jillian sporlarına başlamadan önceydi şimdi daha rahat yapacağımı düşünüyorum ama gerçekten kalça ve bacakları çok çalıştırıyordu..)

Yok yok kolay o.. :D Week 2 daha zorluyor.. xD
-göz korkutayım biraz.. :P-

evet son dvd si :D

Extreme Shed & Shred yapmayı düşünüyorum bakalım iş için uğraşıyorum iş olursa 5 aylık eğitim süreci var yatılı eğitim ne zaman başlıyor oda belli değil. şuanki hedef body revolution u bitirmek. son yaptığım haftayı saymicam 3. ayın ilk haftasıydı hiç yapmamış gibi tekrar yapıcam eve gidince. belki killer buns yaparım hele bi body R bitsinde bakıcaz :1:

Extreme Shed & Shred nasıl ki acaba.. Rippedden sonra bölgesel düşünüyordum ama vazgeçtim benim hepsinden gitmesi lazım kalçayı çalıştırıp göbeği içeri çekmek ya da göbeği çalıştırıp kalçanın olduğu gibi kalmasını istemiyorum.. :P Eşit gitsinler.. xD
Body Rev gibi çok zıplamalı mı ki?
Bu arada sen Insanity de yapabilirsin BodyR'nin üstüne seni anca keser.. :D

Ana silim bu muymus :9:
Çok kolay ben şimdi de rippedin yanına yapıveririm nolcekki:52:
Fazla zorlamıyor hareketleri ama coğunluk bacaklara yönelik karına çok az yer ayırmıslar

2 videoya bakındım o linkte yoktu. Belki o daha yoğundur:16:

body R o ka aşırı hoplamalı zıplamalı değil kardiyolar dışında ve 3. ay dışında. benim dizimde sorun var kıkırdak yumuşaması ve bel fıtığım olduğu için insanity bana aşırı ağır geliyor o kadar ağıra alıştırıp daha da ağır beklentiye girmesin vücudum. ben istediğim kiloya indikten sonra jillianın videolarını karışık bi şekilde haftanın 3-4 gününe yaymayı düşünüyorum. bakalım hele bi istediim kiloya düşeyimde gerisi seçmeye kalsın :D

Ana silim bu muymus :9:
Çok kolay ben şimdi de rippedin yanına yapıveririm nolcekki:52:
Fazla zorlamıyor hareketleri ama coğunluk bacaklara yönelik karına çok az yer ayırmıslar

2 videoya bakındım o linkte yoktu. Belki o daha yoğundur:16:

Evet birinci hem kısa hem kolay ikinci ve üçüncü uzun ama biri 48 biri 6 dk..
Dediğim gibi Jillian'ınkilerin üstüne nasıl gelir bilmiyorum ama olabilir hani..

body R o ka aşırı hoplamalı zıplamalı değil kardiyolar dışında ve 3. ay dışında. benim dizimde sorun var kıkırdak yumuşaması ve bel fıtığım olduğu için insanity bana aşırı ağır geliyor o kadar ağıra alıştırıp daha da ağır beklentiye girmesin vücudum. ben istediğim kiloya indikten sonra jillianın videolarını karışık bi şekilde haftanın 3-4 gününe yaymayı düşünüyorum. bakalım hele bi istediim kiloya düşeyimde gerisi seçmeye kalsın :D

İşte kardiyolar varya annem yaptırmıyor evde o yüzden indirdiğimle sildim.. <_<
O lşekilde rahatsızlıkların varsa çok yüklenme zaten.. BodyR sınır o zaman ^^

Ben Rippedden sonra ne yapsam ki?.. =/

kızlar birde programın işleyişi nedir yani günlük kaç dakika ?
ben youtube baktım ama anlamadım 1 leveli başlayınca bitirmek mi lazım ? yani günlük 30 dk falan yapıyor sanırım videodaki süreye göre .

birde 3 level var sıralanışı
ilk 10 gün 1. level
ikinci 10 gün 2. level
üçüncü 10 gün 3. level

böyle mi yani toplamda 30 gün böylemi dolduruluyor ?

Sizin totoları görsek yanlız olmadığımı ancek anlaycem
Eminim benimki kadar devasa değildir:31:

Ben bu akşamda dahil olmak üzere kendimce bir diet şekli oluşturdum.
Sakın istemeyin listemi şu an çince misali zor okunuyor:27:

Sanırım Dukan bende bağısıklık yaptı işe yaramıyor artık.
Kendimce metabolizma hızlandırıcı bişiler yapmaya calısacağım.

Bu arada brokoli acaip kalori yaktırıyormus duyan oldumu:26:

Benim toto da seninki gibi kalktı ve göbüş önde bıngıldıyor ama ben resim koymak istemiyorum buraya. Tarifimden anlamışsındır zaten.
Boğazımı tutamıyorum benim sorunum bu ve ne zaman oturturum düzeni bilemiyorum. Bu arada sporla kas kütlemi artırmayı düşünüyorum.Diyete başlayınca yaglar eriyince alttan saglıklı bir kas kütlesi çıksın diye.
Postürüm şimdiden düzeldi, kendime güvenim geldi yahu.Kaslanmaktan korkmuyorum... :)

Yok yok kolay o.. :D Week 2 daha zorluyor.. xD
-göz korkutayım biraz.. :P-

Desene ayvayı yedim :53:
bu ilk hafta sırt ve boyun kaslarım agrıyor, sanırım bedenimde daha önce çalışmayan kasları çalıştırmaya başladım epeyce yoruyor beni. haftasonu ister istemez ara veriyorum zaten bugün de düzenimden şaşmayıp yapayım ben..

Off sırtım çok agrıyoooo :51:

2/5 bitti. ben ne zaman etkisini görürüm ki bu sporun. ben de kilo alırsam başka bişi mi yapsam zaten maşaallahım var yahu...

30 ds sonunda görmeye başlarsın ama kaslarının kuvvetlenmesini ve duruşunun düzelmesini ilk 15 günden sonra da hissedebilirsin..

kızlar birde programın işleyişi nedir yani günlük kaç dakika ?
ben youtube baktım ama anlamadım 1 leveli başlayınca bitirmek mi lazım ? yani günlük 30 dk falan yapıyor sanırım videodaki süreye göre .

birde 3 level var sıralanışı
ilk 10 gün 1. level
ikinci 10 gün 2. level
üçüncü 10 gün 3. level

böyle mi yani toplamda 30 gün böylemi dolduruluyor ?

Evet her level 10 gün sürüyor.
Her video aşağı yukarı ısınma ve esnemeler dahil 25-27 dk civarında.
evet her leveli başladın mı on güne tamamlaman lazım.
30 gün sürmesi lazım ama aralarda yapamayınca benim 1.5 ayı buldu mesela :))

2/5 bitti. ben ne zaman etkisini görürüm ki bu sporun. ben de kilo alırsam başka bişi mi yapsam zaten maşaallahım var yahu...

Karbonhidratı kesersen, -sadece sebzeden az da meyveden alacaksın- eğer ki 1 haftada farkedersin. Ama ay iştahım açıldı onu da yiyim, şu da kalmasın dersen,
hiçbir anlamı yok, bir çok arkadaş gibi şişersin

Karbonhidrat diyeti yapın, oldukça kolay, bir de kesinlikle akşam 6-7 den sonra birşey yemeyin meyve de dahil. Jillian çalışıpta beslenme şeklini değiştirmemek büyük hata.
Bir yerde okudum. Spordan yarım saat önce 1 asprin ve sade neskafe yağ yakımını hızlandırıyormuş.

Back
X