Demek her vücut tipinde toto şişiyor
1 bana göre özellik değilmis rahatladım

2 o resimlerdeki kızlardan farkımız türk gacısı olmamız herhal

3 jillianın önerdiği yeme içme çizelgesi sanırım kendi programı ile bütün de gözden kacırdık
Bilmiyorum canım o videoları hiç incelemedim jilliden biraz hevesim kactı sahsen rippedi ara vermeden tamamlim derdindeyim şimdilik.
Ama videolarda popoya yönelik çalısma varsa başlayalım hemen yoksa sürekli kas kütlem artarken bu psikoloji ile spora diete devam edemem ben.
Yada bana göre bip video yokmu ya
1 evet benimde öyle problem yok varda yok..

2 yok ya baksana forumdaki kızlarda güzel sonuç alıyor ikimiz problemliyiz heral.. (şaka yapıyorum umarım darılmazsın ^^")
3 ya yemek proğramı var evet bende baktım ama hepsini uygulayabilecğimi sanmıyorum ben göz attım hergün o şekilde farklı şeyleri hazırlayıp ya da alıpta bulunduramam heralde.. =/ Ama en güzeli de Turkish Kebap.. *-*
Evet bende bir bitireyim Ripped'i ondan sonra düşünüyorum zaten.. (Bu arada bugün kaçaklık yaptım baş ağrısı sonrası mide bulantısı falan şimdide 10u geçti saat annem yapma dedi.. T.T)
Kendi ana 3 videosu dışında kalça ve karın hareketleri de var ki içeriğinde squat hareketleri falan var yeterlicene.. Sende bir bak videolara anlarsın zaten ben de çok bilmiyorum da.^^"
Ablamda sizin vücut tipinizden Slim daha iyi gibiydi diyor ben yaparken gördü o da Slim yapmıştı bir ara..
slim in 6 yi 1 ay kadar yapmistim dogum sonrasi oldugu icin hizli sonuc aldim orasi guzel ama sure olarak cok uzun hatirladigim kadariyla hareketleri falan benziyor denemeye deger bence
Doğum sonraki vücut daha sarkık oluyorya onun için çabuk sonuç alınıyor. Biz de bir kilo versek çabuk sonuç alabiliriz de heral.. :/
Çok uzun değil aslında ama.. 3 video 6 hafta.. Video süreleri uzun diyorsan evet 2. ve 3. video öyle 48 ve 60 dklar.. Ek videoları da 14 ve 10 ar dk.. -ki bacak hareketleri yokmuş eklerde esneklik için birşeyler varmış ama karın hareketleri çok iyi-
Bana o videoların linkini atarmısın arkadaşta bahsediyor ama aynımı karıstırdım.
Yani benim baktığım videolar ile
İnceleyim nasıl bir program bölgesel totoya iyi gelcekse neden olmasın
Jillinin bütün videoları sanki sadece bacak karın kol ve toto kasları için gibi
Zate türk hatunlarına mahsus bir durum sanırsam büyük toto
videodaki hatunlara bakıyorum boy oranlarını düşünmezsek jillide dahil aynı vucut tipindeler
bellerde bizimkilerden kalın
İlk video bu bak >>
Phase 1 Start It Up - YouTube
Onların da kalça büyük değil de bacım baldır bacak baya kalın ha.. Ne olmuşlar öyle anlamadım ki.. >_<
Best exercises for buttocks - YouTube
Kızlar ek olarak bunu yapayım diyorum 15 uzun olmaması tercihim 10 dakika daha iyi olurdu ya

Jilliye ek olarak düşünüyorum toto için ne dersiniz
Bunu bilmiyorum da 8 Munite Buns videosu (
https://www.youtube.com/watch?v=dnBhn7YSsnM) acayip birşeydi ilk yaptığımda gebermiştim..

(bu jillian sporlarına başlamadan önceydi şimdi daha rahat yapacağımı düşünüyorum ama gerçekten kalça ve bacakları çok çalıştırıyordu..)
Ripped Week 1 - 2 yapıyorum.
Kolay mı demiştim ben bu week'i ? bir kez daha düşündümde yok yaa kolay denemez :))
Yok yok kolay o..

Week 2 daha zorluyor.. xD
-göz korkutayım biraz..

-
evet son dvd si
Extreme Shed & Shred yapmayı düşünüyorum bakalım iş için uğraşıyorum iş olursa 5 aylık eğitim süreci var yatılı eğitim ne zaman başlıyor oda belli değil. şuanki hedef body revolution u bitirmek. son yaptığım haftayı saymicam 3. ayın ilk haftasıydı hiç yapmamış gibi tekrar yapıcam eve gidince. belki killer buns yaparım hele bi body R bitsinde bakıcaz
Extreme Shed & Shred nasıl ki acaba.. Rippedden sonra bölgesel düşünüyordum ama vazgeçtim benim hepsinden gitmesi lazım kalçayı çalıştırıp göbeği içeri çekmek ya da göbeği çalıştırıp kalçanın olduğu gibi kalmasını istemiyorum..

Eşit gitsinler.. xD
Body Rev gibi çok zıplamalı mı ki?
Bu arada sen Insanity de yapabilirsin BodyR'nin üstüne seni anca keser..